• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadde'de Tecavüze Uğrayan Kız: Babama Seslenecek Mesafedeydim

Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is

Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum

@aaynaa bu mesajimdan dolayı erkek damgası yedim :)))
Tamam erkek fatma olabilirim.ama
Cinsiyetim kız :))
Lütfen artık yazmayın şu yazıyı gözümüze sokmayın 1 kere okumak yetmişti şu yazılar kalbime bıçak saplanmış gibi bi his veriyo cidden üzülüyorum

Senin derdini anladım ben. Bu kız bakire değil artık, belki öncesinde de değildi. Gezdi tozdu belki gezip tozmaya devam edecek. Toparlayacak kendini zamanı gelince, belki erkek arkadaşı olacak. Evlenecek, yuva kuracak, anne olacak. O bu kadar gezip tozup namusu da elden gittikten sonra bunları yaşayacak ben neden yaşayamıyorum diye düşünüyorsun öyle değil mi? Babasının dizinin dibinde oturmayan kızlar sevgili yapıyor, evleniyor da ben bu kadar namusluyken babamın dizinin dibinde otururken neden mutlu olamıyorum diyorsun değil mi? Anladım ben seni.

Bu arada kibledim o sildiğin konular geri gelecek, sen de banlanacaksın...

Ya ben.bakire demiyorum
Sorun şu bir.genc kızın bu saatte dışarıda olmasi burasi.sosyal bir.platform yorumlari görüşleri kabul etmeyebilirsin ban yesek yeniden üye olacak zor birsey değil
Sorun.su ki işinize gelmeyince ban

Ben de bunu demek is

Iyi de ben.konu silmedim gelsin ne geliyorsa
Senin derdini anladım ben. Bu kız bakire değil artık, belki öncesinde de değildi. Gezdi tozdu belki gezip tozmaya devam edecek. Toparlayacak kendini zamanı gelince, belki erkek arkadaşı olacak. Evlenecek, yuva kuracak, anne olacak. O bu kadar gezip tozup namusu da elden gittikten sonra bunları yaşayacak ben neden yaşayamıyorum diye düşünüyorsun öyle değil mi? Babasının dizinin dibinde oturmayan kızlar sevgili yapıyor, evleniyor da ben bu kadar namusluyken babamın dizinin dibinde otururken neden mutlu olamıyorum diyorsun değil mi? Anladım ben seni.

Bu arada kibledim o sildiğin konular geri gelecek, sen de banlanacaksın...
sonuna kadar hemfikirim seninle
Lory89 Lory89
ilk konularının hepsini silmişsin. bu sitede ban sebebi.

Ayete uymadığı içinmi bu sözleri haketti tecavüzü haketti? Siz Kitaptaki tüm ayetlere uyuyormusunuz? Herşeyiniz dört dörtlük mü?
SİZ KURAN'DAKİ TÜM AYETLERE UYUYOR MUSUNUZ?
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is

Allah insana akıl vermiş

Ya ben.bakire demiyorum
Sorun şu bir.genc kızın bu saatte dışarıda olmasi burasi.sosyal bir.platform yorumlari görüşleri kabul etmeyebilirsin ban yesek yeniden üye olacak zor birsey değil

Yeni üyelik de ban sebebi.
Sana ne o kızın hangi saatte dışarıda olduğundan. Sen çıkamıyorsun diye mi taktın bu kadar dışarda olduğu saate. Yeter yahu, insan utanır biraz.

gunduz vakti tecavuze ugrasaydı kızcagız ozaman hangi sacma sapan sebeplerle magdur olan tarafı suclayacaklardı acaba..tabi kesin kıyafetten girilirdi konuya benim anlamadıgım boyle yaparak tecavuzcuye hak veriyorlamıs hissine kapılmıyormu bu insanlar dısardan bi nasıl gorundugune baksınlar soylediklerinin..sanki burda herkes sabahlara kadar sokakta veya full dekolteyle geziyor ve oyuzden kızıp sinirleniyor boyle konusanlara alakası yok insanız ya bizim cıkmadıgımız saatte dısarı cıkan veya giyinmedigimiz sekilde giyinen insanların bu igrencliklere maruz kalmasına nasıl bunları bahane edebiliriz Allahdan korkar insan ya

