-
- Konu Sahibi BenmasMavi
Otbüse bineceğim biraz sizlere takılayım dedim. Sadece arkadaşlarımı çok özleyeceğim, hepsi çok güzel insanlar, keşke imkan olsa sizleri tanıştırabilseydim. Onun dışında iyiyim, yoruldum galiba bugün, esasında hiçbir iş yapmadım ama hep ayakta idim. Ama yol yürümedim, çarşıya giderken motorsikletle gittim, oradan eski komşum çağırdı ona giitim, sonra işyerinin park yerine bıraktım motoru, işyerine girdim ama çıkana kadar 3 saat geçti. Esasında gece yolculuğunda uyuyamam ama bu defa uyuyacağım galiba. Heyecandan uyuyabilirsem tabi. Çok az kaldı. Saatleri sayıyorum artık.....
abla sen ne yap bilyomusun. gece yola cikmadan once kaynanangilin kapisina git ve bir kutuya kina koy. ve bir not birak alin k.......... yakin de:roflol:
sagol canim...iyiki sizlerlen tanistim...olumunekankayizsmileCanım üzme kendini, lütfen, kendin, bebeğin ve bizim için... Bak bizlerde varız artık, birbirimize destek olacağız, yalnız değiliz, biz de kendi çapımızda aile olduk. Yeğenimizi dört gözle bekliyoruz. Tabi öncelik senin sağlıklı olman.
insallah canim...insallah cocuklarimizin kaderi bahti bizimkinden daha güzel olur..masallah allah bagislasin.allah onlarin yuzunu guldursun insallah
Hem kına yakmasın ben onun helvasını yapacağım... Oğlu da benle geliyor.... Beni götürüp yerleştirecek ya. Annem bir sarıldı, oğlum, seni çok özledim diye. Ben kimim burası nersei filan dedim. Çok komik bir görseniz.
sagol canim...iyiki sizlerlen tanistim...olumunekankayizsmile
sende su an zor bir asamadasin allah sanada kolaylik versin canim..
banada gonder helvadan. bende sana benim cadalozun helvasini gonderim:dance:
sagol canim..annemle kontak kurmak istemiyorum su an zaten...gecen bana geldi ama pisman oldugunu akili basina geldigine inandiramadi beni.....o yüzden uzak durmak en iyisi..onlarsiz daha iyiyimBeni merak etme, benim aklım sizde... Çok güzel günlere gidiyorum... Ex kocamla tekrar evlenmeyeceğim ama anasına da bırakmayacağım onu.... Lütfen dikkat et kendine, ben psikolojik yardım alıyorum, ilaç kullanıyorum ama senin ilaç kullanma şansın da yok. Çok kızıyorum seni üzenlere, lütfen dikkat et. Benim çocuğum yok olmadı, zaten artık bu şansımda yok. Sizlerin çocukları bana yeter.... Lütfen kendine dikkat et.... Müsait zamanda uzun uzun görüşelim canım benim.