- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özgüvenle devam etmek daha da keyifli oluyor..
Spor-yemek ilişkisi hakkında ne düşünüyorsun?
Boş mideden ziyade metoyu hızlandıracak kadar birşeyler yedikten sonra ya da yemekten iki saat sonra yapılan sporun daha faydalı olduğunu biliyorum.. Bir de spordan yarım saat önce kahve içilmesinin de metoyu hızlandırdığını biliyorum.
Tabii benim biliyor olmam doğru olmasını gerektirmiyor..
Mesela Tibet yogasında (son 3 haftadır her gün yapıyorum) iki seçenk sunuyor kitap. Ya diyor sabah kalkar kalkmaz aç karnına.. ya da akşam yapacaksan yemekten iki saat sonra.
Süper fikir!
Ben değil de hedefine ilk ulaşan açsın topiği.
Aklımca şöyle düşünmüştüm ben de.. başarı hikayem var ya.. hedefe ulaşınca orayı güncelleyecek ve 3 ayda bir durum raporu vereceğim diye yazacaktım.. Ama tabii bu bireysel birşey olacaktı.. Senin fikrin birliğin devam etmesi için çok daha mantıklı olmuş.
Bir de lütfen diyet yöntemleri bölümünde falan açalım..
Ve evet.. sanki vardı böyle bir topik. Neyse.. hele o gün bir gelsin de bakarız.. Dediğin gibi arada sırada ne bileyim haftada bir Cuma tartı sonucu vermeye bile devam edebiliriz. Böylece kontrolü devamlı kılarız.
Bir daha bu alma-verme işini yaşamayalım artık... Gına geldi çünkü.
Çok iyi düşünmüşsün aebenim yaa.. Şimdiden heyecanlandım!
Hem de nasıl keyfim yerinde anlatamam.. Ve sanki bu sefer yüzüm beklediğim kadar çökmedi..Yüz yogası yapıyordum bir aydır. O mu etkiledi bilemiyorum..
Doğru hatırlıyorsun 2.dönüşümde bir takıma girmiş ve takımın ruhundan sıkılıp, bırakmıştım.
Amin mumuşum!
Ne güzel sen de plan yapmışsın yaz için! Bunaldıkça alışveriş yapacağın günü hayal et lütfen.. Yeni yönteminde de dilerim en az arkadaşın kadar olumlu sonuç alırsın..
Tatlım biraz bakındım ben ama güvendiğim bir kaynak bulamadım.. Buraya o yüzden de kopyalamadım.
Bir yerde içeriğinin %30 unun karbonhidrat, %60 dan fazlasının da nişaşta olduğunu okudum. Eğer bu "doğru" ise çok da samimi olunması gereken bir şey değil.. Ama kardeşimin yaptığı gibi tatlı krizi geldikçe 1-2 tane gevelenebilir herhalde..
Ah ne güzel!
Draje faciası bir günde yok edilmiş!
Hedef de konulmuş.
O zaman toparlıyorum..
Ben bu hafta 500 gr veriyorum. Sen 600 gr veriyorsun. Cuma günü de burada halay çekiyoruz.
hayirli pazarler efenim.
aylaaaaarrr sonra sabah ac karnina uyanmanin mutlulugunu yasiyorum :) Allahim sükürler olsun sonunda baslayabildim ilk günü atlattim geri kalan günler korksun artik benden yuppiii
dün sabahki kilomu bilmiyorum ama ne zamandir 77 77.3 oralardaydim bu sabah 76.8 ciktim 500-200 gr arasi gitmis su belki ama olsun
Kaçamak yapmadığın halde kilo aldıysan tek sebebi ödemdir, diye düşünüyorum.. Bir de vücut illaki direniyor tatlım.. Sen yolundan çıkmasan bile vücutta kriz ilan ediliyor ve kalori yakımın minimuma çekiliyor. Reglnin zaten bilinen etkisi ödem yapması..kızlar busabah nedense 73.2 idim hiç bir kaçamak yapmadan ve pilates te yapmama ramen +300 gr dedi baskül yani haftaiçi regl olmam lazım buyüzden mi acaba :26: zaten iştahım da artmış gibi dün akşam neler istedi canım ama cısss dedim kendime
kaçamakları verirsin canım senGünaydın..
Cuma akşamı ve Pazar öğleden sonra kaçamaklarımı yaptım.
Ama yaptığım kaçamaklar boyumu aştı.. Ufuk görünmez oldu
Cumaya göre 900 gr.artıdayım.
Nedeni belli, moral bozmak yok!
Kalan 4 günde ben hem bu kiloyu veririm hem de hedefimi yakalarım!
Nasıl olacaksa artık.. :18:
Kaçamak yapmadığın halde kilo aldıysan tek sebebi ödemdir, diye düşünüyorum.. Bir de vücut illaki direniyor tatlım.. Sen yolundan çıkmasan bile vücutta kriz ilan ediliyor ve kalori yakımın minimuma çekiliyor. Reglnin zaten bilinen etkisi ödem yapması..
Sen yeter ki moralini bozma ve istikrarını koru. Bu hafta regl haftan olduğuna göre; haftaya göreceğin kilo daha gerçek kilo olacak.
kızlar busabah nedense 73.2 idim hiç bir kaçamak yapmadan ve pilates te yapmama ramen +300 gr dedi baskül yani haftaiçi regl olmam lazım buyüzden mi acaba :26: zaten iştahım da artmış gibi dün akşam neler istedi canım ama cısss dedim kendime
hayirli pazarler efenim.
aylaaaaarrr sonra sabah ac karnina uyanmanin mutlulugunu yasiyorum :) Allahim sükürler olsun sonunda baslayabildim ilk günü atlattim geri kalan günler korksun artik benden yuppiii
dün sabahki kilomu bilmiyorum ama ne zamandir 77 77.3 oralardaydim bu sabah 76.8 ciktim 500-200 gr arasi gitmis su belki ama olsun
Günaydın..
Cuma akşamı ve Pazar öğleden sonra kaçamaklarımı yaptım.
Ama yaptığım kaçamaklar boyumu aştı.. Ufuk görünmez oldu
Cumaya göre 900 gr.artıdayım.
Nedeni belli, moral bozmak yok!
Kalan 4 günde ben hem bu kiloyu veririm hem de hedefimi yakalarım!
Nasıl olacaksa artık.. :18:
Kaçamak yapmadığın halde kilo aldıysan tek sebebi ödemdir, diye düşünüyorum.. Bir de vücut illaki direniyor tatlım.. Sen yolundan çıkmasan bile vücutta kriz ilan ediliyor ve kalori yakımın minimuma çekiliyor. Reglnin zaten bilinen etkisi ödem yapması..
Sen yeter ki moralini bozma ve istikrarını koru. Bu hafta regl haftan olduğuna göre; haftaya göreceğin kilo daha gerçek kilo olacak.
en güzel günaydınlar benden olsun sizeeeee
çok mutluyum kızlar
kilolarım gitmeye başladı
hoş diyeceksiniz ki ne zaman vermeye başladın
valla
cuma günü tartıldıktan sonra
dedim beyin beyin uyan artıkkk
kendine gel tatil bitti bana dön
baktım dönmüş o da
siyah beyaz
yarışa devam mı tatlım
kadis geri döndüüüüüü