Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap bana, geleyim sana..
Yok yok hiç pardon deme.. Bir tencere bize anca yeter...
Bu arada sen alıntı yapınca farkettim ki.. "nane ekşisi" yazmışım.. O ne demek Allasen? Nar ekşisi yazacaktım, anlamışsınızdır eminim.
İşte benn
Oyyyyy! Tarife bak tarife! Nar ekşisi kalsın güzelim.. Sen bu tarifteki sosu yap bana..Adana yöresinde dolma sarmaya, sarımsaklı, naneli salçalı, limonlu, sos hazırlanır yağada üzerine dökülür..Öyle bişii düşündüm ben Farketmez nar eşkisine de uyarım canikom pek severim kendilerini..
Ayy benim sevmediğim varmı ki yahuu
Hmm var dere otuu
Ayy Rabbim günah yazmasın ama hiç sevmiyorum o kokuyu..Hangi yemeğe girerse yiyemiyorum aslaaa..
Geçenlerde başıma ne geldi söyliim de gülün bana
Market alışverişinde eşim çiftekavrulmuş antepfıstıklı lokum paketini de attı alışveriş sepetine..
Neesee akşam keyif oturma saatimizde kutuyu açtım kahvenin yanına ufak bir tabağa koydum..Kahvemi yudumladım ve bi lokum attım ağzıma Allahımmm bu nee, lokumda dere otu tadı ve kokusu Yemedim yiyemedim..Eşim iştahla atıyor ağzına ve ben kedi gibi bakıyorum
Tamam canım o sostan hazırlarım o zaman.. Nar eşkisi ile hatay usulü kısır yaparım sana harika oluyor..Aynı zamanda işte ben!
Ay sahi bi'yemek yiyeydik de ölmeden tok gideydik yahu!
Oyyyyy! Tarife bak tarife! Nar ekşisi kalsın güzelim.. Sen bu tarifteki sosu yap bana..
Oh canıma değsin! Var mı öyle lokum hüplemek!
Yalnız.. ne alaka.. Lokumla dereotu aynı torbaya mı girdi n'oldu anlamadım ben.. Dereotu kokan lokumu da düşünemiyorum yani..
Koskanın naneli lokumunu getirdin aklıma şimdi.. Alacağın olsun!
Hıh! Buldum buldum!
Dolma yemeğe gelecem ya sana.. gelirken naneli lokum getireyim.. Dolmanın üstüne tatlı bi'şeyler yemek lazım, bastırsın ama di mi?
Akrebim n'olacak bu halimiz bizim şekerim?
Kızlarrr AYRan detoksunu yedim yedimm şişttim ama şişlik aşırı toklukdan yahu ben bunla yarın + çıkarsam hiç şaşmıycam
aeben kadis kalisstem sizde durum nasıl?
yorumları okudum yazıcam ama kafam kazan gibi grib olmuşum bide üstüne ilaçlarla şu saatte anca bi parça ayılabildim
tabi yüzme bugun yalan oldu artık yarına
patlıcan dolması demeyin yahuuu zaten burnumda tutuyorr
tarifler verilmiş gelde yeme gelde dur gelde sabret
Ben perisanim saat 3 ten beri zor ayaktayim basim donuyo iliklerim cekiliyo sanki yarim saat once yemek yedim ama yine durum ayni cok halsizim bi daha mi asla tovbe.yarın kilo vermis olmam umrumda bile degil su an.
Oh be! Bi'de üstüne kısır mı yiyecez.. Vay vay vay! E bu kilo derdi boşuna değil..Tamam canım o sostan hazırlarım o zaman.. Nar eşkisi ile hatay usulü kısır yaparım sana harika oluyor..
Kuzucum hafta sonu kaçamakım olucaktı ama olamadı..Dere otu almamıştımki şekercik aynı poşete girsin..Bana göre içindeki tad bana dere otunu anımsattı o bile yetti uzaklaştırmaya kendinden..
Naneli lokumu ilk defa duyuyorum Getir canım bakarız tadına
Ayy kuzucuumm gel biz birlikte spor salonu açalım..Sonrası her şehirde şubeler açalım ki zayıflamaya çalışan kızçelere, böyle güzel yemekleri hatırlatarak yaptığımız kötülüğü, spor salonlarında koşturarak iyiliğe çevirelim
Biz kimiiiiiiiz!!
Kadınlaaar!
Ne istiyoruuuz?!!
Zayıflamaaak!!
Ne zaman?!!
Yemekten sonra, spordan öncee!!
Gaz yapmıştır dequacım.. Onun şişliğidir muhakkak..Kızlarrr AYRan detoksunu yedim yedimm şişttim ama şişlik aşırı toklukdan yahu ben bunla yarın + çıkarsam hiç şaşmıycam
yorumları okudum yazıcam ama kafam kazan gibi grib olmuşum bide üstüne ilaçlarla şu saatte anca bi parça ayılabildim
kadiscim bunca kötü etkiye keşke bıraksaydın, devam ettirmeseydin..Ben perisanim saat 3 ten beri zor ayaktayim basim donuyo iliklerim cekiliyo sanki yarim saat once yemek yedim ama yine durum ayni cok halsizim bi daha mi asla tovbe.yarın kilo vermis olmam umrumda bile degil su an.
akrebim ayran detoksu 2 gün sürüyormuş. O yüzden bugün başladılar..Kızlar siz iyice detokslanmışınız yarın daha Perşembe, Cuma'ya var daha
Yoğurt = gazAyran detokscularının kadrosu tam olmuş maşallah! Hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah!
