- 12 Temmuz 2007
- 7.348
- 91
saol canımda inan üzülmemek elde deil.iş uzadıkça daralıyorum,daraldıkça bunda da vardır bi hikmet,rabbim neden işimi bu kadar zorlaştırıyor diye düşünüyorum.bide çarşamba gününü bekleyelim ne olacak..aaaa
şaştım ya
olur mu öyle şey ya
canını sıkma canım her işte bir hayır mutlaka vardır
belki karşına daha uygun daha güzel bir çıkacak
belki bu evde bilmediğin sorunlar var
kalbini ferah ttu canım
Günaydın..
Mevcancım haklısın üzülmekte.. Her ne kadar kadisin söylediklerine can-ı gönülden katılıyor olsam da biliyorum ki bu üzüntünü geçirmez..
Üzüntü ve sinirini, daha doğrusu..
Ama ben de yinelemek istiyorum. Herşeyde vardır bir hayır.
Belli mi olur belki de çizdiğin bu kötü tablodan bambaşka bir gelişme çıkar..
Sizin için en iyisi neyse o olsun tatlım..
canım o kadar heveslendik.evimin şekline göre mobilya bile baktık.dolapları değiştirmek için ölçü aldırdık.sağa git sola git,yok banka kesintisi yok exper parası derken bir sürü maddi külfet altına girdik.vazgeçerlerse bize 20 bin lira ödemek zorundalar ama inan parasında deilim.1 aydır yaşadığım stresi bir ben bilirim bir allah.
Sen de benim gibi yap.. Belki işe yarar.. Düzenli yediğin bir şey varsa yemeyi bırak.. Yemediğin bir şey
varsa onu yemeye başla.. Planını en iyi sen ayarlayabilirsin..
Sallıyorum meyve yiyorsan bırak.
Yoğurt yemiyorsan yemeye başla, gibi..
Rutine girince ya da alınca yapabileceğimiz 2 şey olduğunu düşünüyorum:
1- Yediklerimizi içerik, sıralama, miktar olarak değiştirmek. Yemek çeşitliliğine gitmek.
2- Spor aktivitesini arttırmak.
Bu kısır döngüdne ancak böyle çıkılıyor tecrübeme göre..
tatlım bak bende de yediklerimi deiştirmekten ziyade sporu artırmak daha faydalı oluyor.gerçi bu haftada spor yapamıycam gibi ama,
bende senin tavsiyenle etkili olan şey akşamları azda olsa bi şeyler yemek.ne zaman eve gidip bi şeyler yesem sabah tuvalete çıkmış oluyorum.
masumcum püsküte katılıyorum.ya yediklerini deiştir,ya spora başla..inan etkisini görürsün..