Cadı kazanı..

aman zeyno sende neden oyle dyosun simdi biz senin arkadasarin deilmiyiz. keske istanbulda otursaydim beraber yer icerdik. senin canim cok sikkin belli. su haciyi da ne yapsak bilemedim valla

evet bu aralar sıkılıyorum birisi gözünün üzerinde kaşın var dese ağlayasım geliyo:çok üzgünüm: eşime üzülüyorum oğluşum yaramaz evin altını üstüne getirıyor annem biraz hasta babam uzağımdada olsa canımı sıkmaya yetiyo .....
şükürki eşim çoook anlayışlı hep beni neşelendirmey çalışıyo bana diyoki benim ne kadar iyi söz dinleyen karım var kk ya girmiyosun dimi hayatım yine diyo bende yooooo ben o sayfayı çoktannnn kapattım diyorum

bek iste ne guzel kocan seni anliyo seviyo. biraz cik dolas hava al. evine yeni biseyler al. gercekten iyi gelir. bana bak bende bebek diye diye kafayi yedim. simdi evimde deisiklikler yaptim. kendime ugraslar buldum. cikiyorum geziyorum artik, kendimi eve kapatmiyorum artik. seninde buna ihtiyacin var canimbayanssulusmile

Ortada bir yerde buluşuruz canım sen de çok mu zor sanki..

Birbirimizi tanıcaz ne güzel kaydirigubbakcemile5

havalr biraz daha düzelsinde gezip dolaşcam bolbol alışveriş yapcam ama daha soğuk burası biraz oğluşum hasta oluyo hemen o yüzden biraz daha zamanı var tatlım benim kociş diyo zaten merak etme yaz gelsin hep gezeriz dolaşırız bol bol harcarsın paracıkları eee kışın boşuna biriktirmedin yaaa o kadar parayı diyokaydirigubbakcemile3

yazi bekleyene kadar sen mavi ile tanis. iyi gelir ikinize de

demin mesaj atti. unuttun beni diye ondan sordum

Aynen senin durumun gibi, bir arkadaş geldi, çay içtik, sohbet ettik biraz, sonra da ev sahibim seslendi, biraz da onunla muhabbet. Şimdi de giyinip hazırlanacağım. 15 de Egem ile buluşacağız, tanışacağız, beraber pazara gideceğiz. Çarşıya da gidebilirsem biraz bakacaklarım var. Hİç küser miyim sizlere? Hepinizi çok seviyorum. Kızlar ben burada daha durgun bir haytım olur diye düşünüyordum, dinlenecektim sözde ama daha yoğunum. Ama çok güzel gidiyor herşey. Sizlerde varsınız ya, hiçbir eksiğim yok hayatımda.

inşallah herşey daha güzel oluropuyorumnanaktan

az kalmis sen hazirlan. bende cikyim. isim var. yemek koyim ocaga. ne yemek yapim bir akil verin

Pazardan bişey isteyen var mı? Komik bişey anlatayım size. Altı üstü 500 km var Foça ile burası arasında ama yabancı bir yere geliyorum ya saplantı işte, sanki burada yokmuş gibi oradan pazardan çamaşır adım kendime. Kendime artık diyecek bişey bulamıyorum. Allah bana akıl fikir vermiyor, çevremdekilere sabır versin. Ama neme lazım, gurbet elerde donsuz filan kalırdım di mi kızlar?

allah iyligin versin. deseydin ben sana fransiz donu gonderirdim :roflol: bileciktekiler donsuz mu geziyo acabadelikafadulden

allah iyligin versin. deseydin ben sana fransiz donu gonderirdim :roflol: bileciktekiler donsuz mu geziyo acabadelikafadulden

Siz bana takılın hayat eğlenceli olsun. Bir ara hatırlatda dedmin maceralarını anlatayım. Dedem benden daha komik bir insandı, rahmetli hayırlısı ile 92 yaşında vefat etti, etmese ailecek toplu intihar edecekdik. Ufak bir ip ucu size, dedem her üç ayda bir yen bir hatun bulup balayına giderdi. Zavallı annemle teyzemde dedeme ulaşamayınca başına bişey geldi diye ağlarlar, tansiyonları şekerleri çıkardı. Dedem ise hatunlarla gününü gün ederdi, rahmetli hayatının aşkını bulamadn hakkın rahmetine kavuştu.

80 den sonra. azanlardan yani. siz ailecek alem siniz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…