- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
ablam beni tanımışYok değil biz anında tepki veriyoruz ya o açıdan öyle yazdı..
Bu ülke değişmez oky.hah aynen onu demek istedi kendileri..
hayırdır oky ?öyle olsun
ve o erkek çocukları gce dışarda olan kızlara tecavüz edeceklerdir. çünkü o kız yanlıştır . ve bunu haketmiştir.Bu ülke değişmez oky.
Bu zihniyetteki insanların yetiştireceği erkek çocukları oldukça bu ülke değişmez...
Birde gecenin 2sinde sokaktaydı derler ,bu bile cezasına indirim olarak döner. Bağırmamış karşı koymamış derler,bir indirim daha yapılır.ben bu kız için sadece tecavüze uğradından değil bir de çeşitli suçlamalara,imalara maruz kalıp çevresinde ki ve zihniyeti bozuk bazı insanların kafasında ki acabaları gidermeye çalışacağı için çok üzülüyorum.zavallı kızcağız hangisi daha zor acaba? tecavüze uğramak mı bırakın erkekleri kadınları bile bu gerçeğe inandırmaya çalışmak mı?
ve bu şerefsiz bu acabalar sayesinde ceza indirimi bile alabilir!
Ya ne kadar acımasız bir yorum. Ne kadar empatiden uzak bir yorum...Bir gün o ortamı yaşarsan belki anlaman kolay olur.Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
ablam beni tanımışcansın sen can
Bu ülke değişmez oky.
Bu zihniyetteki insanların yetiştireceği erkek çocukları oldukça bu ülke değişmez...
Ne diyorsunuz siz. Tecavüze uğrayan kızla ne alakası var bunun?peh,peh,peh başlanmış gene yok tecavüz etme hakkını veriyormu,,yok erkeği haklama girişimleri ,,öyle bir nesil yetişiyorki ben sabahın köründe evden çıkıyorum işe gitmek için o okula giden 12, 13, 14, 15, 16 vs vs o kızları görüyorum vee diyorum bu neee kendi yaşlarındaki erkek almış onu kollarına öpüşmekmi dersin,köşelerde ,bucaklarda sevişmekmi dersin..ve aile evlatlarını okula gidiyor biliyor.kaçıp ,kaçıp parklarda ,deniz kenarlarında cilveleşmekmi dersin..kim suçlu ailemi, o yaşlarda ki kızlarmı, öğretmenlermi, aynı yaşlarda erkeklermi. kimmm....???ben bunları görüyorum kk hatunları 15,16 yaşında bir erkek çocuk hemen ,hemen aynı yaşlarda kızı sıkıştırmış köşede kız eğiliyor kolunun altından geçmeye çalışıyor . bırak diyor sabahın 7/30 işe gidiyorum görüyorum olayı gidiyorum yanlarına ama temkinliyim hayırdır delikanlı ne oluyor burda diyorum. delikanlı beni görünce sıkılıyor ,utanır gibi oluyor peki kız ne yapıyor biliyormusunuz bana sanane be ne karışıyorsun demezmi. bir an afalladım. ama bir o kadarda sinirlendim kıza niye ozaman bırak diye itiyorsun, niye o zaman kollarından kurtulmaya çalışıyorsun neyin cilvesini yapıyorsun sen dedim. istemem yan cebime koy ayaklarımı bunlar dedim. ama o kadar sinirlendimki ha,ha dövecem kızı bu gözler neler görüyor neler öyle bir nesil yetişiyorki sadece ALLAH MUHAFAZA diyorum..
Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
ama ne tuhaftırki ilerilerde açıklama ihtiyacı hissetmişsinsen gardını al bence
tabiki hayır.bu mesaj a bizim kızlar çıldırmıştır şimdi diye düşündüm
sen o yazıdan kızlar tecavüzü hakediyormuyumu çıkardın..yoksa madalyonun diğer yüzüde var hanımlar lafınımı..Ne diyorsunuz siz. Tecavüze uğrayan kızla ne alakası var bunun?
Sizin evladınız yok mu?
Hiç mi korkmuyorsunuz bir gün başina böyle birşey gelebileceğinden,yada sizin başınıza gelmesinden.
Bakın gece 2de dahi evine gidiyor olsa ,kimseye tecavüz etme hakkı doğmuyor. Bunu haklı çıkarmıyor hicbirşey.
Sevgilisiyle elele,gözgöze oturan kızda tecavüzü haketmiyor.
Bunun ayrımına varabilseniz ne güzel olur.
Gencecik bir kız tecavüze uğramış,üzülmek şöyle dursun,neredeyse haketmiş diyeceksiniz.
Yazık vallahi yazık. Kadınlar böyle düşününce ben inanilmaz üzülüyorum.
beni az çok tanıyanların hepsi anladı sanırım. okypete in sorması tuhaf oldu.ilk okuduğumda şu yazında ne demek istediğini anladım..
ama ne tuhaftırki ilerilerde açıklama ihtiyacı hissetmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?