puskuutm baya bir dertlenmissin niye sktn o kdar kendni hersey zamanla duzelir burda birsuru insanz ayri ayri karakter hpiimize ters gelen seyler olabiliyor bazen aklmizin almadigi kimimiz susarak tepki veriyor kimimiz ici i dokerek tabiki hepsine saygniz var biliyorm hersey yoluna zamanla giricek ve giriyorda sen skma o guzel canini :)
Canm gecms olsn ya korkuttn benide ddm noldu cocuga smdik ..
hani bana hani banaa ama cnm istmyor ya masllah bildirm oncesi gun dogmgnumdu yemge gittik yetmedi bide pasta yedim al sana kotu bildirm hala moralm duzelmedi tabikii bizimla degilsiin dedm kendm kendme ..o yuzden ne cikolata ne bisy gormek istemyormmm..haslanms karnbaharmi getirin banaaa
bk ya bide dedikodumu yapmislarr
belki kucuk ogluma olurum bellmi olurr
kuzm sennki kucuk ama benmki 3 yasna gircek ama 1.5 da var olabilir yani kuzum begenmdim olurmu cennet çiçeği herbiri ebegenilmezmi ben bunu b düşüneym
kaçırırmıyım hiiç öyle bi güzeliğği canm gün içinde bün gün koştrmaaca fırsat bulup gelemiyorum pek beril gitcem gitcem dedi dedm bende bırakıyorum dün ala ağla bi hal oldum sama neyseki gitmedi bende sizi cok özledim ve geldm :)
kuzum napem ya berilsz bir kk yk benim için :)yermiyyim asla zate pasta yeim bri ben gazetelere cıkartır inankı
:d
bende onun için uğrasıyorum ya gülüm zayıflıayaıım hoop kapısınaym
ASLANsn sweetm canmsm :)bunu dedn ya daha ayçakaya çikolatası bie yemem düşün...
ayy benm jeton yeni dştüü bnde zaaman zun etek isterim berilden
BErlin napyor acaba yaa gelmedide daha