- 14 Şubat 2008
- 1.529
- 0
- 42
Temizlik yaparak harcadığın kaloriyi karşılayacak bir kalori almışsındır dilerim..
Sana da iyi Pazarlar..
4 saat araya başlarda dayanamıyordum.. sonra alıştım.
O dönemlerde beyaz leblebi yerdim. Kocaman bardak suyu da arkasından lüpledin mi şişiveriyorsun..
Ha olur a şımarıklık yapasım tuttu, ya da birilerinin yediğinden canım çekti de ucundan tırtıkladım misal.. bu durumda cezam günlük çektiğim 100 mekiğe, 100 mekik daha eklemek.
Kepekli makarnayı erken saatte yersem eğer kilo aldırmıyor deguacım.. Ama belki veresim varsa da veremiyorum.. Kilom genelde aynı çıkıyor ertesinde.. Ama tabii bu makarna bir kaçamak benim için.. Haftada 1 bile maksimum doz.. Bazen ayda bir kere yiyorum. Bunu da atlamayayım.
Ben de ekmek yemesem eğer kilo verişim hızlanıyor. Ama o zaman da aç dolaşıyorum.. Bundan da sıkılan bir yapım var.. Aç kalmak bir kaç gün dayanabileceğim bir şey.. Özellikle de ruhsal durum açısından.. Ekmek yediğim için o 4 saatlik arayı rahat atlatıyorum bence.. Bir de tabii bahsettiğim ekmeği yiyorum sadece, bana kalırsa bu da önemli.
Dolmaların kalorisinin yüksek olduğunu biliyorum.. O da pirinç kaynaklı tabii.. Ama ezberimde yok. Kişisel olarak porsiyonu abartmamak kaydıyla ve yanında salata veya yoğurtla yemekte hiçbir sakınca görmüyorum.. Müftüoğlucuyum ben.. Beyazlara dikkat etmek kaydıyla, herşeyin yenmesinden yanayım.. Herşey ama ölçüsünde ve saatinde..
Kefir.. kendime çok kızdığım konulardan biri.. Markette şişesini görmeye tahammülüm yok, bırak içmeyi.. Ama denedim. Kardeşimin ısrarıyla orman meyvelisini denedim, sonum facia oldu.. Anladın sen onu.. Faydasını dünyanın kabul ettiği kefiri yiyemediğim için kızıyorum kendime..
aslında 4 saat dolmadan acıkmasamda eskinin alışlkanlığı arada ağzıma 1 kuru kayısı 1 ceviz yada 5-6 fındık atıyorum ama ya sabah öğle arasında yada öğle ile ikindi arasında sence budurum yanlışmı
ekmek tüketmediğimden bununla açlığımı bende bastırmaya çalışıyorum hatalımıyım acaba?
kepekli makarnaya gelirsek üniversitedeki alışkanlıklardan biri bu makarna sevdası
ölçün nekdar mesala yediğinde ?
hım osman mutfuoğlu süleyman demirelinde doktoruydu bi zamanlar bende bilgisine çok güvenıyorum Ama şuara ben karataycıyım
kefir konusunda annemden bahsetmeden geçemıycem kefir tanelerinin dansını görunce annem korkuyor eve de pek kefir aslına bakarsan aldırmaz, mayalıycam dediğimde 1 gün küstü ben korkuyorum diye canlı canlı çek gözumun önunden diyip duruyor nasıl bi ruh haliyse :44
hala evde kefir krizimiz devam etmekde
sanırım seninde durumun annemnkıyle benzer ya tadından hoşlanmadın yada diğer sebeblerden
Son düzenleme: