- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Günaydın bonibonlar..
Tempoya göre zamanı yükseltmeyi çok iyi düşünmüşsün Mevcancım..
Bence de baş ağrının sebebi belli...
Dün öğleden sonra yine yürüdük kardeşimle.. İki saat yürümüşüz şaka gibi.. Nasıl iyi geliyor insana yeşil.. Vadide havuzları da doldurmuşlar.. Su ve yeşil.. Daha ne ister insan!
Hmm.. Facebookta görme imkanım yok, hesabım yok.
Masumcum sen deyince hatırladım.. Sizlerle paylaşacaktım ama aklımdan çıkmış. İyi oldu hatırlatmış oldun dolaylı olsa da..
Pazar günü kardeşime mamalar hazırladığım için büyük bir zamanımı mutfakta geçirdim.. Tv açık. Bir ara baktım Tülin Şahin 30 kiloyu nasıl verdiğini anlatıyor.. Genelinde bilindik şeyler zaten..
Ancak bir şey dikkatimi çekti.
Kalktıktan sonra mutlaka 1 saat içinde yemek yemelisiniz diyor.. Eğer daha geçe bırakırsanız, o bir saatten sonra yenilen her yemekte depolama işlemi başlıyor, diyor..
Ama ilk bir saatte yemek yerseniz vücut onu hemen enerjiye çeviriyormuş ve gün böyle devam ediyormuş.. Dİyetimin altın kuralı buydu dedi..
Eğer bu doğruysa.. sen 6:30 da uyanıp kahvaltını 9:00 da yaptığında 2,5 saat aç bırakmış oluyorsun bünyeni..
Tülin Şahin dedi diye doğru demek değil elbette, sadece ilgimi çekti paylaşmak istedim bu vesileyle..
bana diyetisyende demişti aynı şeyleri