- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
senin program güzelmis canim,bende buldum tlf da bi tane ama benimki elimde sallananinca bile sayiyo :) begenmedim ve sildim yani,ben yurt disindayim ordaki prgrami indiremem sanirim bilemiyorum.kilon icnde tebrikler ne güzel vermissin..Eki Görüntüle 683598 Eki Görüntüle 683598
boyle bır goruntusu var.sız gereken yurumeye gelıncede sırıtması yokmu..........
gelemedım de sanmayınkı canım kahve ıstemedı.malesef kızlar netım yoktu.ben faturayı yatırmayı unutmusum da............
mumu ve degua canım gec oldu ama ben arama motorunda tesedufen buldum adım sayarı.aslında satılan yerlerı ararken adımsayar ındır dıye bır yazı gordum ve seruvenımız bozle basladı.cok cok memnunum.sankı bu hafta benım haftam oldu.gecen hafta 74.8 ıdım.bu hafta 73 olmusum yenıden.dıyetı bırakıp mezun olunca mezunıyet benı sımartmıs tartıda hıc affetmemıstı.daha once sayısız spor aletı aldım ama hıc bırını telefondakı adım olcere degısmem.
mevcan gecmıs olsun bencede acılen bır dr.gıt.
dıger kahveye takılan arkadaslarımada selam eder onları kılo vermıs gosteren tartıyı operım.
cıkmam lazım kıb...............
kilomu yazayım hemen
malum bu hafta blriim vaR MESAİDEN ÇALDIM YETERİNCE
geçen hafta 72.9 bu hafta 72.4
hedef 71,5 imişşşşşşşş
malesef tutturamadım
darısı haftaya
ama püskütcüm dediğin gibi motive oldum gibi yine
tam gaz devammm
ne kaldı haziranaaaaaaaaaaaaaaa
9 ayda verilen kilo 17,6 kilo süperrrr değil miiiiiiiii
bravo bana alkış alkışşşşşşşşşşşşş
masallah canim motivesiz halin buysa,motiveli halini düsünemiyorum
hepinize kocaman bi masallah..bende vermisim bu hafta ama 75 kabusundan kurtulamadim hala,kismetse bu hafta ins..
pazartesi:75.8
bugün: 75.2