- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
İnanamıyorum yahu!Tamam Sultanım kızmayınız U-la-şa-cak-sı-nız. Hem zaten takım adını da sevmedim "Kilo üst sınırını tanımlatma" işini bilmiyordum Hayret ya Ne kadar biliyorum desem de burda hep yeni bir şeyler öğreniyorum :26: Şimdi benim üst sınırım 85 mi 5. takıma katıldığımda 84 den başlamıştım bu sefer 80 den başlayacam ama limiti aşmamışım ağlanacak halimize gülmek bu oluyor sanırım ayrıca şu kilo koruma süresi külliyen yalan )))) Şaka şaka elbette değildir ama ben 2 yıl hatta üstü kadar korudum ama hatlar nerde kopuyor işte onu hala bulamadım .Psikanaliz terapilerindeki gibi bir divana uzanıp çocukluğuma mı insem acaba : ))
Sen git 2 yılı aşkın süre o canım kiloyu koru.. Sonra kilo al!
Pes kere bin!
İkinci ve son defa!hımmm benim üst sınırımda 78 ve ikinci defa bu sınıra ulaştım..
Süper program! Gelişmeyi merakla bekliyor olacağım.Canım hedef demişken aklımda olanları paylaşayım istedim. Şimdi başlangıç kilomu pazartesi bildireceğim ama 80 kg desek ilk hedefim 75kg tabiki bunun içinde kendime verdiğim süre 11 Şubat 2013 den MArt aynın 3 hafta Cuma sı desem yani 22 Mart 2013 desem mantıklı olur sanıyorum. yani 11 Şubat-22 mart arası ilk hedef 5 kg .ajandamada yazdım kocaman harflerle Ve bu arada bede ölçülerimi de not ediceğim. Bakalım incelme olarak nasıl bir ilerleme kaydedeceğim. Şayet bu hedefim de başarılı olursam Ozama kendime 70 kg hedef tutabilirim. Haydi bakalım.... Kolay gelsin ...
Rast gele!
İlk kilo aldığımda benim de 78 kg dı ama azmettim çok yedim bunu 85 yapmayı başardım :)))))) Sakın sen sen ol azmetme bu konuda .