- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Tünaydın kızlar..
Kendi adıma son günlerde zaman bulamıyorum buraya ayıracak.. Sanırım böyle devam edecek..
Yine de elimden geldiğince uğramaya çalışacağım.
Köpek beslemeyle ilgili bu kist olayını hep duyarım.. Ben de toplamda 14 yıldır köpek besliyorum. Acaba köpek türüyle mi alakalı, bilemiyorum.. Büyük ırkların tüyleri kalın olduğu için istesen de yutma şansın yok.. Ama ince tüylü köpek ve kedilerde dediğin tehlike belki vardır, emin olmadığım bir şey. Belki yaşama şekliyle de alakalı onu da bilemiyorum.. Her gün evi süpürüyorum.. tüylerini günde 2 kere tarıyorum..vs.
Böyle saptamalar beni yine de rahatsız ediyor.. Zaten x sebeplerle (bugünlerde sinirliyim o yüzden x deyip geçiyorum) köpek beslememeye bahane bulan insan çok... Neyse susayım gideyim ben..
Başınız sağ olsun.günaydınnn kilom 66.6
ama kiloyu takmayacak kadar canım sıkkınnn, bi yakınımızı kaybettik kalp kriziden hemd eçok erken yaşta
karamsar olmayım diyorum ama hep bi şey çıkıyor beni karamsar yapacak,
havada zaten bi garipppp tam uyku ve pinekleme havası.
bugün 4 günlük bi listeye başladım cuma günü yeniden tartılcam.
Gözün aydın! Her şerde bir hayır var derler ya.. Öyle olmuş seninkisi de..günaydın
şükür iyileştim.hafif bir boğaz ağrım ve kabuklaşmış dudak yaralarımın geçmesini bekliyorum sadece.hafta sonum tam da hedeflediğim gibi bol bol dinlenme ile geçti..yeme olayını hiç abartmadım ama meyvemi biraz çoğalttım.saolsun eşimde bebek gibi besledi beni.
sanıyorum 5 günlük hastalık ve ara ara yaptığım istifar benim midemde bi takım deişiklikler yaptı.midemmi küçüldü nedir bilemedim çok çabuk doyar oldum.misal dün ızgara tavuk yaptık.herhalde 5 parça yerim dedim o kadar açım ki 2 parçadan sonrası imkanı yok gitmedi.midem ufaldıysa ne mutlu bana..
Dilerim seni rahat ettirecek bir çözüm bulursun kısa sürede aebenim..hayırlı sabahlar .
ah püskütüm . şu anki ruh halimi kelimelere bile dökemiyorum
dün akşama kadar gayet iyidi taki ev ahaliyla dışarı çıkana kadar . hiç bişey için pişmanlıgımda yok . ama artık bu ruhsal durum beni çok etkiliyor, kilodan çok buna üzülüyorum
basküle hiç deginmek bile istemiyorum . kısaca senin 1 haftada çıktıgın artıya ben 2 akşam kaçamagıyla ulaştım dersen anlaşılır sanırım bu nasıl iştir ,bu nasıl bünyedir . artık gerçek anlamda bu kısır döngü benim ruh halimi bozuyor asıl beni rahatsız edende bu .
çözümü nedir onuda bilmiyorum . ne diyetle nede diyetsiz mutluyum .:26:
topluycam inşallah kendimi . şu an kilo vermek gibi bir hedefimde yok .olmuyor yapamıyorum . bu demek deyilki saldım çayıra .ama hiç bişi düşünecek halim yok bu konuda .
en iyisi bugünü rutin haline bırakmak .
başınız sagolsun banum .
işte yukardaki yazıdan sonra beyne dank diye inen sopa. bazan diyorum ne boş işle ugraşıyorum diye
pazartesi ,perşembe . diyete tam zıt günler denk geldi . diyorum tam oruç günleri aslında .ama böyle bir duruma orucu asla bahane etmem .hem gitigim ev sahibine hürmetsizlik olur .
şu an bunları düşünüp tartacak halim yok, dedigim gibi günü rutinine bırakayım .
..dışarısıda sanki ruh halimi tetikliyor. nerdesin ey içimizi ve dünyamızı aydınlatan güneş .
ah bugünlük sizi bu kadar sıktıgım için kusuruma bakmayın . çabuk toparlarım merak etmeyin ,bi abdest alıp işime gücüme bakayım
eşimin ilaçlarını yazdıracagım, kızımı öyleyin okuldan alıp daha evi toparlıycam, sonrada sohbete . bak arada yemek yapmam lazımdı unuttum çok şükür rabbım bunları yapacak el ayak ve güç vermiş .şükredecegime nelerle kafa yoruyorum günlük terapimi sizlerle yapmış oldum
....hepimine hayırlı günler
Sohbetin dibi olmuş sahidengünaydınnn
ne güzel sohbetin dibine vurmuşuz
hu hu kimsecikler yokmu,nerelerdesiniz kızlar,havalar ruhunuzuda karartmasın sakın..
Kendi adıma son günlerde zaman bulamıyorum buraya ayıracak.. Sanırım böyle devam edecek..
Yine de elimden geldiğince uğramaya çalışacağım.
Tebrikler!günaydın
dün :66.6
bugün 65.9
cumaya kadar tartılmıycamm
Kısa sürede iyileşirsin dilerim.. Uzun sürdü..çok teşekkür ederim püsküütçüğüm benim tahlillerimi tekrarladı doktor ama bozuk çıktı sonuçlar yine maalesef kurtulamamışım ve yarın tekrar gideceğim bakalım..
teşekkür ederim aeben ablacım çok sağol..Ben tedavime devam ediyorum tahlillerim yenilendi ama değerler yine yüksek çıktı annemin karaciğerinde kist bulununca evde köpek beslediğimiz için ben de ultrason ile batın tetkiki yaptırdım ki sağ overde 50mm çaplı kist bulundu doktor kadın doğum uzmanına git dedi..kasıklarım 2 haftadır ağrıyor ve dün de regl oldum kilom artık tavan yaptı ne yazık bu sabah 76.0 yı gördüm yarın ürolojiye gideceğim ama kadın doğum için acele etmeyeceğim
Köpek beslemeyle ilgili bu kist olayını hep duyarım.. Ben de toplamda 14 yıldır köpek besliyorum. Acaba köpek türüyle mi alakalı, bilemiyorum.. Büyük ırkların tüyleri kalın olduğu için istesen de yutma şansın yok.. Ama ince tüylü köpek ve kedilerde dediğin tehlike belki vardır, emin olmadığım bir şey. Belki yaşama şekliyle de alakalı onu da bilemiyorum.. Her gün evi süpürüyorum.. tüylerini günde 2 kere tarıyorum..vs.
Böyle saptamalar beni yine de rahatsız ediyor.. Zaten x sebeplerle (bugünlerde sinirliyim o yüzden x deyip geçiyorum) köpek beslememeye bahane bulan insan çok... Neyse susayım gideyim ben..
Son düzenleme: