Merhaba Arkadaşlar. Hafif ılık az atıştırmalık bir Kapadokya gününden hepinizi kucaklıyorum
Koşturmanın ardından işte burdayım
daha evvel de yaşadığım bir sıkıntı yine karşımda eminim bir çoğunuz da bunu yaşıyor. ne zaman yediklerime dikkat ederek diyet! durumuna girsem bu sefer yemeğe daha çok odaklanıyorum yani "Ne yiyeceğim é sendromu diyorum ben buna
İsan ne yemeliyim ya da ne yapsam ki diye düşündükçe daha çok yemeyi düşünüyor bende durum böyle yani. Şimdi bunu neden yazıyorum sizlere Çünkü akşama ne yiyeceğime karar veremedim karnıbahar haşladım normalde karnıbaharı makarna ile yerim öyle seviyorum ama şimdi makarna yemek istemiyorum sadece haşlanmış bir karnıbaharda yemek istemiyorum
: ))) Önerilerinizi bekliyorum
Sabah yine 1 adet muzla başladım güne
öğlen bulgur pilavı, sebzeli tavuk ( toplamda 1 porsiyon anca eder )
1 dilim beyaz emek ve salata
3 badem 4 fındık yedim
Şu andada papatya çayımı içiyorum.
Normalde okuldan geldiğim bu aatlerde pek aç oluyorum ama iki gündür canım bişiler yemk istemiyor ve özellikle de yemek istemiyorum akşam yemeğini erken yemek için yoksa eşim geç geliyor o na uyarsam akşam yemeği saati 8 leri 9 ları buluyor .
İşte böyle...
Eskiden bende de vardı böyle alışkanlık.. Sonra akşamları birşeyler izlerken ek faaliyetler geliştirmeye başladım. Zamanla alışanlık yaptı.
Çok uzun zamandır Tv karşısında yayılıp oturamıyorum. İlla bir şeyler yapıyorum bir yandan..
Ben kendi yaptıklarımı yazayım. Belki senin de, kendine uygun bir şey bulmana yardımcı olur.
- Tırnak bakımı (törpü, oje)
- Spor (yer hareketleri, dambıl, mekik)
- Örgü
- Önümdeki sehpada duran kazan görünümlü kupada bitki çayı (özellikle son zamanlarda naneli yeşil çay)
Hah bir de topiğimiz var. O topik benim çok geç saatlerde anlamsız yemekler yememe fren.
Onun da linkini vereyim hemen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...2399-gunun-son-yemegini-saat-kacta-yedin.html Bu topik bende itiraf etmekten utanacağım için yememe dürtüsü uyandırıyor..
Tv karşında bende boş durmuyorum aslında .seninde dediğin gibi elim pek boş durmaz örgü, keçe işi , okulun evrak işleri materyal hazırlama derken ama bunları yaparken bile hep bişiler de elmin altında olurdu cips ,kuruyemiş , meyve, çikolata şekerleme gibi .elimden ziyade ağzımın boş durmaması gerek
günaydın hatta tünaydın
sabah rütin tahlillerim vardı onları yaptırmaya gittim . sonrasındada pilatesim ...
püskütüm ne güzel sana bu günlük tartılmakda yaradı
Tahlillerinden olumlu sonuçlar bekliyoruz...
Şu platesi bir ben yapamadım yaff
melalim akşam açklıklarına birada düzenli kahvaltı yapmaman sebeb . gün boyu iyi yedinmi bagırsaklar dolu oldugundan okadar açıkılmıyor
ayrıca karnı yarıgın yanında bol salata seni kaser . yemeklerine salata ve yogurt eklersen akşam daha doyurucu olur o zamanda gece atıştırmaların azalabilir
:
Haklısın aebenim kahvaltı çok önemli ama sabah 7 de kalkıyorum ve 9-10 kadar midem bulanıyor sabahları o saatte kahvaltı etmem mümkün olmuyor bulantım geçtiğinde ise günü yarılamış oluyorum okulda oluyorum . yoğurt ve salata konusun da haklısın aklıma geldikçe mümkün oldukça eklemeye yemeye çalışıyorum ( mustang yoğurttan nefret ederrr
)
selam kizlar ,bi selam verdim kactim ugrayamadim bi daha ,pazar günü camideki kahvalti bendeydi ordaydim,dünde cp yorgundum üerimde bi kiriklik yattim uyudum bugünde heryerim agriyor ins hasta olmam ,cok sükür bu sabah saglikli kahvaltimi yapabildim ,gerisinide getirebilirsem degmeyin keyfime su ilk 3 4 günü atlatsa gerisinden korkmuyorum :)
Çok geçmiş olsun dikkat et lütfen...
Başın sağolsun canım . Allah sizlere sabır ve hayırlı ömürler versin...