Süper oldu bu iş!
Anlaştık.
Bakalım ikimiz de hedefimize ulaşabilecek miyiz?
Bugün tartı bey günaydın öpücüğü verdi bana..
Cezadan yırttım.
Benim 1 mart hedefim var. Ulaşamazsam takım kurma cezası verdim kendime.
Burası daha keyifli tabii.. Yoran sorumluluklar yok, içimizden geldiği gibi takılıyoruz.
Özel bir diyet uygulamıyorum. Bir listeye uymak kişiliğle uyuşmuyor, beceremiyorum.
Yardımcı destek yöntemi olarak da sadece KK daki arkadaşlarımı kullanıyorum.
Bir de canımın içi kardeşimi.
İki ana yöntemim var. Duraklama dönemine girdikçe yöntem değiştiriyorum.
1.yöntem: Zengin kahvaltı, öğlen yoğurt ve müsli, akşam sebze yemeği veya et-salata vs. 18:30 civarı son yemek.
2.yöntem: Sabah itibariyle sık ve az beslenmek. 2-2,5 saat arayla küçük atıştırmalık porsiyonlu gıdalar. Bitiş süresi kısıtlaması yok.
Hergün mutlaka yediklerim:
-sabahları mide asitini ve kan şekerini dengelemek için 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı elma sirkesi
-yoğurt
-salata veya sebze yemeği
-düşük miktarda protein
-peynir
-kahvaltıda ekmek (akşam çok aç hissediyorsam bir dilim daha yiyorum. Geceyi rahat geçirmemi sağlıyor)
-haftada bir kere somon şiş
-3 lt su.
-tarçın,karanfil ve limon eklenmiş 2 kupa yeşil çay
-taze zencefil çayı (akşamları)
Ekmek olarak sadece Uno denge light form (koyu kahverengi olan) yiyorum. Bir dilimi 39 kcal.
hmm.. başka.
Meyve çok az tüketmeye özen gösteriyorum. Şekerli gıda hayatımda hemen hemen yok.
Kabaca böyle.. Ortalama durum bu. Üstüne, altına taşabiliyorum tabii..
Yogaya gelince... Bu Pazar üçüncü seviyeye (egzersizler 7 kez) çıkıyorum. Henüz bedensel farklılık yok. Zaten asıl etkilerin başgöstermesi için 21 tekrar seviyesine çıkmam gerekiyor. 2.5 ay sürüyor bu seviyeye yükselmek.
Ama net olarak şunu diyebilirim: Ruhuma sakinleştirici etkisi yapıyor.
Galiba bir geçiş dönemindeyim.. Hayatımdaki bütün sporları bırakıp sadece yoga yapabilirim, gibi geliyor. O dinginlik, o sakinlik ve o konsantrasyon çok iyi geldi bana. Bırak TV ye bakmayı, müzik sesi bile fazla geliyor yaparken. Tam bir sessizlik istiyorsun. Sadece sen ve nefesin.
Sorularına cevap vermek adına döktürdüm yine.. Çenesi düşük kupasını ben alacam.