Cafe Light / Cuma Zayıflama Yarışması

Canm melos ve beril cevap verse daha dogru olir bende bilgilenmis olurm :)
ben biraz acele edeyymm :)) insallah cnmm neguzell olurr ah ah :)

peki tatlimm daha once basina gelen birilerinden cevap alayim o halde

yavv acele etmek istersin tabiki biz insanlar hersey icin sabırsıziz hemen hersey olsun isteriz ama unutma hizli giden atin b... seyrek dusermis,acele ise seytan karisirmis gibi atasozleriyle sana cevap vermek istiyorum tatlim birde ben 6 ayda mezun oldum ama acele etmedim belli bi zamanda kisitlamadim kendimi ve mezun olduktan sonra cok duznesiz bi durumum.oldu ve yemegi inanilmaz abarttimm ona ragmenn bikac kilo fazla aldimm bunuda acele etmeden verddigim kiloyu sabitlememe bagliyorumm
gerci suan gram dahi gitmiyor ama neysee :KK48:

ama sen benim kadar yayma tabikii sekerimm ve unutma ki sağlığın herseyden onemlii

biraz korksamda normal istiyorum canm ayaklanip okula girmek lazim sezer yan olursa benim için herkesten daha zor olur bütün düzenini bozar hem de saglik acisindanda normali düşünüyorum insallah

hayat canim acisiyla tatlisiyla bi çok skinti mutlulugu beraberinde getiriyor. Rabbim acil şifalar versin ve basiniz sağolsun ben şuan yarışma yi 5-6 ay askiya aldim maalesef sonrasinda kaldigim yerden devam :)

sagol canimm beklenmedik ve cok sevdigim bi insani kaybettim hemde cok genc halaa toparlanmis degilizz degilim 3 ay oldu ... ama dedigin gibi hayatta olacak seyler bunlar Allahim boyle uygun görmüş hayirlisi buymus...

sen neden ara verdin tatlim ?

yavv acele etmek istersin tabiki biz insanlar hersey icin sabırsıziz hemen hersey olsun isteriz ama unutma hizli giden atin b... seyrek dusermis,acele ise seytan karisirmis gibi atasozleriyle sana cevap vermek istiyorum tatlim birde ben 6 ayda mezun oldum ama acele etmedim belli bi zamanda kisitlamadim kendimi ve mezun olduktan sonra cok duznesiz bi durumum.oldu ve yemegi inanilmaz abarttimm ona ragmenn bikac kilo fazla aldimm bunuda acele etmeden verddigim kiloyu sabitlememe bagliyorumm

ama sen benim kadar yayma tabikii sekerimm ve unutma ki sağlığın herseyden onemlii

sagol canimm beklenmedik ve cok sevdigim bi insani kaybettim hemde cok genc halaa toparlanmis degilizz degilim 3 ay oldu ... ama dedigin gibi hayatta olacak seyler bunlar Allahim boyle uygun görmüş hayirlisi buymus...

Öyle canim hayat devami ediyor bizlernicin zorda olsa şuan 20 haftalık hamileyim canm o yüzden gerçi hamile kaldigimda 87 kiloya yakindim şuan 78 kiloyum ama almaya baslarim sanirim artik

Öyle canim hayat devami ediyor bizlernicin zorda olsa şuan 20 haftalık hamileyim canm o yüzden gerçi hamile kaldigimda 87 kiloya yakindim şuan 78 kiloyum ama almaya baslarim sanirim artik

aaa canim benimmm Allahim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insalahhh

canim hamileligin ilk donemlerinde kilo vermek normal diye biliyorum .. ? oyle dimii ?

İyi akşamlar cafe dostları :KK25::KK25::KK25:

dimiki dimiii bend bi sinemaya ataym kendmi bi colalar filan oh oh :KK70:d amaa bunlari yap.ayp sporumu yaparsam 2 cocuklu citir annr olacagmm bu bence daha bi cezbedicii :))
anladm canmm kiz olabilr o zmaan ay cok guzel :) rabbm saglkla
kucagna almayi nasip etsn bide seni
Takdir ettm cok cok hamilesin islern cok ama ynede takimin icin hala kopmadan devam ediyorsn gercekten supersn tatlm :) muckss :)

Tabiki Selincim işimiz espri çıtır annelik çok yakışacak sana:KK19:

İçerde misafir var ben burdayım. Tabi bunu bebişime borçluyum

:KK48::KK48::KK48:
Evet ben sz grubundaydim kk ne yeni geldim burda aktif üye sayisi fazla çunki şuan 4.takimdayim

Hoşgeldin aramıza canımcımmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim:KK19:

Biri beni dursursun bugün yediklerinin hatti hesabi yok halada karnim doymamis hissi var suyu az içtim ondanmk boyle oldum ki sipada ayri bi hareketli bugün

meleğimiz hareketlenmeye başladı anlaşılan :anneadayı:
İnşallah canm 100 günden bi asagiya insek :)) esinle gün saya saya bi hal olduk

100 günde geçer Mervişim dün gibi sana topicte kına gecesi yapışımız:KK19:

Aaaa suan kendimden utaniyorumm yahuu

aylardir burdayim burayi ilk defa görüyorum yok artikkkk !!

ve diyet gruplarina defalarca girip diger konulari takip etmisligimde varr benim gibi dikkatli bi insana hic mi hic yakismadii ...

