Cadı kazanı..

abla sen ne yap bilyomusun. gece yola cikmadan once kaynanangilin kapisina git ve bir kutuya kina koy. ve bir not birak alin k.......... yakin de:roflol:

Kızlar maviden haber var mı? Heeee bu arada cadılar resimlerinizi gördüm, hepiniz birbirinizden cadı gözüküyorsunuz. Benim resmimi koymamışsınız profilde resmim var ya, ne kadar cadı olduğum belli değil mi? Ben motorsikletli cadı... Teknoloji bacılar....

Kızlar hepinizi mucukladımm
Oğluşum uyudu
Kocacımda tlf etti geliyormuşş yemek hazırlıcam ona ben çıkıyorum cici bakın kendinizee

abla sen ne yap bilyomusun. gece yola cikmadan once kaynanangilin kapisina git ve bir kutuya kina koy. ve bir not birak alin k.......... yakin de:roflol:

Hem kına yakmasın ben onun helvasını yapacağım... Oğlu da benle geliyor.... Beni götürüp yerleştirecek ya. Annem bir sarıldı, oğlum, seni çok özledim diye. Ben kimim burası nersei filan dedim. Çok komik bir görseniz.

sagol canim...iyiki sizlerlen tanistim...olumunekankayizsmile
sende su an zor bir asamadasin allah sanada kolaylik versin canim..

banada gonder helvadan. bende sana benim cadalozun helvasini gonderim:dance:

sagol canim...iyiki sizlerlen tanistim...olumunekankayizsmile
sende su an zor bir asamadasin allah sanada kolaylik versin canim..

Beni merak etme, benim aklım sizde... Çok güzel günlere gidiyorum... Ex kocamla tekrar evlenmeyeceğim ama anasına da bırakmayacağım onu.... Lütfen dikkat et kendine, ben psikolojik yardım alıyorum, ilaç kullanıyorum ama senin ilaç kullanma şansın da yok. Çok kızıyorum seni üzenlere, lütfen dikkat et. Benim çocuğum yok olmadı, zaten artık bu şansımda yok. Sizlerin çocukları bana yeter.... Lütfen kendine dikkat et.... Müsait zamanda uzun uzun görüşelim canım benim.

uykum geldi ya ben yatyorum kizlar. mirmirmirmir cok yoruldum bugun. opt hepinizi yarin grs

banada gonder helvadan. bende sana benim cadalozun helvasini gonderim:dance:

O bir ölsün daha neler yapacağım. Zaten ex eşime bir gün anan yaşlandı, ölsün artık dedim. Benim başımı belaya sokmasın, kendi eceli ile ölsün dedim. Adam hiçbişey demedi. Çok zevkli böyle içini boşaltmak. Kızlar ben çıkıyorum.Servise gideceğiz iyi geceler. Öptüm siz cadılar....

sagol canim..annemle kontak kurmak istemiyorum su an zaten...gecen bana geldi ama pisman oldugunu akili basina geldigine inandiramadi beni.....o yüzden uzak durmak en iyisi..onlarsiz daha iyiyim

demek bazi konularda yanliz deyilmisim...birisine anlatmaya insan cekiniyo..öz aile proplemlerini...hemen tepki aliyo insan...ne olursa olsun..o senin annen o senin baban deniliyo...bir laf var...yasamayanin hosuna gidermis diye..dertlinin derdinden ancak ceken anliyor gercekten....

Kızlarrr nerdesinizzz kazanın altını yakıyorumm
Koşun Koşun...

sabah 8 de gitti canım uyumuş kalmışz oğluşumlakaydirigubbakcemile3

benimkide akşam 8 den önce gelmez gel bacım beraber kahfaltı yapalımopuyorumnanaktan

ah canim keske. sabah annem geldi cat kapi kahvalti yaptik gitti. ben oglen yemegi yiyecek oldum, ne kahvaltisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…