- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
yeşil çay mı istersin kahve mi tatlımhuu garsooooonnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil çay mı istersin kahve mi tatlımhuu garsooooonnnn
ben kahve alabilirimyeşil çay mı istersin kahve mi tatlım
hemmen çalıntı yapıyorum
günaydın kızlar
2. takım henüz gelmedi sahifelerine
bakıyım diğer takımlar rakibeler neler yaparlar, kilo verirler mi alırlar mı
ne yerler ne içerler
takıma geleli 3 yıl oldu 65-66 civarında seyrediyorum
yeni birşey deniyorum (diyetime tam uymayı deniyorum)umarım başarılı olurum bu sefer
şu an ben de yeşil çay içiyorum yanında da 1 kuru kayısı
garson istifa etmişhuu garsooooonnnn
var var olmazmı hosgeldınız :)hey kimseler yok mu?
gunaydınn eriğimmmmGünaydın
gunaydın canımm ne denıosun diyetinin adı negünaydın kızlar
2. takım henüz gelmedi sahifelerine
bakıyım diğer takımlar rakibeler neler yaparlar, kilo verirler mi alırlar mı
ne yerler ne içerler
takıma geleli 3 yıl oldu 65-66 civarında seyrediyorum
yeni birşey deniyorum (diyetime tam uymayı deniyorum)umarım başarılı olurum bu sefer
şu an ben de yeşil çay içiyorum yanında da 1 kuru kayısı
gule gule kullanhemmen çalıntı yapıyorum
as canımm hosgeldın hemen yapıyorum kahvelerimizselam kızlar biraz kahve biraz sohbet alayım
canım paylaşımdaki listeyi diyorsan 14. takımda ok vermiş üyeyi listeye alabilirsinAy kızlar su listeyi bi düzeltim telden oldum oldum
garson istifa etmiş
var var olmazmı hosgeldınız :)
gunaydınn eriğimmmm
gunaydın canımm ne denıosun diyetinin adı ne
gule gule kullan
as canımm hosgeldın hemen yapıyorum kahvelerimiz
haha susalım o zaman en iyisikahve kahve kahve bu ne yaaa canımı çektirdiniz
bu arada görüyorsunuz ne derseniz canımız onu çekiyor o yüzden ağzınızdan çıkacak yiyecek ismine dikkat edin
bi inceliyim diyet manyagı olaraktan eksik kalmıyımdiyet elifezgi uzmansel in listeleri
eskikilomadonuyorum.com diye bir site yapmıştı bir ara. kendisi taylan kümelinin kızı. doğum sonrası aldığı kiloları verdiği 16 adet diyet listesi vardı haftalık. 2 yıldır falan site yoruma kapalı bir ara baya işlek bir bloktu orası. ilk listesi ödem atıcı liste ve en ağırı. yapınca hemen 1-2 günde hızlıca ödem gidiyor ama ilk liste 1 haftalık ödem atıcı olunca 1 hafta sabredemiyordum yiyordum. sonraki listeler gene haftalık ama 2 gün ödem atıcı 1 gün yağ yakıcı yok hızlandırıcı yani listeler 2 öyle 3 böyle derken sıkıcı değil. ilk listeyi atlasam 2den mi başlasam demiştim biri sormuş o da ilk okulun ilk 5 yılı gibi sırayla yapılmalı ilk 5 liste ve 1 bitmeden 2ye geçilmemeli demiş. tam beni disiplinize edecek tutum buamacım bu 1 haftayı başarı ile tamamlamak. artık kilo vermekten falan geçtim listeyi tamamlasam yeter başarı zaten öyle gelecek diyorum
haha nasil kilo aldin kiz hic denemem bile mezun olmama 5 kg kalmisken[QUTEef52, post: 43259711, member: 486702"]diyet elifezgi uzmansel in listeleri
eskikilomadonuyorum.com diye bir site yapmıştı bir ara. kendisi taylan kümelinin kızı. doğum sonrası aldığı kiloları verdiği 16 adet diyet listesi vardı haftalık. 2 yıldır falan site yoruma kapalı bir ara baya işlek bir bloktu orası. ilk listesi ödem atıcı liste ve en ağırı. yapınca hemen 1-2 günde hızlıca ödem gidiyor ama ilk liste 1 haftalık ödem atıcı olunca 1 hafta sabredemiyordum yiyordum. sonraki listeler gene haftalık ama 2 gün ödem atıcı 1 gün yağ yakıcı yok hızlandırıcı yani listeler 2 öyle 3 böyle derken sıkıcı değil. ilk listeyi atlasam 2den mi başlasam demiştim biri sormuş o da ilk okulun ilk 5 yılı gibi sırayla yapılmalı ilk 5 liste ve 1 bitmeden 2ye geçilmemeli demiş. tam beni disiplinize edecek tutum buamacım bu 1 haftayı başarı ile tamamlamak. artık kilo vermekten falan geçtim listeyi tamamlasam yeter başarı zaten öyle gelecek diyorum[/QUOTEilk listesiyle 2.5kg aldım ikinci listeyi yaptım ama wcdeN cikamadim ve bıraktım yapmayi
Ya iki saatte bir yiyorsun nasıl aldım bence bundan dolayı aldım hatta bu senede detixunu yaptım 100g bile vermedim bence benim bünyede sıkıntı: Dhaha nasil kilo aldin kiz hic denemem bile mezun olmama 5 kg kalmisken
Az ve sık ye zayifla olayi bendede ise yaramiyor ben doyana kadar saglikli besinlerden yiyorum bidahaki ogune kadar bisey yok kahve cay haricYa iki saatte bir yiyorsun nasıl aldım bence bundan dolayı aldım hatta bu senede detixunu yaptım 100g bile vermedim bence benim bünyede sıkıntı: D