Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir keresinde üniversiteli sevgililer kavga ediyordu çocuk kızı hırpalıyordu.müdahale ettim kız bana lütfen kendi işinize bakın dedi.peh,peh,peh başlanmış gene yok tecavüz etme hakkını veriyormu,,yok erkeği haklama girişimleri ,,öyle bir nesil yetişiyorki ben sabahın köründe evden çıkıyorum işe gitmek için o okula giden 12, 13, 14, 15, 16 vs vs o kızları görüyorum vee diyorum bu neee kendi yaşlarındaki erkek almış onu kollarına öpüşmekmi dersin,köşelerde ,bucaklarda sevişmekmi dersin..ve aile evlatlarını okula gidiyor biliyor.kaçıp ,kaçıp parklarda ,deniz kenarlarında cilveleşmekmi dersin..kim suçlu ailemi, o yaşlarda ki kızlarmı, öğretmenlermi, aynı yaşlarda erkeklermi. kimmm....???ben bunları görüyorum kk hatunları 15,16 yaşında bir erkek çocuk hemen ,hemen aynı yaşlarda kızı sıkıştırmış köşede kız eğiliyor kolunun altından geçmeye çalışıyor . bırak diyor sabahın 7/30 işe gidiyorum görüyorum olayı gidiyorum yanlarına ama temkinliyim hayırdır delikanlı ne oluyor burda diyorum. delikanlı beni görünce sıkılıyor ,utanır gibi oluyor peki kız ne yapıyor biliyormusunuz bana sanane be ne karışıyorsun demezmi. bir an afalladım. ama bir o kadarda sinirlendim kıza niye ozaman bırak diye itiyorsun, niye o zaman kollarından kurtulmaya çalışıyorsun neyin cilvesini yapıyorsun sen dedim. istemem yan cebime koy ayaklarımı bunlar dedim. ama o kadar sinirlendimki ha,ha dövecem kızı bu gözler neler görüyor neler öyle bir nesil yetişiyorki sadece ALLAH MUHAFAZA diyorum..
salak işte sanki kocası hayır kocası da yapamaz da yani sanki bağımlı onabir keresinde üniversiteli sevgililer kavga ediyordu çocuk kızı hırpalıyordu.müdahale ettim kız bana lütfen kendi işinize bakın dedi.dilim dolaştı ne diyeyim ben buna şimdi diye
ben çok bozulmuştum.arkadaşlar koptu bırak dövsün ne karışıyon belliki mazoşist diye.böylede manyaklar var iştesalak işte sanki kocası hayır kocası da yapamaz da yani sanki bağımlı ona
sinir oldum neyse![]()
bu görüntü acaba tecavüzden sonramı.kızın omuzu yırtılmış gibi gözüküyor.artık nasıl bir travma yaşadıysa.ben kızı suçlamıyorum.isterseniz taşlayın beni.bütün suç o ana baba da.kızın o saat olmuş evde değil bi çıkın bakın nerde kaldı bu kız.öldümü kaldımı başına birşeymi geldi.
ben 30 yaşındayım.göreve kalacağım zaman eve haber veririm ama yinede nerde kaldın ne zaman gelecen nasıl gelecen kim bırakacak diye sorarlar.yok ben özgürüm.gece sevişmekten dönebilirim tecavüz edemezsin bilmem ne gibi beylik laflara gerek yokBu söylediginize bende katıliyorum bir kız çocugu yaşı hic fark etmez o saatte nasıl dışarda TEK başına bırakılır. Madem izin veriyorsun eglencesi bittigi saatte gidip kızını alacaksın.
hayatım nelerle karşılaşıyorum ben sabah erken iş başı yapıp akşam 5 te çıkıyorum o sabah,sabah nelere şahit oluyorum bir bilsen. ben burada yok erkekler haklı, yok tecavüzcüleri aklama girişimleri yapmıyorum benim cümle alem bilir tecavüzcülere olan hislerimi direk sallama ,hadım vs vs ama o madalyonun öyle farklı bir yüzü varki ben birebir şahit oluyorum ve gerçekten sadece şu anda parklarda, sahillerde , televizyonlarda evlenme programlarında , koca bulma programlarında, big brooter mudur nedir, o gençlerin sonunu iyi görmüyorum.bir keresinde üniversiteli sevgililer kavga ediyordu çocuk kızı hırpalıyordu.müdahale ettim kız bana lütfen kendi işinize bakın dedi.dilim dolaştı ne diyeyim ben buna şimdi diye
Genellikle benim sozlerime ithafen yazdiginiz icin cevap hakki dogdu..yazilarimin icindeki keskeleri gormissinuzdur sanrim..evet ortam bu kadar tehlikeliyken ve bu kadar pislik varken tedbirli olmak zorundayiz..ki malesef gunduz dahi ortada alenen dolasan sapiklar varken geceyi dusunemiyorum bile..biz iki gun sonra unutacagiz ya o kiz asla unutmayacak ...Allah kimsenin basina vermesin diyorumya birakin herhangi birini kocasi bile olsa igrenc bi durumYa ne kadar kolay konuşuyorsunuz, şunu yapsaydı bunu yapsaydı diye. Sizin hiç başınıza geldi mi?
