Cadı kazanı..

bende dogumdan sonra artik tedaviye baslamak istiyorum..bu sekilde devam edemem ..

nasıl bi ana baba bu kadar gaddar ve acımasız olabiliyorlar yaaaalmaz: bide ne yüzle barışmak istiyolar senle :gitme: eminsin demi öz evlat olduğuna hayır insan üveyine bile bu kadar acıasız olamazki:teselli:

kızlar ben çıkıyorum kreşten aradılar oğluşun ateşi çıkmış gidip onu alayım dr a götüreyim hepinizi öper tatlı muhabbetler dilerim

Kızlar evet antidepresanlar böyle yapıyor dünya yıkılsa umrunda olmuyor
Bana doktorum demiştiki ilk P.A ya yakalandığımda farz etkii
evin yanıyor cayır cayır çıplaksın napcaksın
P.A var zaten panikden ölürüm ben dedim
Yapcak bişe yok üzerine ceketini alıp çıkıp izliceksin dedi
ilaçlar aynen böyle yapıyor zaten ilacın içeriğinde yazıyor mutluluk hormonu salgılıyomuşş

anaaaa ben bu halimle bi bazen uçuştayım bide onu alsam beni kimse tutamaz heralde özgür karı olur dağlara çıkarım heraldekaydirigubbakcemile3

Birde bişi daha az gülün P.A ölüm korkusu felan çok yapıyo her P.A da ben eşşehedüü diye başlıyorum
Doktora dedim ölücem ben ben kazık mı dikicem bende ölücem dedikaydirigubbakcemile3

Ben antideprasandan önce özgürlüğümü ilan ettim, sonra etsem nereye gitmey kalkardım allah bilir, tr telli sen dr da tam kafaymış yani... Ama ona söyle benim 100 yaşıma kadar yaşamaya niyetim var, bana öyle şeyler demesin ben onu depresyona sokarım

Bacılarımm kendime alyans ve takılarımız konusu altında topik açtım takı tasarım yapıyorum onla uğraşıyorum yaptığım takılarımı resimlicem bir kaç tanesini beğeninize sundum bile
Sizlerde beğencekmisiniz bakalım

allah günah yazmaz insallah..ama aklima olmadik seyler geliyor...öz anne babaliklarindan süphe ettigim günler cok oldu...erkek kardesim ayni annedenmi..veya ayni babadanmi...yani bi görseniz sahit olsaniz bu anormal duruma...insan ister istemez herseyi düsünüyor...2.evliligimi yaptim..esimin bile tuhafina gitti..özelikle anneme benden habersiz gitmis konusmus....neden kizina öz evladin gibi davranmiyorsun...esim o sekilde konustu diye birsürü yalanlar uydurmus..iftiralar atmis..ogluyla bir olup...benim hic birseyden haberim yok...her firsatta beni kötülemisler ana ogul ..esimde bana onlarin anlattiklarini bir zaman anlatmadi bana soguk davrandi....hatta bana bazen annem kardesim hakkinda bazi seyler söylerdi..bende hala aptal gibi onlari savunurdum..sen onlari savunmaya devam et...onlar hakkinda neler anlatiyo bi bilsen dedi..basladi anlatmaya...soke oldum...olup olmadik birsürü yalan yanlis seyler anlatmislar..bazende aile icinde özel durumlar olur..ne varsa anlatmislar..yüzlesmeye gittik esimle...bu seferde esim yalanci oldu...eve geldim sinir krizleri gecirdim..ayaklarim tutmadi..sanki felc olmus gibi 2-3 gün yürüyemedim.wc ye bile esim götürdü beni...birde gelini geldi simdi 3 kötülü bir arada oldular..onlarlan ugrasacak hic halimiz yok...onlarin oyunlarindan entrikalarindan okadar yoruldumki anlatamam..

acaba tangerın evine telefon edip boma ihbarı yapsak evdekiler kaçar mı?

Yapalım kız kız kendini yedi kaç gündür gittiler mi gitmiyolar diye tlf edelim evi derhal boşaltın diyelim havaya uçarsınızzsengözlerimebaksanab

Benim alyansım yok, kocam yok,derdim yok.... Benim alyansım ömürlük.... Alyans yerine sonsuzluk dövmesi var parmağımda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…