Lütfen artık yazmayın şu yazıyı gözümüze sokmayın 1 kere okumak yetmişti şu yazılar kalbime bıçak saplanmış gibi bi his veriyo cidden üzülüyorumSonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
@aaynaa bu mesajimdan dolayı erkek damgası yedim :)))
Tamam erkek fatma olabilirim.ama
Cinsiyetim kız :))
Bende baktım son düzenleme yazıyor sadece nokta koymussunuzBen de bunu demek is
Iyi de ben.konu silmedim gelsin ne geliyorsa
Senin derdini anladım ben. Bu kız bakire değil artık, belki öncesinde de değildi. Gezdi tozdu belki gezip tozmaya devam edecek. Toparlayacak kendini zamanı gelince, belki erkek arkadaşı olacak. Evlenecek, yuva kuracak, anne olacak. O bu kadar gezip tozup namusu da elden gittikten sonra bunları yaşayacak ben neden yaşayamıyorum diye düşünüyorsun öyle değil mi? Babasının dizinin dibinde oturmayan kızlar sevgili yapıyor, evleniyor da ben bu kadar namusluyken babamın dizinin dibinde otururken neden mutlu olamıyorum diyorsun değil mi? Anladım ben seni.
Bu arada kibledim o sildiğin konular geri gelecek, sen de banlanacaksın...
Ben de bunu demek is
Iyi de ben.konu silmedim gelsin ne geliyorsa
sonuna kadar hemfikirim seninleSenin derdini anladım ben. Bu kız bakire değil artık, belki öncesinde de değildi. Gezdi tozdu belki gezip tozmaya devam edecek. Toparlayacak kendini zamanı gelince, belki erkek arkadaşı olacak. Evlenecek, yuva kuracak, anne olacak. O bu kadar gezip tozup namusu da elden gittikten sonra bunları yaşayacak ben neden yaşayamıyorum diye düşünüyorsun öyle değil mi? Babasının dizinin dibinde oturmayan kızlar sevgili yapıyor, evleniyor da ben bu kadar namusluyken babamın dizinin dibinde otururken neden mutlu olamıyorum diyorsun değil mi? Anladım ben seni.
Bu arada kibledim o sildiğin konular geri gelecek, sen de banlanacaksın...
Mune abla baksın devamını ne yazmışsamBende baktım son düzenleme yazıyor sadece nokta koymussunuz
Sonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ya ben.bakire demiyorum
Sorun şu bir.genc kızın bu saatte dışarıda olmasi burasi.sosyal bir.platform yorumlari görüşleri kabul etmeyebilirsin ban yesek yeniden üye olacak zor birsey değil
Sorun.su ki işinize gelmeyince ban
Siz yanlış anladınız heralde konu silinince ceza alınıyor onu demek istedi üyelik iptal edilmiyor siz istemedikceYa ben.bakire demiyorum
Sorun şu bir.genc kızın bu saatte dışarıda olmasi burasi.sosyal bir.platform yorumlari görüşleri kabul etmeyebilirsin ban yesek yeniden üye olacak zor birsey değil
Sorun.su ki işinize gelmeyince ban
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fen-ben-de-yildizname-bakarim-sizlere.870329/Mune ablaya ulaşamıyorum özel mesajdan ama burasi dediğim gibi sosyal platform herkes düşüncesini yazmak zorunda
Evet fal topiginde kızlara fal bakarken yanlış yere yazmıştım isim yazdım o arkadas ismimi yazma dedi ben de. Nokta koydum sonra özel. Mesajdan yazdım o kişiye fal cevabını[/QUOTE]QUOTE="-izabel-, post: 45109092, member: 694709"]http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fen-ben-de-yildizname-bakarim-sizlere.870329/
Bakın bu konuyu silmissiniz anlatmak istedigimiz buydu
Sonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Allah insana akıl vermiş
Evet fal topiginde kızlara fal bakarken yanlış yere yazmıştım isim yazdım o arkadas ismimi yazma dedi ben de. Nokta koydum sonra özel. Mesajdan yazdım o kişiye fal cevabını[/QUOTE]QUOTE="-izabel-, post: 45109092, member: 694709"]http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fen-ben-de-yildizname-bakarim-sizlere.870329/
Bakın bu konuyu silmissiniz anlatmak istedigimiz buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?