Herhalde herkes gaz sorunu yaşıyordur diye düşünüyorum kallisim.. Yoğurt bende de hemen gaz yapar.
Leo nun şansı rast gitsin, dilerim..
Yırtığımın yanına nasıl da yatmış yahu! İyi bu vesileyle Yırtık kızımı da görmüş oldum..
Geçmiş olsun deguşum şu günlerde benim kızlar da hasta havalar malum..Kızlarrr AYRan detoksunu yedim yedimm şişttim ama şişlik aşırı toklukdan yahu ben bunla yarın + çıkarsam hiç şaşmıycam
Kadisim tuz olmadığı için tansiyoun düşmüş olmasın ... benim normalde tansiyonum 6 larda gezer bu yüzden tedbir aldım salatalık rendelerken bir tane minnacık kornişon turşu doğradım içine artık bunun nasıl bir etkisi olur bilmem fakat genel durumumda bir farklılık olmadı gazdan başka .. aslında oldu oldu, çok tok olduğum için yiyemedim doğru düzgün ama sevdim ben bu ayranlı şeyiBen perisanim saat 3 ten beri zor ayaktayim basim donuyo iliklerim cekiliyo sanki yarim saat once yemek yedim ama yine durum ayni cok halsizim bi daha mi asla tovbe.yarın kilo vermis olmam umrumda bile degil su an.
Yoğurt = gaz
Bulgur = gaz
Nohut = gaz
sonuç: ne yaptık biz yahuuu
Şu an Yırtıkla kavga ediyoruz neymiş efendim sokağımızda ne kadar köpek varsa havlıyormuş ta muş muş çıkıp o da bağıracakmış, o bana söyleniyor şimdi ben ona
Geçmiş olsun deguşum şu günlerde benim kızlar da hasta havalar malum..
Ayranı ben de yedikçe şiştim ve akşama dek yiyemedim bakalım artık:26:
Kadisim tuz olmadığı için tansiyoun düşmüş olmasın ... benim normalde tansiyonum 6 larda gezer bu yüzden tedbir aldım salatalık rendelerken bir tane minnacık kornişon turşu doğradım içine artık bunun nasıl bir etkisi olur bilmem fakat genel durumumda bir farklılık olmadı gazdan başka .. aslında oldu oldu, çok tok olduğum için yiyemedim doğru düzgün ama sevdim ben bu ayranlı şeyi
Sonuca göre bir daha deneyebilirim yakın zamanda
Kızlarrr AYRan detoksunu yedim yedimm şişttim ama şişlik aşırı toklukdan yahu ben bunla yarın + çıkarsam hiç şaşmıycam
ne oldu size böyle,detoks mu tepti anacım.çok geçmiş olsunBen perisanim saat 3 ten beri zor ayaktayim basim donuyo iliklerim cekiliyo sanki yarim saat once yemek yedim ama yine durum ayni cok halsizim bi daha mi asla tovbe.yarın kilo vermis olmam umrumda bile degil su an.
Adana yöresinde dolma sarmaya, sarımsaklı, naneli salçalı, limonlu, sos hazırlanır yağada üzerine dökülür..Öyle bişii düşündüm ben Farketmez nar eşkisine de uyarım canikom pek severim kendilerini..
Ayy benim sevmediğim varmı ki yahuu
Hmm var dere otuu
Ayy Rabbim günah yazmasın ama hiç sevmiyorum o kokuyu..Hangi yemeğe girerse yiyemiyorum aslaaa..
Geçenlerde başıma ne geldi söyliim de gülün bana
Market alışverişinde eşim çiftekavrulmuş antepfıstıklı lokum paketini de attı alışveriş sepetine..
Neesee akşam keyif oturma saatimizde kutuyu açtım kahvenin yanına ufak bir tabağa koydum..Kahvemi yudumladım ve bi lokum attım ağzıma Allahımmm bu nee, lokumda dere otu tadı ve kokusu Yemedim yiyemedim..Eşim iştahla atıyor ağzına ve ben kedi gibi bakıyorum
günaydın günaydın...mutlu mutlu,kalorisiz bir gün olsun inşallah...
çok mutluyum şükür ki kabızım gitti.akşam meyve yemenin faydasını sabah görüyorum artık..
o ağrılar,sızılar,kıvranmalar elveda
çok çok geçmiş olsun.muhtemelen o yaşadığın şişliktir..yarın ola hayrola
gunaydın mevcanımcm kabızlık problemınden kurtulmana sevindm
kabız olmamak içinde hergün kuru kayısı yemeye özen gösteriyorum faydası oluyor
bide dere otu gaz problemıne iyi gelir onu da dene bence
ne oldu size böyle,detoks mu tepti anacım.çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim deguacım..tabloya baktım baktım bittim
püskütüm negüzel kg vermişşsin tebrikler canımcım
cuma günü süprizini de dört gözle beklıyorum
Allah Allah! Hiç mi oynamaz yahu kilo?ayran detoksnu sonlandırmış bulunmaktayım
başlarken ki kg 75
bitişdeki kg gene 75 ölçülerimde de bi değişklk yok
gram veremedim bide yaşadığın şişkinlik stres panikde cabası
kadiscim sanada geçmiş olsuun rahatsızlanmşşsın canım bu konuyu açıp sizide heveslendirip yapmanıza vesile olduğum içinde ayrıca üzgünüm
bide tövbe ayran detoksumu güzelim yiyecekler dururken tek besine kitlenip kalmak mı yoook engüüzeli herşeyden azar azar yiycen ahanda ders oldu bana
yapacak arkadaşlarıma duyrulur hiç denemesinler