- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
Kızlar maviye özelden mesaj atalım da girince okuduklarını kafasına takmasın, kimseye birşey açıklamak zorunda değil. Buraya yanımıza gelsin
ben attım bile hiç gerek yok orda canını iyice sıkmasına:lepi:
kizlar öyle tuhaf insanlar varki yani sinir olmamak elde deyil...hala diretiyorlar kendi fikrince hakli olduklarini.onlara laf yetismez..benimde bazi dertlesmek istedigim konular var...korkuyorum valla buraya konu acmaya..insani dahada hasta ederler ..
kizlar öyle tuhaf insanlar varki yani sinir olmamak elde deyil...hala diretiyorlar kendi fikrince hakli olduklarini.onlara laf yetismez..benimde bazi dertlesmek istedigim konular var...korkuyorum valla buraya konu acmaya..insani dahada hasta ederler ..
kaydirigubbakcemile3 bende baklava hastasiyim...ama bu hamilelikte cok tiksindim tatlidan..bize anlat baklavacım elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırızboshayallersmile
yaaa baklava dedimde canım acaypip cevizli baklava çekti yaaaacokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 bende baklava hastasiyim...ama bu hamilelikte cok tiksindim tatlidan..
özelikle benim dertlesmek istedigim sey cok tepki ceker..topa tutulurum burda...en iyisimi hic konusmamak..zaten kimse inanmak istemez...ancak benim yasadiklarim filmlerde olur..
öz aile proplemlerim var cocuk yaslardan beri...birde esimin ailesi eklendi üstüne sonunda hasta ettiler beni...depresyondayim aylardan beri...
yok canim size deyil sözlerim..yine biri gelir..agrima gidecek laflar eder..zaten son günlerdir en ufak seylere aglayip duruyorum...Ay ay ay kıyamamıyız biz sana. Ortam kafana uydu ise kal arkadaşım. küsme bize...
yok canim size deyil sözlerim..yine biri gelir..agrima gidecek laflar eder..zaten son günlerdir en ufak seylere aglayip duruyorum...