- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
İyi Pazarlar kızlar..
Sahiden şaka gibi! 400 gr. daha gitti..
Cuma sabahı 62,7 olan ben bu sabah 61,5 kiloyum..
Normal midir? Mucize midir? Anlayamadım..
Yaptığım tek şey iki gündür sabah kahvatısında tost yememek.. Bu mudur yani?
Yoksa uzun zamandır sürne gel-git döneminin çözülmesi midir? Kilo geçmişimi yazayım yorum yapın..
Şaşkınım..
15 Mart => 61,6
22 Mart => 61,4
29 Mart => MOLA DÖNEMİ
5 Nisan => 62,7
12 Nisan => 62
19 Nisan => 62,7
ve bugün 21 Nisan => 61,5
Aslında böyle bakınca 5 haftaki kilomdan sadece 100 gr. aşağıdayım.. Çok da mucize değil gibi sanki, ne dersiniz?:44:
DÜn akşam 22:00 de davetsiz bir misafir ağırladık.. Gecenin köründe de gitti doğal olarak ve ben sabahın ilk ışıklarına kadar bu saygısızlığın sebebini anlayamadığım için uyuyamadım.. Sonuç gitti 400 gram!
Her gece biri gelse bir haftada hedefime ulaşırım demek ki..
Çok sevindim tedavinin bitmiş olmasına.. Artık tam gaz aramızda olma zamanın.. Yazı hep birlikte keyifle karşılamak istiyorum ben.. :13:
Ne güzel olmuş be kadiscim!
Ne desek boş! Kilo vermek kadar motive eden başka bir şey var mı bu diyet yolculuğunda?
Haftaya hedefini kesin yakalarsın.. Lütfen kaçamak yapma..
Kızlar bir sürpriz hazırladım size.. Ama önce bir kez daha kontrol edip emin olayım sonra yazacağım mesajı.. Nasıl olsa yoksunuz.. Rahat takılabilirim..
Sahiden şaka gibi! 400 gr. daha gitti..
Cuma sabahı 62,7 olan ben bu sabah 61,5 kiloyum..
Normal midir? Mucize midir? Anlayamadım..
Yaptığım tek şey iki gündür sabah kahvatısında tost yememek.. Bu mudur yani?
Yoksa uzun zamandır sürne gel-git döneminin çözülmesi midir? Kilo geçmişimi yazayım yorum yapın..
Şaşkınım..
15 Mart => 61,6
22 Mart => 61,4
29 Mart => MOLA DÖNEMİ
5 Nisan => 62,7
12 Nisan => 62
19 Nisan => 62,7
ve bugün 21 Nisan => 61,5
Aslında böyle bakınca 5 haftaki kilomdan sadece 100 gr. aşağıdayım.. Çok da mucize değil gibi sanki, ne dersiniz?:44:
Stres bugünkü kilo verişimi sağlamış olabilir kadiscim..Bu super bir haber canim.tebrik ederim.ani kilo kaybi stresten de olur.eger dikkat edersen geri almazsin carsambaya kadar bugunku kilonu koruyabilirsin canim.tabi verirsen bu da ekstra bir durum
DÜn akşam 22:00 de davetsiz bir misafir ağırladık.. Gecenin köründe de gitti doğal olarak ve ben sabahın ilk ışıklarına kadar bu saygısızlığın sebebini anlayamadığım için uyuyamadım.. Sonuç gitti 400 gram!
Her gece biri gelse bir haftada hedefime ulaşırım demek ki..
Sakın vazgeçme eminecim.. Bak ben süper bir deneyim yaşadım.. Dayandım, vazgeçmedim.. Kilolar sökülmeye başladı..canımmm ahh aynen ben de artılardan kurtulamıyorum bir türlü ama vazgeçmeyeceğim de..busabah 74.7 yi gördüm buna bile sevindim 72.9 dan 76ya kadar çıkmıştım bu hastalık doktor ilaç koşturmacası ile..Ama abur cuburu kestim son günlerde çok şükür..antibiyotik tedavim bitti :)
Çok sevindim tedavinin bitmiş olmasına.. Artık tam gaz aramızda olma zamanın.. Yazı hep birlikte keyifle karşılamak istiyorum ben.. :13:
Ben de bekliyorumdum bu mesajı zaten..ayyy canım kurtulmuşsun artı kilolardan ozaman ben geçmiten alıntı yaparak yazmaya başladığımdan daha yeni gördüm bu mesajı..
Canim saglik sorunlarin bi bitsin sadece diyete odaklan sen beni sollarsin.benim metabolizma takildi 72 de epey.
İşte kadisim bir üst mesajında da dediğin gibi 72 lerde takılı kaldığın için sonra sökülme oluyor demek ki..Puskutcum sana olan mucize bana da oldu saskinim 700 grda benden gitmis bugunde isin enteresan yani gecen pazarda boyle birden gitmisti ama cumaya kadar dahada veremedim.yani ctesi benim kilo verme gunum mu acaba.sayet oyleyse deli gibi spor yapayim haftaya
Ne güzel olmuş be kadiscim!
Ne desek boş! Kilo vermek kadar motive eden başka bir şey var mı bu diyet yolculuğunda?
Haftaya hedefini kesin yakalarsın.. Lütfen kaçamak yapma..
Kızlar bir sürpriz hazırladım size.. Ama önce bir kez daha kontrol edip emin olayım sonra yazacağım mesajı.. Nasıl olsa yoksunuz.. Rahat takılabilirim..