- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
aynen öyleeAmin canım. Ne olursan ol anne olmak başka. Sorsan ebeyim ama resmen salaklaşıyorum çocuğum olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyleeAmin canım. Ne olursan ol anne olmak başka. Sorsan ebeyim ama resmen salaklaşıyorum çocuğum olunca
Püsküütüm baharım denizim ben alabilirim kazağı sana eşlik edeyim hem
Cumartesi pazar sınavlarım var ve ben ders çalışacağıma kk den çıkamıyorum
Kazağımıda aldım gideyim
selinle 1 aydır aynı guruptayız, o berilin kızına yazıyor
benimkini beğenmedi galiba
beril giremeyince,o da girmiyor pek..baktı kız elden gidiyor depresyona girdi galiba zaten bu hafta az kilo verdi.demekki istemeye götürecekleri çikolataları da kendisi yedi
uyanık Selin buldu Elifi kaçırmaz tabiiii Hakikaten Selin nerelerde boş bırakmazdı buraları
Ne olur ne olmaz
Selin de talip olur diye mi korktun kuzumm
Yok o dünürüyle iyi anlaşıyor. Bilmiyorki beril düğünde canlarına okur.selinle 1 aydır aynı guruptayız, o berilin kızına yazıyor
benimkini beğenmedi galiba
Beril yakışıklı damat çıtır dünür isterberil giremeyince,o da girmiyor pek..baktı kız elden gidiyor depresyona girdi galiba zaten bu hafta az kilo verdi.demekki istemeye götürecekleri çikolataları da kendisi yedi
beril giremeyince,o da girmiyor pek..baktı kız elden gidiyor depresyona girdi galiba zaten bu hafta az kilo verdi.demekki istemeye götürecekleri çikolataları da kendisi yedi
hatice ben 62 kg düştüm,yakında cıtır olurum ama kızım biraz tombiş amaaaaaa senin oğlan da fit değil haniHer kız anası aynı şeyi ister kuzum dünür çıtır olsun ki kızını yormasın dimi sen de güzel gelin ve çıtır dünür istemezmisin
Yok canım benim dünürün huyu çıtır gönlü güzel olsun. Gelinde ana ata bilsin. Benim gibi olsun :)Her kız anası aynı şeyi ister kuzum dünür çıtır olsun ki kızını yormasın dimi sen de güzel gelin ve çıtır dünür istemezmisin
Babanız veriyormu kızınızı hemen. Başka kızın varmı benim iki oğlum var abiyi evermem gerek önce :)hatice ben 62 kg düştüm,yakında cıtır olurum ama kızım biraz tombiş amaaaaaa senin oğlan da fit değil hani
boyu benim kızımdan uzundur inşallah 1 cm uzun olsa yeter
Yok canım benim dünürün huyu çıtır gönlü güzel olsun. Gelinde ana ata bilsin. Benim gibi olsun :)
babası fenaaa,şimdiden işliyor evlenme diyeBabanız veriyormu kızınızı hemen. Başka kızın varmı benim iki oğlum var abiyi evermem gerek önce :)
Boyu uzun canım ana 170 baba 175
babası fenaaa,şimdiden işliyor evlenme diye
kızlar sizinle geyik güzel ama benim kız uyudu ben de hemen yatmalıyım,kaç kere kalkar,kalktıktan sonra uyur mu uyumaz mı belli olmuyor,zaten sabah 5-6 civarı kesin kalkıyoruz
öpüyorum hatice ve sweet
memnun oldum
Ne diycek gıcık kaynana der :)
İşte budur gelinin de dünürün de çok şanslı olacak
Aklıma ne geldi yıllar sonra gelinin kk ya üye olup bunları okuyormuş
Bizde canım öp gelinimi uyusunda güzelleşsin boncuğum.babası fenaaa,şimdiden işliyor evlenme diye
kızlar sizinle geyik güzel ama benim kız uyudu ben de hemen yatmalıyım,kaç kere kalkar,kalktıktan sonra uyur mu uyumaz mı belli olmuyor,zaten sabah 5-6 civarı kesin kalkıyoruz
öpüyorum hatice ve sweet
memnun oldum
Bak sen sonra ispiyoncu oluyorum.ooo kk nın afacnı gelmiş cafemize toliş ne ikram edelim kuzum