Cadı kazanı..

tr_lelli. baklava. serenay hos geldiniz bacim. ben yokken masallah iyi kaynamis bizim kazan.
bu arada benim kaynanayi da koyun su kazana.:hulya:

fikra bolumune bir fikra yazmistim. buyrun sizede yazyim. acuk gulun

1 otobuste gelinler, 1 otobuste kaynanalar varmis.
yolda giderken kaynanalarin oldugu otobus kaza yapar ve butun kaynanalar ölur
gelinler de gobek atar kaynanalar öldu diye
ama bir gelin aglar hickira hickira aglar
arkadaslari sorar "neden agliyosun bak hepsi öldu kurtulduk daha ne istyosun"
aglayan gelin derki "ben kaynanami evde unuttum":roflol:

hoşbulduk canım
Ayyyy koptum yaaaaakaydirigubbakcemile3

kizlar benim kayinvalide kazanlik deyil aslinda...simdi dogruya dogru konusmak lazim..cokk saf miymiy biri..o huyuna sinir oluyorum...beni cildirtiyor bazi davranislari...zaten dikkat ederseniz..kayinvalide diyorum...kaynana cadilarindan deyil yani benim kayinvalide

Senin ki içgüveyden halliceymiş
Bisimkiler direk kaynana kara kazanda kayna..

..esimin babasi bi almanla evli o kadindanda 2 cocuk car.birde sevgilisi var ....anneside türkiyede büyük bir umutla hala pederin yolunu gözler 30 seneye yakin..izine gittik kadin pederlen kafayi bozmus..bizimle ilgilenemedi bile soguk davrandi...alman kadindan olan cocuklarin resmini bile albümlerde sakliyo...pederde ondan igreniyo gicik oluyo desem yeridir...her yerde söylermis..ben onu kari diye yanima bile yaklastirmam diye...her telefonlastigimizda hala pederi sorar...pederin bize iyi davranmadiginida biliyo..esimle beni cok üzdü.ben kontagimi kestim pederle ama esimi hala üzer...ama kimin umrunda...o kendi derdinde....adini dilinden düsürmüyo...baska birsey istemiyo...alman karisindan sevgilisinden ayirsakta tekrar evlendirsek telli duvakli muradina erse...kadinda zerre kadar onur gurur diye birsey yok yaa..utanmazsa o iki kadinla ayni cati altinda yasayacak....

o zaman senin anneyi koyalim kazana.kaydirigubbakcemile3

hepisi değişik idi ama böyle çıktı anlamadım kii adaylar çoğaldıkça hepinizi cadı ilan edicem ye yavrum sen elmanı elmanı yemene bak..kaydirigubbakcemile3

Ben sizin fotolarınızı koyum da görün gününüzü bakalım...

Bekleyin azcık şincik eklicem...:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…