Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım bende bir arkadaştan kopyaladım
mayıstan mu yana hergün spor yapan biriyim ama ne bedenim inceldi ne kilom gitti ama ben çok kafaya takıyorum kiloyu beynimden silemedim birtürlü
Belki de biraz rahatlaman gerekiyordur. :112:
1 haftadır tartıya çıkmadan düzenli besleniyorum bakalım sonuç nasıl olucak
antideprasan kullanıyorum belki ondandır diyorum ama kilo veremeyince morelim gittikçe bozuluyor
Doktor kontrolundemi kullaniyosun canim doktorlar soyler zaten bu kilo aldirabilir falan diye etkiliyo olablir yani
1 haftadır tartıya çıkmadan düzenli besleniyorum bakalım sonuç nasıl olucak
antideprasan kullanıyorum belki ondandır diyorum ama kilo veremeyince morelim gittikçe bozuluyor
dr kalsa kilo aldırmıyormuş ama bu kadar spora ragmen neden veremiyorum eskiden yediklerimin yarısını yiyorum
iyi olur inş sonuç.
Belki de yemen gerekenden daha az yediğin için vücudun kendini korumaya almıştır. :112: Güzel spor yapıyorsun çünkü maş. Yani cal yakımın da fazla. Bu da demektir ki diyetin normal diyetlerden bir tık fazla cal içermeli.
iyi olur inş sonuç.
Belki de yemen gerekenden daha az yediğin için vücudun kendini korumaya almıştır. :112: Güzel spor yapıyorsun çünkü maş. Yani cal yakımın da fazla. Bu da demektir ki diyetin normal diyetlerden bir tık fazla cal içermeli.
Bayram öncesi aklımızdan çıkmasın mümkünse.
Güzel arkadaşım Bundan çok değil 3-4 gün önce ne konustuk tatlım.. Sen, ben ve Sinem nasıl mutluyduk Neler hissettik nerelere döndük..
Acizane fikrim canım sen cok yoruluyorsun ve cok stres yapıyorsun İstiyorsun ki herkes senın gibi düzgün olsun, olmuyor canım işte . Sen 5. Takımın mihenk taşısın , sadece oranın değil bu siteye hepimize pek cok katkın var Lütfen yorma kendini Her sey olacağına varır. Benim için önemli olan sensin Sen nasıl mutluysan çabuk öyle ol.. Sen iraden, çalışkanlığınla hepimize örnek oldun. O yüzden en cok kiloyu sen vercen : ) Canım arkadasım benim hehe ay lav yu beybi
Esincim çok kafamı takmıyorum artık, peki neden? :)
Püsküütcüm sağolsun, günlük tutma fikrini deneyeyim dedim. Normalde menüleri hep yazıyordum gerçi ama toplu görmekte de fayda var. Bu sabah mıydı dün akşam mıydı neydi, bir anda bir şey fark ettim. 2 haftadır kilo alıyordum ve listemde 2 haftadır değişik olan bir tek mandalina vardı. Bugün hiç mandalina yemedim ve tartım az önce bana göz kırptı. Sabaha gülümser, cumaya da alkış tutar diye ümit ediyorum. Galiba buldum suçluyu...
Püsküütcüm teşekkürler fikir için.
Kizlar bir haftadir ac geziyorum bildiginiz acim yani ama gram vermedim cok mutsuzum puff birde basim belasi pco cikti ondan midir ?kilo verememem acep :/
Ha'di bakalım hayırlı uğurlu olsun..:) ben cuma yayinlayamaya baslayalim diyorum iki haftada bir duzenleme yapalim siz buraya yazarsiniz ben kendimi ilk siraya koydum bu arada
Hmm.. Karar defterindeki güncelleme mesajlarını okumayan birini bulduk..Bayram haftası tatil miyiz??
Güzel karar vermişsin.. Ancak antidepresanın kesinlikle kilo aldırdığına çok yakından şahit oldum. Hem de iki ayrı kişide.. Birisi 1 yılda 7-8 kilo aldı, diğeri de 1.5 yılda 15 kiloya yakın aldı. Gerçi şu da var. Hap içtikleri için kilo almadılar. Hap içmeleri iştahlarını açtığı için ve onlar da bu etkiye tepki olarak çok yemek yedikleri için kilo aldılar.. Sapla samanı ayırmak lazım.1 kasımda dahiliye bölümünde tekrar bütün tahlilerimi yaptırıp düzgün bir diyetisyen buldum ona gidicem 1 kasım çabuk gelsede başlasam
pinkycim sen ne yapsan, insanın da kalkıp yapası geliyor.. Öyle güzel anlatıyorsun ki..Selam bebişkolar;
Ay bugün pek hamarattım sormayın : ) Dün pazara gittim ya sabahleyin hemen sebzeciklermii yıkadım, ayıkladım, doğradım pişiridim.. Evin her bir tarafını miss gibi yemek kokuları sardı. Sonracıma onları böldüm dondurucuya attım
Şimdi kızlar buğday aşı çorbası var , ayran aşı diye de biliniyor. Buğday aldım. Çokça haşladım paketlere böldüm
Pırasayı güzelce kavurdum. Paketlere böldüm. Çıkartıcam üstüne yumurta kırıp yicem
Karnabaharı haşladım onu da paketlere bölüp dondurucuya attım.
Haaa bu arada size süper bir tarif vereyim.. Sitemizden buldum. İlk kez denedim süper oldu
YALANCI BULGUR PİLAVI
Taze karnabaharı(haşlamadan) rondodan geçir. Unufak olcak.
Tavada tereyagını kızdır içine soğan , sarımsak at şöyle bir evir çevir..
Sonracıma üzerine yeşil biber koy ve çevirmeye devam.
Biberler hafif sotelenince rendelenmiş domates ya da az sulandırılmış salça koy.
Karnabaharı da at üstüne çevir de cevir.
Güzelce sotele sonra altını kıs kapağını kapat.
***Karabiber ve tulum peyniri ile servis yap.
Çok sevindim Fundacım!Esincim çok kafamı takmıyorum artık, peki neden? :)
Püsküütcüm sağolsun, günlük tutma fikrini deneyeyim dedim. Normalde menüleri hep yazıyordum gerçi ama toplu görmekte de fayda var. Bu sabah mıydı dün akşam mıydı neydi, bir anda bir şey fark ettim. 2 haftadır kilo alıyordum ve listemde 2 haftadır değişik olan bir tek mandalina vardı. Bugün hiç mandalina yemedim ve tartım az önce bana göz kırptı. Sabaha gülümser, cumaya da alkış tutar diye ümit ediyorum. Galiba buldum suçluyu...
Püsküütcüm teşekkürler fikir için.