Mune Mune ablaya ulaşamıyorum özel mesajdan ama burasi dediğim gibi sosyal platform herkes düşüncesini yazmak zorunda

Ya ben.bakire demiyorum
Siz yanlış anladınız heralde konu silinince ceza alınıyor onu demek istedi üyelik iptal edilmiyor siz istemedikce

QUOTE="-izabel-, post: 45109092, member: 694709"]http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fen-ben-de-yildizname-bakarim-sizlere.870329/
Bakın bu konuyu silmissiniz anlatmak istedigimiz buydu
Evet fal topiginde kızlara fal bakarken yanlış yere yazmıştım isim yazdım o arkadas ismimi yazma dedi ben de. Nokta koydum sonra özel. Mesajdan yazdım o kişiye fal cevabını[/QUOTE]
Kur an ayetlerinden dem vurup fala bakmak nasıl oluyor fala inanmak baktırmak hele ki bakmak bunlarda günah degilmi tamam ben de baktırtım bi kere ama pişman oldum

Rabbimiz ne buyuruyor?

Allah insana akıl vermiş

Bi de dalgaya aliyorsunuz milleti! Oldu olacak tecavuzcuyu alkislasaydiniz bide

Bence sorun kimsenin o saatte dışarıda olması falan değil .

O saatte nereden dönüyor olduğu ?

Şimdi bir haber okuyalım hep beraber .

19 yaşındaki D.S tansiyon hastası annesi aniden fenalaşınca , hemen yan sokaktaki nöbetçi eczaneye koştu . Annesi ile yalnız yaşayan D.S , annesinin sürekli kullandığı dil altı hapını alıp eve gelmek üzere iken , tecavüze uğradı .

Gece saat 02:00 olsun mesela . Ne fark etti ?

O zaman sadece bela okunurdu tecavüzcüye .Şimdi ama , fakat , lakin , bir de şu var ....

kadın ve erkekler gözlerini ve kendilerini haramdan sakınmalıdır ama buna rağmen yine de talihsiz bişey yaşarsa bu durumda suçlu diyemeyiz yani demek istediğim sen tedbirini alda takdir Allah ındır diye bir söz var birde sapık ve yoldan çıkana ne yapsan boş

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-soyledim-ama-reddetti-ne-yapmaliyim.821925/

Lory89 Lory89
bu konu gibi .bdvdeki tüm konularınızı silmişsiniz. içerik silmek ban sebebidir.

neyse gelelim konuya tekrar..
söylenecek tek şey. bu adam ve bunun gibilerin iyi halden çıkmaması.
. ölene kadar tek hücrede yaşamaları. ceket ilikleyen, hakime yalakalık yapan bir sürü sapık iyi halden dışarda.
ve en önemlisi,tecavüz davalarına erkek hakimlerin bakmaması

QUOTE="-izabel-, post: 45109092, member: 694709"]http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fen-ben-de-yildizname-bakarim-sizlere.870329/
Bakın bu konuyu silmissiniz anlatmak istedigimiz buydu
Evet fal topiginde kızlara fal bakarken yanlış yere yazmıştım isim yazdım o arkadas ismimi yazma dedi ben de. Nokta koydum sonra özel. Mesajdan yazdım o kişiye fal cevabını[/QUOTE]

Hakkaten sen dinimizi kendine gore yasiyorsun bunun adı islam olmuyo canm!
Fal bak ayetleri ornek göster. Sen fikirlerini kendine sakla .

Şu tecavüz konularındaki bazı yorumlara "hööööh" demekten ben sıkıldım, onlar yazmaktan sıkılmadı. İnşallah başınıza gelmeden bu boş beleş yargılarınızdan arınırsınız. Bunlar hep oğullarına küçükken ç*künü amcalara göster, kızlarınada aaa çok ayıp yapanlar. Azalarak bitmenizi diliyorum.

Back