- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Kızlar bu arada bu haftaki tartı günüm dün olsun benim.. En son dün tartıldım. Bugün sabahın köründen itibaren hastanedeydim. Tahliller vs.. Yarın da malum. Cuma zaten oradayım vs..
O yüzden kilo bildirimimi yapayım bugünden.. Bir sonraki bildirimde umarım YENİDEN şişmem..
19 Nisan Cuma kilom : 62,7
23 Nisan Salı : 61,5
Giden : 1,2 kilo
Ben de güya haziranda bitirecektim bu işi ama olmadı.. Ama belli mi olur? Bizde de evlenecek kuzen kalmadı şekerim..
Sana ne soracağım.. Benim listemde yarışmaya zamanında katılmış bir Mevcan var ve diskalifiye olmuş.. O sen misin?
O yüzden kilo bildirimimi yapayım bugünden.. Bir sonraki bildirimde umarım YENİDEN şişmem..
19 Nisan Cuma kilom : 62,7
23 Nisan Salı : 61,5
Giden : 1,2 kilo
İnşallah.. Muhteşem dönüşlere ihtiyacımız var..püskütüm eskiden bunalıma girince kendimi abur cubura verirdim.şimdi ise zayıflama sevdamdan boğazımı tutuyorum.
çok kafaya taktım bende farkındayım ama inan elimde deil.eşim yarın yolcu gitsin,gelsin hayırlısı ile pazartesi dönüşüm muhteşem olacak spora engelimde kalmayacak.
ha bu arada malum nişan hedefime yaklaştım.60 olamasam bile o azıcık gram beni asla üzmez.
yeni hedefim haziranın ilk haftası ,eşimin kuzeninin düğünü..ve ben 58 olucam
Ben de güya haziranda bitirecektim bu işi ama olmadı.. Ama belli mi olur? Bizde de evlenecek kuzen kalmadı şekerim..
Dur daha karar vermedik..hu hu grup mu açıyorsunuz.eğer cevabınız evet ise benide yazın..vermem gereken 4 kilom var silkelenmem lazım...
Sana ne soracağım.. Benim listemde yarışmaya zamanında katılmış bir Mevcan var ve diskalifiye olmuş.. O sen misin?