Adama korkunu belli etmemekten ziyade " kendini tamamen güvende hissede kadar dik durmaya çalışmak "olabilir.Ben eve girip koltuğuma oturana kadar dışarıdan çok sakin görünüyordum, hani kamera kaydı olsa "kıza bak hiç umursamamış" derdiniz. Adama korkumu belli etmek istemedim çünkü. Ne zaman ki evime sığındım, dizlerim titremeye başladı o zaman.
Teşekkür ederim.
ne alaka şimdi bu. ee sonra
off bu mantaliteye cevap bile verilmez. net.Sonrası işte bu namus elden gider
O saat de bir kızın ne işi var dışarı da
Madem dışarıdasin eve erken git
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Ben de bu kıza Allah akıl fikir versin diyorum
sen gardını al benceSonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Mümin kadınlara erkeklere söyleyin gözlerini haramdan sakınsinlar gece vakti bekar genç bir kız o saat de gezip tozuyorsa kendi bilecegi is
Allah insana akıl vermiş
Buna siz mi karar vereceksiniz?Sonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Allah insana akıl vermiş
yoksa sendemi bu mesajı normal görüyorsunsen gardını al bence
Sonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Allah insana akıl vermiş
umarım erkektir. kadın olmamasını diliyorum bu kafaların.Vurun kahpeye gibi olmuş..
Yazık ....
Yarın bir gün anneniz, eşiniz, çocuğunuz gece yarısı hastalanırsa eczaneye falan gitmeyin siz. Bırakın evde ateş, ağrı içinde kıvransın, ne de olsa o saatte sokakta olursanız tecavüzü hak etmiş olursunuz mazallah.Sonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Allah insana akıl vermiş
tabiki hayır.bu mesaj a bizim kızlar çıldırmıştır şimdi diye düşündümyoksa sendemi bu mesajı normal görüyorsun
kıyamam o tecavüzcüye. yazıkkk ona.Kız o saatte bir sokakta tecavüze uğramışsa bunun suçlusu yine kızdır, bilemediniz o saatte sokağa çıkmasına izin veren babasıdır, o da olmadı giydiği kıyafettir. Ama asla ve kat'a suçlu tecavüzcü değildir. O zavallı o saatte sokakta tahrik edici kıyafetleriyle gördüğü bir genç kıza tecavüz etmekten kendini alamamıştır sadece...
umarım erkektir. kadın olmamasını diliyorum bu kafaların.
ee öyle artık. çıkarsa ilaç için falan,napalım kader utansın deyip geçeriz bizdeYarın bir gün anneniz, eşiniz, çocuğunuz gece yarısı hastalanırsa eczaneye falan gitmeyin siz. Bırakın evde ateş, ağrı içinde kıvransın, ne de olsa o saatte sokakta olursanız tecavüzü hak etmiş olursunuz mazallah.
Yani o kadar kolay tecavüzden korunmak?Sonrası işte bu namus elden gider
Rabbimiz ne buyuruyor?
Allah insana akıl vermiş
hah aynen onu demek istedi kendileri..Yani o kadar kolay tecavüzden korunmak?
Gece vakti sokağa çıkmayacak,sorun çözülecek diyosun..
Özgecan okuldan eve gelirken dolmuşta tecavüze uğradı, oda okula gitmesin dersin şimdi sen.
Kadınlar eve kapatılırsa çözülür mü dersin bu toplumsal sorun?
yoksa sendemi bu mesajı normal görüyorsun
tabiki hayır.bu mesaj a bizim kızlar çıldırmıştır şimdi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?