- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
acaba tangerın evine telefon edip boma ihbarı yapsak evdekiler kaçar mı?
allah günah yazmaz insallah..ama aklima olmadik seyler geliyor...öz anne babaliklarindan süphe ettigim günler cok oldu...erkek kardesim ayni annedenmi..veya ayni babadanmi...yani bi görseniz sahit olsaniz bu anormal duruma...insan ister istemez herseyi düsünüyor...2.evliligimi yaptim..esimin bile tuhafina gitti..özelikle anneme benden habersiz gitmis konusmus....neden kizina öz evladin gibi davranmiyorsun...esim o sekilde konustu diye birsürü yalanlar uydurmus..iftiralar atmis..ogluyla bir olup...benim hic birseyden haberim yok...her firsatta beni kötülemisler ana ogul ..esimde bana onlarin anlattiklarini bir zaman anlatmadi bana soguk davrandi....hatta bana bazen annem kardesim hakkinda bazi seyler söylerdi..bende hala aptal gibi onlari savunurdum..sen onlari savunmaya devam et...onlar hakkinda neler anlatiyo bi bilsen dedi..basladi anlatmaya...soke oldum...olup olmadik birsürü yalan yanlis seyler anlatmislar..bazende aile icinde özel durumlar olur..ne varsa anlatmislar..yüzlesmeye gittik esimle...bu seferde esim yalanci oldu...eve geldim sinir krizleri gecirdim..ayaklarim tutmadi..sanki felc olmus gibi 2-3 gün yürüyemedim.wc ye bile esim götürdü beni...birde gelini geldi simdi 3 kötülü bir arada oldular..onlarlan ugrasacak hic halimiz yok...onlarin oyunlarindan entrikalarindan okadar yoruldumki anlatamam..
Benim alyansım yok, kocam yok,derdim yok.... Benim alyansım ömürlük.... Alyans yerine sonsuzluk dövmesi var parmağımda....
bebeyin cinsiyeti belli canim bi kizim daha olacak...ilk evlilikten 2 kizim var..onlar simdi genc kiz 13-14 yaslarindalar.....ilk evliligimede zaten ailem sebeb oldu..17 yasinda evlendirildim...simdiki esimdende 1 oglum bir kizim var...esiminde kaderi benimkine benziyor aile konusunda..o yüzden kalabalik aile olalim diye düsündük..bu son bebisimiz olacak allahin izniyle..Konuşuyoruz ama senin yazmanı da bekliyoruz bu arada. Kaç aylık hamilesin, bebeğin cinsiyeti belli mi?
bebeyin cinsiyeti belli canim bi kizim daha olacak...ilk evlilikten 2 kizim var..onlar simdi genc kiz 13-14 yaslarindalar.....ilk evliligimede zaten ailem sebeb oldu..17 yasinda evlendirildim...simdiki esimdende 1 oglum bir kizim var...esiminde kaderi benimkine benziyor aile konusunda..o yüzden kalabalik aile olalim diye düsündük..bu son bebisimiz olacak allahin izniyle..
bu enerji yaw yakalayamıyorum edanaz senikaydirigubbakcemile3
valla bilmiyorum canim..annem olacaga sordum..öz annem babam deyilseniz söyleyinde bileyim diye....oda bu nebicim laf..inanmiyorsan git test falan yaptir dedi...keskem üvey annem babam olsalardi...ozaman düsünürdüm belki...nede olsa öz kandan candan deyiliz..okadar agrima gitmezdi...annem ben bebek yaslarindayken bazi sorunlar yasamis...üvey anneden babamdan dolayi...acaba bana istemeyerek hamile kaldi..o sorunlu zamanlarinda...o üvey annesinin ve babamin yasatiklari acilarin hincini bendenmi cikatiyor bilmiyorumki..nasıl bi ana baba bu kadar gaddar ve acımasız olabiliyorlar yaaaalmaz: bide ne yüzle barışmak istiyolar senle :gitme: eminsin demi öz evlat olduğuna hayır insan üveyine bile bu kadar acıasız olamazki:teselli:
canım derdim varda ki konunumu diyorsun?
amin diyemicem ablakaydirigubbakcemile3Oğlu ile resmini koymuş, genç kız gibi. Darısı akasia'cığımın başına...
ne cekyon, kiz kulagimi. sabahtan beri kosturuyorum. saga sola. neys eisim bitti. simdi yemek koydum. esim gelcek birazdan o gelene kadar burdayim.nerde bu maviyle akasia yaaaa bi gelsinler çekecem kulaklarını kaydirigubbakcemile
Merhaba kuzular..
Konumun yeni halini gördüm şok oldum.
Konu açtım burnumdan geldi.Manevi destek almaktı tek isteğim.
Ama nerelere çekmişler.
Zavallı kendine acıyan biri bile demişler.Yazık valla yazık ya.