Ha'di bakalım hayırlı uğurlu olsun..
Bu ölçme işinde beni rahatsız eden bir şey var.. Hemen paylaşayım.
Mezura esnek yapısı nedeniyle bana güven vermiyor.. Denedim. Hafifçe sıksan ya da hafifçe bol bıraksan ölçüde 1-2 santim oynatabiliyorsun. Elinin ayarını her zaman aynı tutmayı nasıl sağlıyorsun?
Yani ben ikinci tarttığımda 0.5 cm az görünse misal, bu azalmanın elimin ayarsızlığından kaynaklanmadığından nasıl emin olabilirim ki? :44:
Hmm.. Karar defterindeki güncelleme mesajlarını okumayan birini bulduk..
Sondan bir önceki mesajın güncellenme nedeninde yazıyor..
Güzel karar vermişsin.. Ancak antidepresanın kesinlikle kilo aldırdığına çok yakından şahit oldum. Hem de iki ayrı kişide.. Birisi 1 yılda 7-8 kilo aldı, diğeri de 1.5 yılda 15 kiloya yakın aldı. Gerçi şu da var. Hap içtikleri için kilo almadılar. Hap içmeleri iştahlarını açtığı için ve onlar da bu etkiye tepki olarak çok yemek yedikleri için kilo aldılar.. Sapla samanı ayırmak lazım.
1 Kasım da güzel haberlerini bekliyoruz.
pinkycim sen ne yapsan, insanın da kalkıp yapası geliyor.. Öyle güzel anlatıyorsun ki..
Bulgur pilavındaki tereyağına takıldım. Bi'de adına takıldım. Hani sanki bulgur kötü bi'şey de biz o lezzeti almak için bu kadar debeleniyoruz..
Adı direkt karnabahar pilavı olsun bence. Bulgurcuğumun ne kabahati var? Esmer bulgura bayılırım da..
Bu yalancı yemek işinde ben de bir keşifte bulunmuştum ve muhteşem olmuştu.. Daha önce yazdım bi'yerlere, arayayım.. (dekstopa bir not daha alındı şu anda)
Çok sevindim Fundacım!
Ben hep günlük tutarak kilo verdim. Haftalık hedefim her zaman 500 gr. oldu. Misal o hafta tutmadı mı? Oturup yediklerimin adet bazında listesini çıkartır bir sonraki hafta özellikle kalori olanların üst sınırlarını, mevcut adetleri ikiye bölerek yazardım ve vücut hemen çözülürdü.
Önceki kilo verme sürecimde bu yöntemle kilo veremediğim dönem hiç olmadı. Sadece bir ayımı önce kilo alarak, sonra da aldığımı vererek geçirmiştim. Onda da malum tatile çıkmıştım da.. :26: