- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Yoğurt tüketimin nasıl mustangcım?Merhaba arkadaşlar,
Hafta sonu yaklaştıkça kendimi fena halde yorgun hissediyorum. Bugun de aynen öyle ve ayrıca bugun okuldan geldikten sora aç kurt gibi dolanıyorum yaa fena aç hissediyorum kendimi okuldan gelince bir katı yumurta yedim kesmedi sonra bir portakal yedim gene kesmedi ve ben hala aççççç hissediyorum
Tartılma konusuna gelince ben hiç bir konuda kendini fazlaca sıkmayan biri olarak bu konuda da keyfe kederim aslında : )) ama bazen beklemeyi seviyorum süpriz olsun sevineyim diye mesela pazartesi günü tartıda kaç çıkacağım merak içindeyim : )))
Açımmm ya açımmmm
Özellikle akşam yemeklerinde yoğurt yediğim zaman ben kendimi göreceli olarak tok hissediyorum.
2 yıldır direnç noktan 63 olmuş demek ki..iyi akşamlar efem ..
püskütüm bak iyi yerden yakalamışsın . oldukça az yiyorum bu günlerde ,evet sorunda bu olabilir :44:
bunun bana kilo verdirmedigini kaç defa gördüm ama akıllanmamışım galiba
heppera ablam var .sabah bir mesajında okudum . 1000 kl altında diyet yaparsak kilo vermemizde duruyor . kl hesaplamam ama pzartesinden bu yana sanırım bu rakamın baya altına düştüm .
bugün hiç bişide hevesim yok zombi gibiyim yemekde istemiyor canım .sabahda pilatese başladım ayrım bıraktım
bu hafta spor yapacam diyede canım çıktı . ta pazartesi 63.1 dim .inmiyor işte .
bugün lapa bünü .bakalım sabah ne olacak sanki çokta ümidim yok gibi azçok büyemi biliyorum benden inatçıdır
ben boşuna 1 mart hedefine 62.5. koymadım .takılacagımı biliyordum . 2 senedir kilo aralıgım 63 .68 . dogal olrak inmek zor olacak sanırım .
eger sabah 62 görmezsem yarım kermeste patlayana kadar yiycem
aman siz bana bakmayın ne kasvetli bir yazı oldu .okumadık sayın
Dur bakalım belli mi olur?
Lapa kırar belki direnci.. Sanki bir kırılsa devamı patır patır gelecek gibi geliyor bana ama..
Kermes fikrini destekliyorum..
Bozacının şahidi şıracı.
Ben de yarın akşam bu diyet geyiğine 2 haftadır ertelediğim yere gideceğim. Arkadaşım jazz programı yapıyor bir kulüpte..
İçkiler benden!
Pazartesiye kadar tartılmam artık!