Günaydınlar..
Şans mı bilemem artık..
Belki de adam tombik seviyodu, yastadır şimdi.. belli mi olur?
Aramızda sanki kilo alışverişi yaptık aslında.. O da evlendiğimizde 70 kiloydu. Şimdi 83.
O aldı ben verdim.. Hani sanki vücutlar aynı kaldı, kafaları kesip yer değiştirdik..
Ay bir an yüreğime indirdi yahu!
E nasıl anlayacaksın şimdi bu hafta ne kadar verdiğini? Yeni tartı alırsın herhalde..
Ya garip oldu ben de farkındayım da sırf aebenim o haftayı kastederek "aslında 300 gr almamışsındır o hafta da vermişsindir" gibi bir şey dediği için açıkladım.. Ama karışık olmuş tabii..
Bu arada en yüksek kilom 77 değil 86 olmuştu.. Evlendikten sonra ben de utanmadan, sanki normal kilodaymışım gibi bir de üstüne çıkıp 86 lara kadar ulaşmıştım..
Evet, eşim fark eder.. İçinden geldiği için mi, evde 3.dünya savaşı çıkar korkusuna ders yapar gibi kontrol ettiği için mi onu bilemem..
Ohhh ne güzel demişsin vallahi.. Adama örnek teşkil etmişsin.. Demek ki "yapılabilir" bir şey bu demeyi öğrenmiş senin disiplinin nedeniyle..
Sahiden ben ne diyorum ben de bilmiyorum artık.. Kafayı sıyırdım herhalde.. Zamanla görürüz. 57 demeye devam eder miyim, sıkıldım ben artık mı derim. Şu an ne desem suya karışır.. :44:
Sahiden tatile gitmiş.
Hem en diyorsun saçımı turuncu yapayım diye, sonra da aeben turuncu yazınca, ne demek istiyorsun diyorsun.. Ay koparttı beni sabah sabah