- 12 Temmuz 2007
- 7.348
- 91
canım parkta karşımda görünce tanıyamadım,göz göze gelince bi anda şok oldum,şöyle kendi etrafında dönüp bak bana demesi bitirdi beni.40 yıllık arkadaşım gibi sarıldık birbirimize...inan kendim vermiş kadar mutlu oldum..her sabah düzenli yürüyormuş,arada akşamlarıda 2 saat daha yürüyormuş,sarkmadım ama yırtılmam çok dedi..Ne güzel bir hikaye bu ya!
Ayakta alkış!
İki saat yürümek de her babayiğidin harcı değil, o ayrı konu..
Yürüyüş yapın diye boşuna demiyorlar.. Bilimsel açıklaması da şu: Vücudumuzdaki kasların %80 i bel çizgimizin altındaki bölgemizde.. O nedenle de yürüyüş yaptığımızda kas yoğunluğumuzun %80 ini çalıştırıyoruz.. Mucizenin sebebi de bu!
Yürüyüş / bisiklet gibi çalışmalar bu nedenle çok faydalı..
İyi ki paylaşmışsın Mevcancım.. Parmacıklarına sağlık.
ohhh sefan olsun o gezemler,tozmalar boşver kilocukları alırız veririz.bizde bu azim olduktan sonra..canım aynı kaderi paylaşıyoruz yine haftaya ikimiz de vereceğiz inşallah eve geldiğimde hemen basküle koştum 75.2 diyordu bu sabah ise 74.2 dedi..tatile çıkarken 72.9 idim işte Şimdi de grip başlangıcı başım okadar kötü ki vücudum..İstanbul,İzmir,Manisa derken hava değişimi herhalde ama dün ateşimde vardı..Neyse umarım kısa sürede atıp tam gaz başlarım ve aynı paralellikle birlikte aldığımız bu fazlalıklardan kurtuluruz dehal canımm
evet canım 3 olsun
bence verebilirim ama bu ay neden olmadı diye düşündüm
çünkü öncesinde epey vermiştim
neyse buna da şükür
yaş da ilerliyo artık vermek zor
ama ben işlerimin yoğunluğu geçince nette kıyafet beğenmeye başlıyacağım artık
yaz geldi
buralar yanıyor
kazaklarıda kaldırdık
evet evet yaz geldi,kabanları atıp ince montlara döndük hadi son bi gayret kurtulalım şu kilolardan..