- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar kizlar,ugrayamadim ne zamandir ailecek hastayiz bi haber vereyim dedim ,kallistenin yazisini gördüm cok üzüldüm rabbim minigin sifasini verir ins..kediler benim icin baskadir bütün hayvanlari severim ama kedilere asigim ben cok üzüldüm
Arkadaşlar merhaba..
Ben dün püsküütüme mail yadım ama ulaştığından şüpheliyim, kötü 2 gün geçirdim haber vermek istedim.. geçen akşam burada yazarken yazmamı engelleyip koynuma-koluma çöreklenen minik leo meleğime dün araba çarptı dün akşama kadar veterinerdeydik, kafa travması var ve hala bekliyoruz yarın çenesinde ki kırık nedeniyle ameliyat olabilir ama hayatta olduğuna şükrediyoruz sadece 7 ay önce dün onu bulduğumuz yerde diğer kedimizi kaybetmiştik aynı trafik kazası nedeniyle aynı şeyleri noktası noktasına yaşamak insanı mahvediyor...diyeceğim şu ki açım-uykusuzum 2 gündür yemek yada başka bir şey yiyemiyorum uyuyamıyorum yarın da durum ne olacak belli değil sizden dua istemek için geldim yavrum sağ salim kurtulsun yine koynumda uyuyabilsin buraya öyle gelirim inşallah detoksumuzu da unutmadım mecbur erteledim... İyi haberlerle gelirim inşallah.. Püsküütüm arama olur mu telefonda ağlamaktan konuşamıyorum çünkü.. ilk fırsatta gelicem ..
iyi aksamlar kizlar,ugrayamadim ne zamandir ailecek hastayiz bi haber vereyim dedim ,kallistenin yazisini gördüm cok üzüldüm rabbim minigin sifasini verir ins..kediler benim icin baskadir bütün hayvanlari severim ama kedilere asigim ben cok üzüldüm
Günaydın kızlar..
1 Mart kilomun nihayet altındayım. 62.2
Mesajı böyle yazınca güzel oldu..
Ama işin aslı şu: Koskoca 12 günde sadece 100 gr verdim.
İşin özünü değiştirmese de ilk cümledeki gibi ifade etmek daha moral verici, öyle değil mi?
çok çok geçmiş olsun.çok üzüldüm gerçekten,tez zamanda iyileşir inşallah..
çok çok geçmiş olsun,malum havalar bir soğuk bir sıcak aman ha dikkat edin...
tebrik ederim canım.bende dün 21.30 da 1 avuçtan az fazla kabak çekirdeği yedim.en son 17.30 da bir elma yemiştim.sabaha ishal olmuşum kabızlıktan sonra iyi geldi
dequa takım arkadaşının detoksun ilk gününde 900 gr verdiğini söylemişti..günaydın
hala 74.2 yim
tartım bozuk değil
sevinsem mi üzülsem mi
cumaya 1.2 kilo vermem lazım
ayran aşı yarına kaldı artık
neyse tartıda inmiş olurum bakarsınız 1.2 kilo
burda omasamda kalbim ,ruhum sizinle . düb ben yaptım sizinle braber olsun diye ama ortada ayran yapan yokmuş sanırımTebrikler tatlım!
Bir değil, iki değil.. Ben senin yerinde olsam kilo bildirimi için Cumayı seçmem.. Perşembe tartılırım ve onu bildiririm.. Cuma günü senin terazi depresif gününde oluyor..
Kolay gelsin aebenim..
Kızlar yarın ayran detoksuna başlıyor, haberin olsun.. Sen de yapacaktın.
Iyi pazarlar kizlar.dun gezmedeydim gelemedim bugun de evde temizlik var disarda da yagmur ne guzel degıl mı? evim tertemiz oldu ama ben malesef.kadina manti yaptim borek yaptim huplettim ben de malesef.
Gerçi şöyle bir de durum var.. Eğer sen "tartı günü" stresi yaratıyorsan ve bu enerjiyi gönderiyorsan aynı şey bu sefer de Perşembe günü olacaktır. En sağlamı Perşembe ve Cuma tartıl. Ortalamasını al. Yaşasın matematik!
Mesajın başı ve sonu sanki aynı bedene sıkışmış iki ayrı ruha ait..
Mevcan1 ve Mevcan2
Hoş geldiniz kızlar..
Kader arkadaşım, bu konuda da aynıyız seninle.. Biraz kaçamak yapalım dedik mi terazinin gözünden hiç kaçmıyor..
Taaaa ne zaman 62,3 kiloydum.. zevke geldim 2 kutu pia yedim.. o günden bu yana çıktım indim.. Boşa geçti bir sürü gün..
Tam da yeşil çay yoksa suya saldır, diyecektim ki sen düşünmüşsün bile..
Kaçamağa rağmen artış olmaması ne güzel olmuş kadiscim..
Tartıdan şüphelendiğimde, ben hemen kabanımı ve postalımı giyip tekrar tartılırım.. Farkı gösterirse tartı sağlam demektir..
Böyle mide herkesin başına!
Gıda koteksi CEO su yapalım seni..
ayyıldızımın belindeki artış belki de yoğurdun bünyeye verdiği kaçınılmaz şişlik kaynaklıdır.. Ama bi'dakka göbekten nasıl inceldi o zaman.. Garip, yorum yapamadım. :44:
Ayran çorbası üstüne ayran detoksu yapmak için beklersin herhalde biraz..
Cuma tartı günü ya.. Acaba detoksu ona göre mi ayarlasanız? Yani Çarşamba başlarsanız Cuma günü tartıda güller açar.. Fikir sadece..
