Çünkü bir kadının diğer bir kadının tecavüze uğramasıni haklı çıkararak tecavüz edeni savunmasını garipsiyoruz. Bunu belki bir erkek yapar diye düşünüyoruz.senin neden erkek olduğunu düşünüyorlar ? yok erkek olduğunu ben düşünmüyorum yazıştık çünkü hep de kız mevzularından konuştuk yani hayırlı bir evlilik için de dua istedi dua et abla dedi yani
tecavüzün haklılığı diye bir şey olamaz o ne iğrenç bir durumdur ki yani günahı bir insanın geri kalan ömründeki sıkıntısı psikolojisi bir kadının uğrayacağı en kötü durum ve çaresizliktir...Çünkü bir kadının diğer bir kadının tecavüze uğramasıni haklı çıkararak tecavüz edeni savunmasını garipsiyoruz. Bunu belki bir erkek yapar diye düşünüyoruz.
Süpersin, bu konuda beni gülümseten tek msj bu oldu da kakaonun huyudur cevap veremeyince genelde böyle olur bu zaten, şimdi canım ben çok güzel kek yaparım gel bi de çay yapayım sana ayool şekerim yazar bırakır o yüzden çok ciddiye alma derim
Neden böyle söyledinizGönül isterdi ki keşke erkek olsaydın.
Tecavüze yaklaşım tarzını okuyunca içimden bunu demek geçtiNeden böyle söylediniz
iyi halmi olumlu davranışmı yuh ...ben onun olumlu davranışının ...neyse yaatecavüzün yaşı nedeni yoktur. sapık istedikten sonra ne saate nede yaşa bakar
Felçli ve görme engelli nineye tecavüz eden sanığa 'İyi hal’ indirimi
DİYARBAKIR’da felçli ve görme engelli 70 yaşındaki H.A.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla 21 yıl hapis istemiyle yargılanan 32 yaşındaki Abdullah Taşkıran’a 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Mahkeme, gerekçeli kararında eylemi ’Tecavüz girişimi’ olarak değerlendirirken sanığa yargı sırasındaki ’Olumlu davranışları’ nedeniyle iyi hal indirimi uygulandığını açıkladı.
Tecavüze yaklaşım tarzını okuyunca içimden bunu demek geçti
tecavüz edilen kızın namusumıu gidiyor.Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
aaynaa bu mesajimdan dolayı erkek damgası yedim :)))
Tamam erkek fatma olabilirim.ama
Cinsiyetim kız :))
Çünkü bir kadının diğer bir kadının tecavüze uğramasıni haklı çıkararak tecavüz edeni savunmasını garipsiyoruz. Bunu belki bir erkek yapar diye düşünüyoruz.
Ben haklı çıkmiyorum ya tamam birsey demiyorum benim görüşüm bu şekilde siz normal karsilayabilirsiniz ama ben normal karsilamiyorum
Ve ben.erkek değilim Mune abla mesajlarını takip edebilirMune
Rabbimiz erkeğe birşey buyurmuyor mu arkadaşım? Neden hep kadından dem vuruyorsunuz? Bizim dinimizde ,kitabımızda var mı yol kesip birine zorla tecavüz etmek?Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
aaynaa bu mesajimdan dolayı erkek damgası yedim :)))
Tamam erkek fatma olabilirim.ama
Cinsiyetim kız :))
Ben de bunu demek ismalesef kötü ve karaktersiz insanlar çoğaldı kızlarımız veya gençlerimiz de malesef ana baba dinlemez oldu"özgürlük" kisvesi altında ana babayı takmıyor kendilerini sakınmıyor ve insanlara çok çabuk güveniyorlar ki kesinlikle tecavüze ugrayan suçludur demem diyemem malesef cezalar caydırıcı değil sokaklar güvenliksiz saatin kaç oldugunun hiçbir önemi yok sapık heryerde olabiliyor
Senin derdini anladım ben. Bu kız bakire değil artık, belki öncesinde de değildi. Gezdi tozdu belki gezip tozmaya devam edecek. Toparlayacak kendini zamanı gelince, belki erkek arkadaşı olacak. Evlenecek, yuva kuracak, anne olacak. O bu kadar gezip tozup namusu da elden gittikten sonra bunları yaşayacak ben neden yaşayamıyorum diye düşünüyorsun öyle değil mi? Babasının dizinin dibinde oturmayan kızlar sevgili yapıyor, evleniyor da ben bu kadar namusluyken babamın dizinin dibinde otururken neden mutlu olamıyorum diyorsun değil mi? Anladım ben seni.
Bu arada kibledim o sildiğin konular geri gelecek, sen de banlanacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?