Cadı kazanı..

dilerim allahtan hakkında hayırlısı olsun ...
yeni hayatında umarım mutluluk ve huzur seninle olsun..
napalı seninde kaderin böyleymiş seni kaybeden üzülsün hiiiiiç üzülme anladığım kadarıyla çok güçlü bi kişiliğe sahipsin herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorumopuyorumnanaktan

benim cilem ta 5-6 yaslarinda basladi...simdi anlatmakla bitmez kizlar...bilmiyorum hic cevreden duydugunuz oldumu...öz annem öz babam..bana üvey cocuk muamellesi yapiyor...halada öyleler...bi ara 3 sene kontagimiz yoktu..teyzemin israriyla gittim ellerini öptüm..fazla sürmedi yine tatsizliklar yasandi...yine 3 senedir kontagimiz yoktu..bi kac gün önce buseferde kendileri geldi barismaya...bende onlari silmistim...barismayi aklimdan bile gecirmiyordum...artik onlari affedecek gücüm kalmadi...34 yasindayim..kendimi bildim bileli onlarlan ugrasiyorum...cok tuhaf bir durum...

Ama arkadaşlarımı çok özleyeceğim. Belli olmaz, bizim teşkilatta tekrar karşılaşma şansı çok yüksek, hiç olmadı yazın ben gelirim onların yanına....

Kızlar bu arada mavini konusunda çekildik ya tartışacak kimse bulamayanlar kaçmış...

Ama arkadaşlarımı çok özleyeceğim. Belli olmaz, bizim teşkilatta tekrar karşılaşma şansı çok yüksek, hiç olmadı yazın ben gelirim onların yanına....

tabi canım edanazda çareler tükenmez kaydirigubbakcemile2 elbet özlenir ama dua edelim sonu güzel olsun:lepi:

baklavacım dök içini derdine çare olamayız belki ama bir nebze olsun rahatlamana yardımcı oluruz unutma ki herkesin sorunu var dünya toz pembe değil keşke öyle olsaydı

nerde bu maviyle akasia yaaaa bi gelsinler çekecem kulaklarını kaydirigubbakcemile

Ha bu arada kızlar bu kazana benim kaynanayı değil kayınbabayı atalım gerçi ona kazanda haşlamak da zarar vermez ya neyseeeeee

Bkalavayı isteriz, kaymağın olmak isteriz... Kızlar ben anideprasan almaya başladığımdan beri toz pembe herşey.... Alkok filan yalanmış.... bir hap atıyorum güzelleşiyorum... o kadar güzelleştim ki şimdi amacım dünya güzellik yarışması.... Anama sövseler boşverrrr diyecek durumdayım

inanin yillardir kafa yoruyorum..ben neyaptim niye böyleler bana karsi diye...malesefki cocuk yaslarda aile icinde ihanetlerede sahit oldum..gözlerimle gördüm...evde birtek cocuk olarak erkek kardesim sevildi...sakin düsünülmesin kiskanclik falan etmedim.. erkek kardesimide bana düsman ettiler..hatta gelinlerinide bana ve esime karsi doldurdular..özelikle annem olacak sahizla sorunlarim var...3ü bir olup esimle bana yapmadiklarini birakmadilar...hatta bir sürü kavgalar oldu kasimin üzeri yarildi..5 dikis attildi..simdi gelmisler barismak istiyorlar...

Son düzenleme:

ay ne güzelmiş onlar yaaa banada yollasana 2 tana bende güzelleşimkaydirigubbakcemile3 anlaşılan senin kafa bi milyon olmuş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…