- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
aramız adön artık tatlım silekeln ve kendine gel
diyetine devam
hadiiii
bende katılabilirim belki aranıza ptesi günü
ayran detoksu dikkatimi çekti
severim zaten bu ayranlı çorbaları falan
aleyküm selam canım
4 bitmiş ajanda mı
günlük mü
ayyyyy şaştım sana yine
kadişçim ben de çok istiyorum diyete tam gaz dönmeyi canım halimden memnun değilim ama notebook arızalı sizden de uzağım benim için tek motive burası aslına bakarsan en kısa zamanda notebook arızasını giderseler de dönsem aranıza çook öptüm canım
eminem özledik kzı iyce. alışmışız sana . inşallah çabuk hallolur pc.
kalişim sultanım hoşgeldin ... az kalmış yerleşme işi hadi hayırlı olsun
evat kadisim sana başı başlıyorum yazmaya brde bakmışım bitmiş ajanda bir nevi günlükde oluyor günle ilgili şeylerde yazıyorum . eşimde diyor ne yapıyorsun sen ne işine yaraycak diye
ayran içinde aslında dünden bugün için yapsammıdiye düşünmüştüm hazır regl şişkinligide var .diye ama yine dışarı çıkmam lazım
madem beraber yapıcaz . eger uygun olursak haftaya pazartesi deyilde çarşamba ,perşembe yapsak olurmu kızlar baskül öncesi ?:44:
aeben ablacımmm ben sizleri nasıl özlüyorum bi bilseniz sizler sayesinde kilo veriyorum ben bu gerçek sizden ayrı olduğum zamanlar tam sapıtıyorum noteboook arızası için babamın bir arkadaşı aracı oldu internet cafe sahibi de kendi tamircisine yaptıracakmış ama notebook gitti gidiş o gidiş..tanıdıklarla iş görmek hiç iyi değil ama burada da kimseyi tanımıyorum tabi ailem de burada yaşamadığı için babam da uzak olunca adam daha da rahat davranıyor sanırım