Herkese merhaba kizlar mezun olup
buralardan gidemeyenlerden zeynep benn 5. takimdan temmuzda mezun oldumm evliyim sorunlu is hayati disinda herseyi yolunda olan bir insanim cok şükür
Öyle iste :KK36:

oooo kimler gelmiş Zeynepcim hoşgeldin :KK74::KK74: utanmana gerek yok bitanem çünkü bu link genelde arka sayfalarda olurdu sevgili beril gelince aktifleştirdi ve seabaharımız cafeyi sabitledi kendine haksızlık yapma tatlım nasılsın yine çalışma tempon yoğun sanırım

bu arada başın sağolsun cnm habeirm yoktu mekanı cennet olsun inş kalanlara sabır diliyorum:KK19:

aaa canim benimmm Allahim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insalahhh

canim hamileligin ilk donemlerinde kilo vermek normal diye biliyorum .. ? oyle dimii ?
Amin canim inşallah evet normal diyorlar canm doktorumda çok önemsemedi kilo vermemiş bebek saglikli olunca

İyi akşamlar cafe dostları :KK25::KK25::KK25:

Tabiki Selincim işimiz espri çıtır annelik çok yakışacak sana:KK19:

:KK48::KK48::KK48:

Hoşgeldin aramıza canımcımmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim:KK19:

meleğimiz hareketlenmeye başladı anlaşılan :anneadayı:

100 günde geçer Mervişim dün gibi sana topicte kına gecesi yapışımız:KK19:

oooo kimler gelmiş Zeynepcim hoşgeldin :KK74::KK74: utanmana gerek yok bitanem çünkü bu link genelde arka sayfalarda olurdu sevgili beril gelince aktifleştirdi ve seabaharımız cafeyi sabitledi kendine haksızlık yapma tatlım nasılsın yine çalışma tempon yoğun sanırım

bu arada başın sağolsun cnm habeirm yoktu mekanı cennet olsun inş kalanlara sabır diliyorum:KK19:
Aynen canm baya hareketlendi kuzum aynen canm ya daha dun gibiydi valla zaman ne cabuk geçiyor ya dogumda gelse bi an öncede de bebisi aksam kucagina

hosbuldummmmm bebeimmmm cok ii olmus yahuu burasi berilcimin yurecigine saglikk :KK68:
isler yogun ama bu defa farkli yogunnn
eskilerden htirlarsan projemiz bitecekti sonunda bitti ama simdi gelecek olan proje icin herkesi 1 aydir bekletiyorlar hergun sirkete 9da giris yapiyoriz aksam 7ye kadar bos bos oturuyoruz yonetim ekibinde internet var diger arkadaslar gazete film.vs can sikintisindan geberiyorlarr bende internet olsa ne yine sıkılıyorum ve olagan sorunlarla ilgileniyorummm dun tum.personellere cikis verildi tazminatlari verildi ama biz yoneticiler hala beklemede

offf oyle iste tatlimm isler her zaman sorunnn
bu arada bassagligin icin sagolasin canim takimda yazmistim inan halen toparlayamadim ama dayanmak zorundayizz

Amin canim inşallah evet normal diyorlar canm doktorumda çok önemsemedi kilo vermemiş bebek saglikli olunca

ah cok ii tatlimm ilk bebek mi ?

hosbuldummmmm bebeimmmm cok ii olmus yahuu burasi berilcimin yurecigine saglikk :KK68:
eskilerden htirlarsan projemiz bitecekti sonunda bitti ama simdi gelecek olan proje icin herkesi 1 aydir bekletiyorlar hergun sirkete 9da giris yapiyoriz aksam 7ye kadar bos bos oturuyoruz yonetim ekibinde internet var diger arkadaslar gazete film.vs can sikintisindan geberiyorlarr bende internet olsa ne yine sıkılıyorum ve olagan sorunlarla ilgileniyorummm dun tum.personellere cikis verildi tazminatlari verildi ama biz yoneticiler hala beklemede

bu arada bassagligin icin sagolasin canim takimda yazmistim inan halen toparlayamadim ama dayanmak zorundayizz

Evet hakikaten iyi oldu Zeynepcimm birbirimizden haber alıyoruz takımlar hakikaten çok hareketlendi ve takip etmek gerçekten zor oluyor :KK51:

İş olsa bir dert olmaması ayrı dert cnmm yeni projeye bir an önce başlarsınız diyeyim o zaman :KK19:

Evet hakikaten iyi oldu Zeynepcimm birbirimizden haber alıyoruz takımlar hakikaten çok hareketlendi ve takip etmek gerçekten zor oluyor :KK51:

İş olsa bir dert olmaması ayrı dert cnmm yeni projeye bir an önce başlarsınız diyeyim o zaman :KK19:

ahahah bebisim bende tazminatimi alip.cikmak istiyorum aslinda :KK48:

hayirlisi tabikii

Evet canim ilk bebegim nasip olursa insallah

X