Cadı kazanı..

Bu insanın yapısı ile ilgili, bir psikolğa gitmeyi düşünür müsün? Faydasını göreceksin diye düşünüyorum. Tarafsız olarak başkalarına yazdığın yorumlara bak, kendine gelince tıkanıp kalıyorsun, duygusal ve hassasın. Kendinle ilgili olarakda önce mantığını öne alıp düşünmeye ve konuşmaya çalış.

Evet forumdaki arkadaşların dertlerine ortak oluyorum paylaşıyorum bundan mutluluk duyuyorum onların dertlerine az da olsun yardımcı oluyorsam hafifletebiliyorsam.

Kendi derdime gelince aklıma tek cümle tek kelime gelmiyor.

Hayatımı düzene sokmak istiyorum ama öyle yorgunum ki beynim duruyor kendime gelince.

Düşünmekten kaçıyorum

Kaçınma, bunu ancak sen çözebilirsin.Ama başkaların yardımcı olduğun gibi önce mantık. Bence çok dolu olduğun için eşine fazla sert tepki veriyorsun. Bir akşam eşinle oturup eğrisi ile doğrusu ile herşeyi konuşun. Nasıl rahat ve açıkça konuşabileceksen öyle bir ortam yarat. Biz mesela hafif bir kadeh alkol alınca daha rahat konuşurduk. inirlenmeden sakin sakin konuş. Öncelikle eşine söz hakkı ver. Canım, bazı sorunlarımız olduğunu düşünüyorum ve bunlar beni çok huzursuz ediyor. Konuşmak istiyorum, çözülsün istiyorum bunlar. Benden beklentilerin ne, yada bende rahatsız olduğun konular ne diye başlayabilirsin mesela. Eşin anlattıkça sende rahatsız olduğu konularda neden öyle davrandığını açıklarsın.

Tamam canım fırsat bulduğumda konuşmaya çalışıcam inşallah öfkeme hakim olabilirim.

Ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor sinirlenince.

İlk önce kendimle başbaşa kalıp kendimi dinlemem lazım sanırım ondan sonra konuşmaya çalışıcam

Önce bir psikolğa gitmeni tavsiye ederim. İkinci haftada ilaçlar etkisini gösteriyor. Çok rahatlıyorsun ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsun. Sonra düşün ve eşnle konuşmayı sonraya ertele. Bu öfke bir patlarsa neler olabilir düşünmek bile istemiyorum.

Canım psikoloğa gittim zaten 8 aydır ilaç alıyorum.

Son 15 20 gündür ilaçlar etkisini kaybetti sanki.İlacımın bitmesini bekliyorum tekrar gidicem .

Kız olur mu öyle şey.... Anam aklımda hep fesatlık var, sizin hacı için de bişeyler düşünüyorum da çarpılmaktan korkuyorum, malum hacı....

Aaaaa kız bak ben unutmuşum, mavera04 kocasından gizli göüşüyor bizimle de mi? Yazı adam bizi tanısa aklını kaybeder. Bu kadar manyağı nereden buldun der.... Adama acıdım şimdi bak. Hadi kızlar şu hacıya bir el atalım

yaaa ne bilim görüyorum herkes ne güzel dostluklar kuruyor kimilerinin yediği içtiği ayrı gitmiyo benim sorunum galiba yalnızlık hiç dostumun olmayışı :çok üzgünüm:

aman zeyno sende neden oyle dyosun simdi biz senin arkadasarin deilmiyiz. keske istanbulda otursaydim beraber yer icerdik. senin canim cok sikkin belli. su haciyi da ne yapsak bilemedim valla

yaaa ne bilim görüyorum herkes ne güzel dostluklar kuruyor kimilerinin yediği içtiği ayrı gitmiyo benim sorunum galiba yalnızlık hiç dostumun olmayışı :çok üzgünüm:

Birbirlerini görmeyip dostluk kuran da vardır bu forumda.

Sen de istanbuldasın ben de görüşelim birara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…