Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim kızlar geldim tapumu aldımda geldim
bitti nihayet
rabbim tüm kiracılara ev sahibi olmayı nasip etsin...
cok sevindim,bir an önce toparlanip cabucak gelirsin insallahMerhaba, ameliyatım iyi geçti. Kendimi toparlayınca buradayım.
Merhaba, ameliyatım iyi geçti. Kendimi toparlayınca buradayım.
ıyı bır hafta sonu olsun hepımıze
dun snoopy ı caldırdım yere gıttım yıne ama malesef yok allah yok.ınsan el kadar cana ne cok alısırmıs.acaba o ne yapıyordur dıye dıye uykusuz sabaha vardım.cocuklar perısan hele elıfı gormelısınız.cocuk ne yapsın dogdundan berı tek arkadası oyuncagı ev arkadası gıttı.yatagı bossssssssssssss
offffffffff ya bırde bu canlara kıyıp ezıyet edıyorlar ya aklıma geldıkce cıldırıyorum.tabıııııııııı bu arada yeme sebebım sımdı uzuntudenn
puskut ıyı olmana sevındım.
hayırlı ugurlu olsun mevcanım
sana bırsey deyımde gul.ben evlendımde esımın evı vardı.oncelerı yanı ılk yıllar evı kıraya verelımde baska bır semte gıdelım dıye tuttururdum.saol canım benim,rabbim tüm evsizleri ev sahibi yapsın inşallah..
eşim olmadığı halde,dün ilk defa huzurlu bir uyku uyudum.1 ayın sonunda ilk defa güzel rüyalar gördüm.
bugün canım ablam ve yiğenlerim geliyor nişan için,en son eylül ayında beraberdik.o zaman 72 kiloydum ablam çok kızmıştı ne hale geldin diye.muhtemelen beri görünce hayatının şokunu yaşıyacak
dün akşam,yemek temizlik yaptığım için bi şey yiyecek vaktim yoktu.aç yatmak zorunda kaldım.sabahta tuvalete çıkınca tartılayım tekrar dedim. 59.9 u gördümmmmmmmmmm..
tekrar in çık yapınca 60 gösterdi tartı.
kıs bak hersey duzeldı.stresıde attın hadı sıyır kolları basla spora zaman daralıyor bebegım
2 saniyelikte olsa yıllar sonra 59 görmek güzeldi
senın adına sevındım canım.bencede stresın bıttı ya bundan sonrası daha eglencelı bır kılo verme donemı olacak senınyorum artık ıcın.berilcim pazartesi spora tekrar başlıyorum.iyileştim,eşim allah izin verirse dönüyor,evimi aldım,stresimi attım,bi engelim kalmadı şükür.yesem bile yürüyüş yaptığım hafta hep 700-800 gram verdim.bide 3 haftadır spor yapmıyorum,birden başlayınca vücut 2-3 hafta çok hızlı kilo veriyor.umarım yine aynısı olur.
boyum 162
ideal kilom 56 (evlenirken 55 dim)
o yüzden ilk hedefim 58 o kiloya ulaşana kadar çok sıkı tutcam herşeyi,sonrası ise biraz koruma birazda haftada 200-300 gram verme şeklinde olucak.hedefimi belirlemek zorundayım,ne verirsem yeter dersem olmuyor.
misal pazar günü nişan için aylar öncesinden 60 hedefim vardı.şükür tuttu.
yeni hedefim haziran 1 de 58 kilo olmak.(düğün varda kuzenin)
bu arada 60 olduğum için verdiğim foto sözünü tutucam.sizin için resim çekinicem ama buraya nasıl koyulur bilmiyorumneyse pazartesi olsun hallederiz..
Merhaba, ameliyatım iyi geçti. Kendimi toparlayınca buradayım.
merhabalar ..
gelemiyorum biraz kendimi toplamam lazım. bana biraz müsade edin olurmu ?
püsküütüm geçmiş olsun canım açil şiflar dilerim .
mevcanım kilon için tebrik ederim canım ayrıca güle güle otur yeni evinde
hepinizi kucaklarım özledim ama hiç yazsım yok yogunlukda cabası bide misafir ..