Arkadaşlar merhaba..
Ben dün püsküütüme mail yadım ama ulaştığından şüpheliyim, kötü 2 gün geçirdim haber vermek istedim.. geçen akşam burada yazarken yazmamı engelleyip koynuma-koluma çöreklenen minik leo meleğime dün araba çarptı dün akşama kadar veterinerdeydik, kafa travması var ve hala bekliyoruz yarın çenesinde ki kırık nedeniyle ameliyat olabilir ama hayatta olduğuna şükrediyoruz sadece 7 ay önce dün onu bulduğumuz yerde diğer kedimizi kaybetmiştik aynı trafik kazası nedeniyle aynı şeyleri noktası noktasına yaşamak insanı mahvediyor...diyeceğim şu ki açım-uykusuzum 2 gündür yemek yada başka bir şey yiyemiyorum uyuyamıyorum yarın da durum ne olacak belli değil sizden dua istemek için geldim yavrum sağ salim kurtulsun yine koynumda uyuyabilsin buraya öyle gelirim inşallah detoksumuzu da unutmadım mecbur erteledim... İyi haberlerle gelirim inşallah.. Püsküütüm arama olur mu telefonda ağlamaktan konuşamıyorum çünkü.. ilk fırsatta gelicem ..
merhablar.
kalişimin yazısısı okuyunca kitlendim .:26: ne denir ne yapılır dua etmekden başka :26: rabbım şifa versin inşallah .
ne kadar yogunum kelimelere dökemiyorum yamaya başlasam okumakdan usanırsınız sanırım . o yüzden hiç girmeyim o konuya .
pazar günü bir ara son sayfayı okuma imkanım oldu . püsküütüm mesajımı okudum . arkadaşlar detoks yapacaklarmış .
... bende kilolar artıyor .
yaranı dün başladım ama tam yapamadım akşam üstü dışarda oldugumdan karıştı biraz . fkata yinede yani alınan 600 gr gitmişti .
ayran bende tkilidir ah bide tam yapabilsem . sanırım asıl etkili olan yogurt . birde tuz yag şeker 0 olunca dogal olarak şillikler gidiyor.
ama tam gün yapmak istiyorum . keşke perşembe yapabilsem ama ebde degilim . yarın deniycem tekrar tam yapmak istiyorum . bıu arada ben sabah kahvaltı yerinede ayran çorbası içiyorum çünki sabah ekmek şişiriyor beni.
....şimdi bunları yazıyorum ama aklımda kalişte bazan diyet ne kadar şaçma geliyor dimi hayat karşısında
eski sayfları okuyacak inanın vaktim yok :26: umarım herkez iyidir .
Ha'di bakalım yarın detoks günü.. Dilerim beklentini karşılar..-------
püskütüm 12 günde 100 gr gitmesi az değilmi ? beslenme şeklin gayet güzel üstelik sporunuda düzenli yapıyorsun kafama takıldı sormadan geçemıycem ?
------
Ha'di bakalım yarın detoks günü.. Dilerim beklentini karşılar..
Dequacım.. Tabii ki çok az 12 günde 100 gram.. Ama benimki yoyo durumu oldu bu son 2 hafta.. Şöyle ki:
Bir önceki hafta güzel vermiştim.. Sonra kaçamak durumunu abartınca sonraki hafta verememiş oldum..
Bu hafta da anca kaçamak öncesi kilomun altına inmeyi başardım.. Kaçamak enkazını toparlama süreci! Ne kaçamakmış arkadaş!
Ben böyle ayda iki kere kaçamak yapsam ancak kilomu korumuş olurum demek ki..
süper diyet yöntemi:
Eki Görüntüle 655837
Kaçamağım huzurlarınızda efendim..ummakdan öteye gidermi bakalım
kaçamak dediğin nasıl bişey öyle vucudun ritmini bir anda değiştirip bukdar uzun süre toparlanma süreci olmuş söylede ben o cıza hiç dokunmayayyım neme lazım
bu demek oluyorki hedefe ulaşana kadar min kaçamak max spor
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekür ederim kizlar.bizim burda kar var :)
Benim gibi kış mevsimi aşığı bir insanın kar özlemiyle geçti bu yılı.. Ah! Ah karşıki dağlar!
kedicik iyiye gidiyormus cok sevindim Rabbim daha iyi eylesin ins..
Ha'di bakalım rastgele kadisim..Ayran asimi hazirladim sabah da tuketmeyi dusunuyorum.ama cok fazla oldu ya 4 er kasik hasladim 2ser kasik yetermis sanki.sonradan hemen almayiz umarim
Süpermiş bu! Ben de deneyeyim bunu.. Pastanın durduğu yere çikolata tepesi koydum mu tamamdır bu iş!
Kaçamağım huzurlarınızda efendim..
Ablalarım abilerim görmüş olduğunuz bu üründen tamı tamına 2 kutuyu ara vermeksizin tüketmiştim:
Eki Görüntüle 655899
Ha'di bakalım rastgele kadisim..
Bildiğim kadarıyla her detokstan sonra verilen kilonun bir kısmı geri alınıyor.. Önemli olan ne kadarının geri alındığı..
Tecrübe etmeden de anlamak mümkün değil..
Dilerim, geri aldığınız kısım verdiğinizden kat be kat az olsun..
Dün gece cafeyi ben kapatmıştım.. Bugün de ben açayım bari..
Uğrayan, uğramayan herkese günaydın.. Günümüz rast gitsin.
Detoksculara başarılar!
günaydın cafe güzelleri
Püsküüt avatarını çok beğendim çok hoş bi foto