Günaydın cafenin ıssızlığı..
Sahiden nereden çıktı boğaz ağrısı, dilerim çabuk geçer.
Ohhh hayallerin gerçek oldu sonunda.. İstediğine ulaştın, tebrik ederim Mevcancım.. Üst tarafın neden bol onu anlamadım ben.. Herhalde kesim nedeniyle zaten boldur diye düşünüyorum.. Ama önemli olan alt taraf zaten.. O da cuklamış!
Ben de yoğun çabalarımla (!) 200 gr vermişim dün.. Bugün de 1 kilo verirsem hedef tamamdır!
İster istemez bir gevşeme de var herhalde.. Senin de dediğin gibi kıyafetler çok önemli.. Ben artık eski kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyorum.. Evde olduğumda eşofman niyetine eski kotlarımı giymeye başladım düşün o kadar rahat yani.. Tabii belime kemer takmadan giyemiyorum. En kolayı tuvalette düğme açmak gerekmemesi hafif bir sallanmayla kot aşağıda!
Durum böyle olunca da daha bir esneklik geliyor bünyeye galiba.. İçine giremediğim bir kıyafetim olsa herhalde daha şevkli olurdum.
Bunlar savunma değil.. Neticede hedef 58. O zamana kadar durmak yok. Ama bu al-ver durumuyla süreç uzuyor.. Uzadıkça da daha mı gevşiyor insan, bilemedim doğrusu..
Dün bir arkadaşım bir börek markasının zincir mağazasını açtı. Açılışına gittim. Börekler, kurabiyeler.. Ay nasıl sıkıldım.. Yok ben almayayım - a-aa olur mu tadına bak - Yok eminim güzeldir de ben diyetteyim- ne diyeti ayol? Manken gibisin - öhüm öyle mi e alayım o zaman bir tane
İşte böyle bir de "mahalle baskısı" var üzerimde.. Diyet deyince etrafımdan itiraz sesleri yükseliyor artık..
Geçen akşam mor bir taytım vardı yazlık onu giymiştim. Üzerimde de dar kısa bir t-shirt.. Akşam yaygılarımı yaydım, aletlerimi aldım. Homeland i seyrederken sporumu yapacam. Salona girmemle eşim "Abarttın artık!" demez mi? Çok zayıflamışım, kız çocuğu gibi olmuşum.. Hayırdır inşallah!
Ay ne uzun yazdım.. Özetle.. Üzerimde çok baskı var!