Cadı kazanı..

Kıyamam sana, anlat ama anlatırken kendini üzme.... Olayları tekrar yaşama sadece rahatlaman için anlat dedik, bir de belki başka bir bakış açısı buluruz diye düşündük.

Benim alyansım yok, kocam yok,derdim yok.... Benim alyansım ömürlük.... Alyans yerine sonsuzluk dövmesi var parmağımda....

kızz Allah seni naapmasın benimkiler imitasyon takı kıss kolye küpe felan takar takıştırır süslenirsin bacımmm benim enerjini yesinler senin:lepi:

Konuşuyoruz ama senin yazmanı da bekliyoruz bu arada. Kaç aylık hamilesin, bebeğin cinsiyeti belli mi?
bebeyin cinsiyeti belli canim bi kizim daha olacak...ilk evlilikten 2 kizim var..onlar simdi genc kiz 13-14 yaslarindalar.....ilk evliligimede zaten ailem sebeb oldu..17 yasinda evlendirildim...simdiki esimdende 1 oglum bir kizim var...esiminde kaderi benimkine benziyor aile konusunda..o yüzden kalabalik aile olalim diye düsündük..bu son bebisimiz olacak allahin izniyle..

valla baklavacım okurken çok şaşkınlık duyuyorum yaaaabilmiyorumkismile

Bak bebişde yolda anlatırken kendini üzmeden anlat....

nasıl bi ana baba bu kadar gaddar ve acımasız olabiliyorlar yaaaalmaz: bide ne yüzle barışmak istiyolar senle :gitme: eminsin demi öz evlat olduğuna hayır insan üveyine bile bu kadar acıasız olamazki:teselli:
valla bilmiyorum canim..annem olacaga sordum..öz annem babam deyilseniz söyleyinde bileyim diye....oda bu nebicim laf..inanmiyorsan git test falan yaptir dedi...keskem üvey annem babam olsalardi...ozaman düsünürdüm belki...nede olsa öz kandan candan deyiliz..okadar agrima gitmezdi...annem ben bebek yaslarindayken bazi sorunlar yasamis...üvey anneden babamdan dolayi...acaba bana istemeyerek hamile kaldi..o sorunlu zamanlarinda...o üvey annesinin ve babamin yasatiklari acilarin hincini bendenmi cikatiyor bilmiyorumki..

Tamam canım kolay gelsin. Kızlar farkında mısınız sanki grup terapi yapıyoruz. Sizce birbirimize faydamız mı zararımız mı dokunuyor? Birbirimiz yanlış yönlendiriyor olabilir miyiz?

Tabiki toplu terapi güzel niçin birbirimize zararımız olsun kii senin yaşamışlıkların benden çoktur ben senden bişiler öğrenirim ortak çözüm yolları ararız paylaşmak kadar güzel bişey yok ben bu ortamı bulduğum için çok mutluyum içimdeki her bişi döküyorum ohhhhhhh

niye zara olsunki bence en azından paylaşımlarımızla destek oluyoruz ben iyiki kk bulmuşum bu ortamda olmak çok hoşuma gidiyo kocişime inat burdayım işte veee çok mutluyum en azından bi derdim olsa paylaşabilecek sizler varsınızopuyorumnanaktan

Evet yaa bende herşeyimi kimseyle paylaşamıyordum bende tesadüfen buldum bu ortamı
ıyiki bulmuşumm sefamız olsun dertler paylaştıkça azalır..

Merhaba kuzular..

Konumun yeni halini gördüm şok oldum.

Konu açtım burnumdan geldi.Manevi destek almaktı tek isteğim.

Ama nerelere çekmişler.

Zavallı kendine acıyan biri bile demişler.Yazık valla yazık ya.

Oğlu ile resmini koymuş, genç kız gibi. Darısı akasia'cığımın başına...
amin diyemicem ablakaydirigubbakcemile3

nerde bu maviyle akasia yaaaa bi gelsinler çekecem kulaklarını kaydirigubbakcemile
ne cekyon, kiz kulagimi. sabahtan beri kosturuyorum. saga sola. neys eisim bitti. simdi yemek koydum. esim gelcek birazdan o gelene kadar burdayim.

evet canim senin konu sapitti. konunun kapatilmasini iste bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…