Cadı kazanı..

Sen anlat eşinle nasıl evlendin? Bu arada aslen İzmir derken biraz açıklasana İZmir'in neresinden? Ben de İzmir'liyim. İzmir'de doğdum İzmir'de öleceğimmm

Şirinyerliyim.Orda evimiz var kirada ama.

Dedemler felan hep orda oturuyor.

Büyük halam forbes caddesinin orda oturuyor.

Ananemin yeşilderede bir evi var.

ızmir kızı sen neden kendini ezdiriyorsun, kızım biz ızmir'liyiz diye bu kaynanalr görümceler çatlıyor fesatlığından. Havamız yeter. Bu arada öbür tarafa sinirden .... kısmına yapılan yorumları okudum, hiç hoşuma gitmedi. ınsanlar bu kadar anlayışsız olabiliyor, kimseye cevap verme, canını sıkma. Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar.

Hacı hacıyyı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş kızlar. Eşekden düşenlerde birbirini buldu..... Günaydın kızlar.

Kızlar dün akşam üstü KK dan bir arkadaş ile buluştuk, epey konuştuk. Sonuçta şu kararavardık. Eşlerimiz biz ne kadarına müsade edersek o kadarını yapıyor. Eşimizin rahatlığından mı şikayetçiyiz, demek ki biz onlara yapacak bişey bırakmamışız ki adam rahat, salmış kendini, annesi ile ilgili sorunlarımız mı var, biz gerektiği kadar tavır koymamışız eşimize annesine müdahale etme gereği görmemiş. Kendimiz suçladık biraz, belki doğru belki yanlış bilmiyorum. Bu adamlar bizimle evlendiğine göre bizi seviyorlar değil mi? Biz kadınlar ise yaşımız kaç olursa olsun, genetikten gelen bir annelik içgüdüsü ile onları korumaya çalışıyoruz, üzülmesinler, yorulmasınlar diye kendimizi paralıyoruz. ışte hatamız bu. Kendimizi ağırdan satmayı yada ben bunu yapamam demeyi beceremiyoruz. Bırakalım ilk adımı erkekler atsın, aile reisi onlar ya. Aile reisliği sadece çalışıp eve para getirmek değildir. Madem aile reisliğini soyunmuşlar, bütün görevlerini yerine getirsinler. Bizim istediğimiz bu değil.Bunu bile maalesef anlamıyrlar. Biz sadece beraber bir hayat istiyoruz, elele, yanyana. Bizle konuşmalarını istiyoruz, anlattıkları konu ilgimiz çekmese bile konuşsunlar, önemli olan birlikte vakit geçirmek değil mi? Hai kızlar, bugünden itibaren biraz salalım kendimizi. Görevlerimiz elbette yaplım am, kenimiz paralamaktan vazgeçelim. Mesela ben, çalışan bir nsanım, sabah 07:30 da işe başlıyorum. Bir gün akşam eşim işden geldiğinde ertesi ün annesigilin geleceğini söyledi. Çalışan kadın olduğumdan sürprizlere hazırlıklıyım. Evim derli toplu olur her zaman, ertesi güne kalmasın diye yemekden sonra, ertesi gün için yemek, tatlı filan yaptım. Ama ütü vardı yetiştiremedim. Sabah 05 de kalkıp ütü yaptım, işe gittiğimde yorgundum. ış yerinden abim diyebileceğim biri ne oldu dedi, bende anlattım yorgun olduğumu, ben bunca yıllık evliyim bırak gelen misafirleri ben bile ütülü çarşafta yatmadım, bişey de olmadı dedi. Doğru dedim, bana gelen insanlar evinde ütülü çarşafda yatmıyor ki, ama benim eşimin ailesini rahat ettireceğim ya hizmetin dozunu kaçırınca hizmetçi yerine kondum. Siz siz olun benim yaptığımı yapmayın.

Haklısın canım benim sonuna kadar haklısın hep olduğun gibi :1hug:

Hizmetin de bir sonu olmalı.İpin ucunu kaçırdık mı tutamıyoruz birdaha.

Hep aynı şeyler beklenir oluyor.Bu da zamanla bizi yoruyor işte.

En baştan kendimizi ağırdan satmamız gerekirdi.Ne olursa olsun bizler de insanız onlar gibi.

Ben de bundan sonra kendimi salıyorum kaydirigubbakcemile5

mavinin konusunda ne bicim yorumlar yapilmis. biride kalkmis sen maviyi koruyosun dyo. agzimi bozacam simdi. kimse kimseyi korumuyo sadece empati yapiyorum. ondan sonra yorum yaziyorum. ne s.............. insanlar var ufffffffffffffffffffffffff

boşver canım takma kafana yaa anlaşılan onun yaşadığını yaşamayan insanlar onlar anlamaları beklenemez zaten sen üstüne gitme olayın ceza alırsın sonra değermi hayır tabikide dğmezolumunekankayizsmile:teselli:

kiz zeyno yazsan 2 saatir bekliyorum. sinirliyim ya herkese catiyorum. simdi annem aradi ona cattim oda telefonu suratima kapatti:roflol:

Kızma uğur böcüğüm.... Bende çok sinirlendim. Aynı şeyleri yaşaması gerekmiyor, ama karşısındaki insanı da suçlaması çok ayıp. Maviyi nerede ise suçlu duruma soktu. Zaten o kişi olduğu sürece ben oraya yorum yazmayacağım. Bekara kaı boşamak kolay, b u nasıl yardımcı olma insanlara olayları başka yönünden göstermekse. Sanki bizde maviye sen zavallısın, onları evden kova, kocanını saçını başını yol diyoruz. Hiç tartışmaya girmeyelim, buradan devam ederz biz.

kiz zeyno yazsan 2 saatir bekliyorum. sinirliyim ya herkese catiyorum. simdi annem aradi ona cattim oda telefonu suratima kapatti:roflol:

geldim canım k.bakma bi arkadaşım gelmişti şimdi onu yolladım hemen koştum ....
sıkma canını bu kadar allah yaşatmasın bizler biliyoruz durumu yaşadık anlıyoruz....
kale alma sen herşeye bu kadar sorun edersen olmaz ama bırak yapsınlar kendilerince yorumlarını onlarla tartışmaya girmek sana bişey kazandırmıcakkiopuyorumnanaktan:icecream:

Kızlar maviye özelden mesaj atalım da girince okuduklarını kafasına takmasın, kimseye birşey açıklamak zorunda değil. Buraya yanımıza gelsin

evet çok haklısın tartışmaya gerek yok a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…