• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadde'de Tecavüze Uğrayan Kız: Babama Seslenecek Mesafedeydim

Ben eve girip koltuğuma oturana kadar dışarıdan çok sakin görünüyordum, hani kamera kaydı olsa "kıza bak hiç umursamamış" derdiniz. Adama korkumu belli etmek istemedim çünkü. Ne zaman ki evime sığındım, dizlerim titremeye başladı o zaman.

Teşekkür ederim.
Adama korkunu belli etmemekten ziyade " kendini tamamen güvende hissede kadar dik durmaya çalışmak "olabilir.
Birgün kardeşimi caddenin karşısında bekliyorum, bir araç çok hızlı olmasada ona doğru geliyor, o caddeye Nasıl attım kendimi, arabayı Nasıl durdurdum hatırlamıyorum. Sonra sakin bir şekilde gittim kardeşime sarıldım , eve götürdüm. Annemi görüp kardeşimi teslim edince dizlerimin bağı çözüldü , yaşadığım korku ve stresten bayılmışım.
Bu kızında o anda tek derdi güvende hissedecek bir yere ulaşmaktır tabii ki.

ne alaka şimdi bu. ee sonra

Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is

Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum

Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is

Allah insana akıl vermiş
off bu mantaliteye cevap bile verilmez. net.

Rabbimiz ne buyuruyor?

Allah insana akıl vermiş
sen gardını al bence :KK17:

Rabbimiz ne buyuruyor?

Allah insana akıl vermiş
Buna siz mi karar vereceksiniz?

Ne demek bir kızın o saatte dışarıda ne işi var ya? Sizin gibilerin yetiştirdiği lanet olası insanlar yüzünden o kızlar dışarda tehlikede.
Adamdaki kafa bu çünkü, bu saatte dışardaysa istediğimi yaparım.
Bu nasıl bir algı nasıl bir vicdandır anlamıyorum ben gerçekten.

Kız o saatte bir sokakta tecavüze uğramışsa bunun suçlusu yine kızdır, bilemediniz o saatte sokağa çıkmasına izin veren babasıdır, o da olmadı giydiği kıyafettir. Ama asla ve kat'a suçlu tecavüzcü değildir. O zavallı o saatte sokakta tahrik edici kıyafetleriyle gördüğü bir genç kıza tecavüz etmekten kendini alamamıştır sadece...

Rabbimiz ne buyuruyor?

Allah insana akıl vermiş

Vurun kahpeye gibi olmuş..
Yazık ....

Rabbimiz ne buyuruyor?

Allah insana akıl vermiş
Yarın bir gün anneniz, eşiniz, çocuğunuz gece yarısı hastalanırsa eczaneye falan gitmeyin siz. Bırakın evde ateş, ağrı içinde kıvransın, ne de olsa o saatte sokakta olursanız tecavüzü hak etmiş olursunuz mazallah.

Kız o saatte bir sokakta tecavüze uğramışsa bunun suçlusu yine kızdır, bilemediniz o saatte sokağa çıkmasına izin veren babasıdır, o da olmadı giydiği kıyafettir. Ama asla ve kat'a suçlu tecavüzcü değildir. O zavallı o saatte sokakta tahrik edici kıyafetleriyle gördüğü bir genç kıza tecavüz etmekten kendini alamamıştır sadece...
kıyamam o tecavüzcüye. yazıkkk ona.

Yarın bir gün anneniz, eşiniz, çocuğunuz gece yarısı hastalanırsa eczaneye falan gitmeyin siz. Bırakın evde ateş, ağrı içinde kıvransın, ne de olsa o saatte sokakta olursanız tecavüzü hak etmiş olursunuz mazallah.
ee öyle artık. çıkarsa ilaç için falan,napalım kader utansın deyip geçeriz bizde

Rabbimiz ne buyuruyor?

Allah insana akıl vermiş
Yani o kadar kolay tecavüzden korunmak?
Gece vakti sokağa çıkmayacak,sorun çözülecek diyosun..
Özgecan okuldan eve gelirken dolmuşta tecavüze uğradı, oda okula gitmesin dersin şimdi sen.
Kadınlar eve kapatılırsa çözülür mü dersin bu toplumsal sorun?

Yani o kadar kolay tecavüzden korunmak?
Gece vakti sokağa çıkmayacak,sorun çözülecek diyosun..
Özgecan okuldan eve gelirken dolmuşta tecavüze uğradı, oda okula gitmesin dersin şimdi sen.
Kadınlar eve kapatılırsa çözülür mü dersin bu toplumsal sorun?
hah aynen onu demek istedi kendileri..

Yine böyle bir haberde okumuştum. Kızın birini taksici kaçırmış. Kız adama randevu vermiş ikna etmiş, adam da inanmış buna. Bir sonraki gün buluşmak üzere ayrılmışlar. Kız mazeretinin olduğunu falan söylemiş. Sanırım regl den bahsediyor.
Valla çok soğuk kanlı olmak lazım işte herkesin yapabileceği bir şey değil.
Ama bir iki ibretlik son vermeseler şunlara bunlarda azalma olacağı kesin.

Back