Cadı kazanı..

maviye özelden mesaj attım kızlar. Umarım yorumları okuyup sinirlenmez. EEE anlatın bakalım neler yapıyorsunuz bugün? Havalar nasıl? Keyifler nasıl?

valla ben her zamanki gibi evdeyim oğluşumla allahtan k var yoksa iyice patlıcam sıkıntıdanmirmirmirmir

kizlar öyle tuhaf insanlar varki yani sinir olmamak elde deyil...hala diretiyorlar kendi fikrince hakli olduklarini.onlara laf yetismez..benimde bazi dertlesmek istedigim konular var...korkuyorum valla buraya konu acmaya..insani dahada hasta ederler ..

bende seni sizleri seviyorumopuyorumnanaktan evet takılalım kafamıza göre yeteriz birbirimizekaydirigubbakcemile5

Ben de özel eşyalarımı giysilerimi filan toparlıyorum, öğlen işyerindeki kızlarla yemeğe çıktık, veda yemeği ama bu defa ağlamak yok, felaket bir gırgır şamata vardı. Eğlendik ben eve geldim onlar işe gitti. Yarın sabahdan işyerine gidip ilişik kesip arkadaşlarımla veadlaşacağım. Biraz heyecan birazda arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği burukuluk var. Haaa birde en önemlisi bugün benim onuncu evlilik yıldönümm olacakdı, kısmet bu kadarmış....

bize anlat baklavacım elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırızboshayallersmile
yaaa baklava dedimde canım acaypip cevizli baklava çekti yaaaacokacimcoook

Bizim de aynı fikirde olmadığımız konular var ama kimseye kendi fikrimi zorla kabul ettiremem. Onun bakış açısından bakmaya çalışarak, onun mantığına yada şartlarına en uygun çözümü bulmaya çalışırım. Şu sanal ortamda bile karakter çatışması yaratıyorlar ya... ne demeli bilmiyorum

:kedi::gitme: banada yer varmı burda

kalayımmı gideyimmi hemen cevap verin yoksa küserim çok alınganımdır.

bize anlat baklavacım elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırızboshayallersmile
yaaa baklava dedimde canım acaypip cevizli baklava çekti yaaaacokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 bende baklava hastasiyim...ama bu hamilelikte cok tiksindim tatlidan..

özelikle benim dertlesmek istedigim sey cok tepki ceker..topa tutulurum burda...en iyisimi hic konusmamak..zaten kimse inanmak istemez...ancak benim yasadiklarim filmlerde olur..
öz aile proplemlerim var cocuk yaslardan beri...birde esimin ailesi eklendi üstüne sonunda hasta ettiler beni...depresyondayim aylardan beri...

Hadi anlat... ya beraberce ağlarız, yada gülecek bişeyler buluruz... Hadi ama bizim muhabbet uyduğundan takılmıyor musun bizle? Bize anlatmayacaksın kime anlatacaksın... Dinliyoruz.

Topiğiniz hayırlı olsun cicilerr bende şu kazana bi el atim bakim

yok canim size deyil sözlerim..yine biri gelir..agrima gidecek laflar eder..zaten son günlerdir en ufak seylere aglayip duruyorum...

Burada kimse birbirine ağırına gidecek söz söylemiyor. Önce hep bir kızıp gaza geliyoruz. Sonra sakinleşip çözüm arıyoruz. Hem ağırına gidecek bişey söylersek bizi uyar, devam etmeyiz. İnan alınmayız buna... Herkesin bir zayıf noktası vardır. Önemli olan birbirimiz üzmeden bişeyler paylaşmak değil mi kızlar?

tr telli geldi... hoşgeldin canımmm.. Hadi kimin kaynanasından başlıyoruz kötü gelinler.... Artık benim kaynanam olmadığına göre gaza gelsem de bişey olmaz önce benim ex kaynanayı mı çekiştirsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…