-
- Konu Sahibi BenmasMavi
bende dogumdan sonra artik tedaviye baslamak istiyorum..bu sekilde devam edemem ..Bkalavayı isteriz, kaymağın olmak isteriz... Kızlar ben anideprasan almaya başladığımdan beri toz pembe herşey.... Alkok filan yalanmış.... bir hap atıyorum güzelleşiyorum... o kadar güzelleştim ki şimdi amacım dünya güzellik yarışması.... Anama sövseler boşverrrr diyecek durumdayım
inanin yillardir kafa yoruyorum..ben neyaptim niye böyleler bana karsi diye...malesefki cocuk yaslarda aile icinde ihanetlerede sahit oldum..gözlerimle gördüm...evde birtek cocuk olarak erkek kardesim sevildi...sakin düsünülmesin kiskanclik falan etmedim..hatta erkek kardesimide bana düsman ettiler..hatta gelinlerinide bana ve esime karsi doldurdular..özelikle annem olacak sahizla sorunlarim var...3ü bir olup esimle bana yapmadiklarini birakmadilar...hatta bir sürü kavgalar oldu kasimin üzeri yarildi..5 dikis attildi..simdi gelmisler barismak istiyorlar...
edanaz kızz bi dur yerinde enerjik bacım benimmhihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum kreşten aradılar oğluşun ateşi çıkmış gidip onu alayım dr a götüreyim hepinizi öper tatlı muhabbetler dilerim
tr_lelli sende hoş geldin canım unutmuşum sana hoşgeldin demeyibilmiyorumkismile
Kızlar evet antidepresanlar böyle yapıyor dünya yıkılsa umrunda olmuyor
Bana doktorum demiştiki ilk P.A ya yakalandığımda farz etkii
evin yanıyor cayır cayır çıplaksın napcaksın
P.A var zaten panikden ölürüm ben dedim
Yapcak bişe yok üzerine ceketini alıp çıkıp izliceksin dedi
ilaçlar aynen böyle yapıyor zaten ilacın içeriğinde yazıyor mutluluk hormonu salgılıyomuşş
bende dogumdan sonra artik tedaviye baslamak istiyorum..bu sekilde devam edemem ..
tanger nerede haberin var mı? neler yapıyor acaba merak ettim?
Bana yazmıştı sayfamdan turkiyeye gelicek ya alışveriş yapıyor
acaba tangerın evine telefon edip boma ihbarı yapsak evdekiler kaçar mı?
Bacılarımm kendime alyans ve takılarımız konusu altında topik açtım takı tasarım yapıyorum onla uğraşıyorum yaptığım takılarımı resimlicem bir kaç tanesini beğeninize sundum bile
Sizlerde beğencekmisiniz bakalım