- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.548
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
Ben de özel eşyalarımı giysilerimi filan toparlıyorum, öğlen işyerindeki kızlarla yemeğe çıktık, veda yemeği ama bu defa ağlamak yok, felaket bir gırgır şamata vardı. Eğlendik ben eve geldim onlar işe gitti. Yarın sabahdan işyerine gidip ilişik kesip arkadaşlarımla veadlaşacağım. Biraz heyecan birazda arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği burukuluk var. Haaa birde en önemlisi bugün benim onuncu evlilik yıldönümm olacakdı, kısmet bu kadarmış....
dilerim allahtan hakkında hayırlısı olsun ...
yeni hayatında umarım mutluluk ve huzur seninle olsun..
napalı seninde kaderin böyleymiş seni kaybeden üzülsün hiiiiiç üzülme anladığım kadarıyla çok güçlü bi kişiliğe sahipsin herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorumopuyorumnanaktan
:kedi::gitme: banada yer varmı burda
kalayımmı gideyimmi hemen cevap verin yoksa küserim çok alınganımdır.
Ama arkadaşlarımı çok özleyeceğim. Belli olmaz, bizim teşkilatta tekrar karşılaşma şansı çok yüksek, hiç olmadı yazın ben gelirim onların yanına....
Ne tartışıyoruzz bakalım
nerde bu maviyle akasia yaaaa bi gelsinler çekecem kulaklarını kaydirigubbakcemile
Bkalavayı isteriz, kaymağın olmak isteriz... Kızlar ben anideprasan almaya başladığımdan beri toz pembe herşey.... Alkok filan yalanmış.... bir hap atıyorum güzelleşiyorum... o kadar güzelleştim ki şimdi amacım dünya güzellik yarışması.... Anama sövseler boşverrrr diyecek durumdayım