- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
kızlar ben akapunktur listesinin dışına çıkmıyorum ya sonrası daha mı kötü olup kilo alırım bu kadar az kalori ile..yoksa midem küçülüne kadar iki hafta kadar falan bu listeye uyup daha sonra istediğim şeylerden azar azar yesem mi ki?Şuanda tam uyuyorum listeme.Ama bu hafta zaten akşamları bir gece sebze yemeği ile yoğurt,1akşam et ve salata var..öğlenleri hep aynı yoğurt ve salata..sabahları da gayet iyi zaten..Ne dersiniz?
eminem püskütümün vede leydimin yorumlarına katılmakla beraber bende bir iki kendi bakışımı eklemek istiyorum .
öncelikle migde küçük veya büyük olması diye bişi yokmuş . yani migde esneyen bir torba ne koyarsan okadar alıyor kapesitesi dahilinde
..senin konumuna bakarsak akurunkturdan evvel önünü almadıgın kendine engel olmadıgın bir iştahın vardı dimi?
senin yerinde olsan ilk başda şeker ölçünlerimi yaptırıp buna göre iştahımı önleyecek belkide d.r vercegi takviyeler olbilirdi . bir çok arkadaşımdan biliyorumki şeker dengeiszilig yüzünden iştahşlarına engel olamiyorlar . bazı ilaçlar var. gl. vs bunlar tabiki dr. kontrolu eşliginde kulanılıyor . vede diyet yaprken bu iştah sorununa oldukça çözüm .
akupunktura gelince . öncelikle sorum var bu uygulamayı ne zamana kadar devam etirmeyi düşünüyorsun . hedefin olan kilona gelenedekmi?
ve ondan sonra kademeli olarak bırkarakmı?
benim gözlemledigin şok mönülerle hızlı kilolar veriliyor .ve bırakılıyor ve aynen hatta daha fazlası alınıyor .
sen bunlardan hangisini uygulıycaksın ????????
kaç sendir diyet içindeyim taa 15 yaşından bu yana diyet konusunda en iyi ögrendigim şey şu ..
eger hayatının geneline uyguluycagın bir diyetle kilo vermediysen tekrar almakla mahkumsun .
senin şu anki durumunda sana tavsiyede bulunacagım şey . madem bir yola girdin ve devam ediyorsun, tam yap . ama asıl kilo ile mücedelen akupunktur sonrasında olacak .bunuda unutma ve hazırlıklı ol .
püsküütümün dedigi gibide arada bir kendini ödülendirmeyide unutma . meton aynı bu mönüde kalmasın .. sanırım bu mönülerin ilk haftalar içindir .yoksa bu şekilde(yogut ,salata ) kilo vermeyi ne saglıklı nede kalıcı bulmuyorum .