- 12 Temmuz 2007
- 7.348
- 91
Mumuşum halam iyi haber verince der ki; hemen dilini ısır, totonu kaşı.. Sen de öyle yap anacım.. Gelmiş geçmiş olsun inşallah..
Mevcan ve masum dilerim haftaya güzel kilolar görürsünüz.
Şükürler olsun her gün daha iyiye gidiyorum ben.. Ameliyat sonrası giydirilen, kan pıhtısının bacak damarlarına yerleşmesini engelleyen şu çoraplardan da kurtulabilsem ne güzel olacak.. Bu havada kaşın kaşın dur.. Hareketlerim ağır çekimden bir tık daha önde artık..
Ev içinde yürüyüş yaparken beni görmenizi isterdim. Elimde kitap salondan yatak odasına beş tur.. sonra dinlen.. sonra beş tur daha..
Bu sabah kıyafetli olarak tartıldığım halde ameliyat öncesinden 100 gr. aşağıdayım. Yani 61,4
Üstelik karnım hala kocaman.. O da gidince ne olacak merakla bekliyorum.. Çok yemek yiyemiyorum.. Azıcık yesem doyuyorum.. Karnım şiş ya bu durum psikolojik etkiliyor sanırım..
Ama şükürler olsun ananas-yoğurt sahiden de mucizeymiş.. 3,7 kiloluk ödem bir haftada buhar oldu gitti..
Pazartesi kontrolüm var. Normal yaşantıma ne zaman dönebileceğim belli olur herhalde.. Ben de bu arada yarışmaya hangi formatta geri döneceğime karar vermiş olurum. Kalan kiloyu daha farklı bir disiplin içinde vermek istiyorum kesin olarak..
püskütüm iyiye gitmene çok sevindim.tez zamanda toparlanırsın inşallah.kilo içinde ayrıca tebrikler,hem şiş hem elbiseli 100 gram eksik çıkmışsın daha ne olsun..
sen yokken cafe iyice sessizleşti.geri döndüğünde kilo verme programınla beraber burayıda bir toparlarsan çok sevinirin.en son yarışmaya katılmaktan bahsetmiştiniz,ben gruplara giremesemde misafir olarak yarış halinde olmayı çok isterim..yaz geldi bi çoğumuzun motivasyonu nerdeyse 0..kimselerde uğramıyor buraya,kendimi sizlere karşı sorumlu hissettiğim hep beraber kilo veriyoruz diye motive edip sevinçle tartıya çıktığım günler geride kaldı..