Beni bu kızla aynı mahallede, gecenin bir vakti bir adam evime kadar takip etti. Giriş katında oturuyorum, ben evimin kapısını açarken kol boyu mesafemde arkamda bekledi.
Sokak bomboşken, kaçacak yeriniz yokken, üstünüzde kendinizi koruyabileceğiniz hiçbir şeyiniz yokken, "çığlık atsam üstüme atlar mı, ağzımı kapatır mı" diye düşünmemişken, tek çarenizin kendinizi evinize sokabilmek olduğunu bilmemişken, titreyen ellerinizle kapıyı açmaya çalışmamışken, evinize giremeden adamın üstünüze atlayıp tecavüz edeceğini öldüreceğini düşünmemişken bir forum sayfasında "bağırsaymış o da", "ay koluna mı girmişş" diye akıl vermeyin gözünüzü seveyim.
Genellikle benim sozlerime ithafen yazdiginiz icin cevap hakki dogdu..yazilarimin icindeki keskeleri gormissinuzdur sanrim..evet ortam bu kadar tehlikeliyken ve bu kadar pislik varken tedbirli olmak zorundayiz..ki malesef gunduz dahi ortada alenen dolasan sapiklar varken geceyi dusunemiyorum bile..biz iki gun sonra unutacagiz ya o kiz asla unutmayacak ...Allah kimsenin basina vermesin diyorumya birakin herhangi birini kocasi bile olsa igrenc bi durum
anladım evet o anda ne yapacağını şaşırmış olabilir biz şu an soğukkanlı şekilde yazıyor olabilirizTek size istinaden yazmadım aslında, öyle olsa alıntılayıp yazardım. Başlığın başından beri bu minvaldeki bütün yorumların üzerine yazdım.
"Keşke çığlık atsaydı” demişsiniz ya mesela. O durumda “çığlık atsam üstüme atlar mı, susturur mu” diye düşünerek sesiniz çıkamayabiliyor işte. Çünkü etraf boş, siz bir kere çığlık atabilirsiniz ama insanla evinden çıkıp bakana kadar adam sizi çoktan susturabilir. Hele elindeki bıçağı görüyorsanız.
Saniyeler içinde aklınızdan elli tane ihtimal geçiyor ne yapacağınıza karar verene kadar.
Ben bağırmadım, sesim çıkmadı, gıkımı çıkarmadım. Tam arkamdaydı çünkü. Benim tek düşündüğüm kendimi eve atmaktı bir şekilde. “Kapıyı arkamdan kapatmalı mıyım, ayağını araya koyar da mücadele eder mi, yoksa kapıyla uğraşmayıp içeri köpeklerimin yanına mı koşmalıyım? Köpeklere ulaşamadan beni yakalarsa hiçbir şey yapamam.” İşte o an aklınızdan bunlar geçiyor, başka hiçbir şey değil.
O yüzden sizin şahsınız özelinde değil ama tekrarlıyorum, forum sayfalarından “şöyle yapsaydı böyle yapsaydı, o da koluna girmiş ama, aa beraber gitmiş” demek hiçbir şey ifade etmiyor netice itibariyle.
Ben eve girip koltuğuma oturana kadar dışarıdan çok sakin görünüyordum, hani kamera kaydı olsa "kıza bak hiç umursamamış" derdiniz. Adama korkumu belli etmek istemedim çünkü. Ne zaman ki evime sığındım, dizlerim titremeye başladı o zaman.Tecavüz değil ama ciddi boyutta bir tacize uğradım. Okulda rehber hocam tarafından asla masum sayılmayacak, belki 20 25 saniye süren bir öpücük.. kızı anlayabiliyorum. İtiyorsun olmuyor, bağıramıyorsun bile ki bağırsan herkes oraya gelecek bunu bildiğin halde yapamıyorsun. O anki psikoloji bambaşka bir şey.
Ben o odadan çıktıktan sonra kimse hiç bir şey anlamadı. Gittim dersime girdim. Adam beni koridorda görünce geldi nasılsın dedi içimde neler koptu, tepki veremedim. He bu büyük hataymış ama daha şimdi anlıyorum, keşke yapmasaydım rezil etseydim onu.
Tecavüz bambaşka bir şey elbette. Ama o anın şokuyla inanın tepkisiz kalabiliyor insan.
Tecavüz olmayabilir de kesin böyledir demiyorum orada değildim sonuçta. Ama kızın haline bakıp bu nasıl tecavüze uğramış sakin sakin yürüyor diyip olmadığına kanaat getirmeyin lütfen.
Teşekkür ederim.anladım evet o anda ne yapacağını şaşırmış olabilir biz şu an soğukkanlı şekilde yazıyor olabiliriz
ama gece dışarıda arkadaşları ile eğlenmiş bile olsa yinede en azından aile almış olsaydı veya ne bileyim arkadaşları ile kalsaydı burdaki tedbir durumumu yineliyorum dediğim gibi gündüz vakti alenen ortada bu pislikler -daha dün eşimle konuşuyoruz bir tepe vardı mahallemizde çıkardık oralara piknik yapardık korkusuzca ama şimdi diyorum yiğenimi asla göndermem gönderemem bu pisliklere çok güzel şöyle kallavi bi yaptırım gelmediği sürece bunların kökü kazınmadığı sürece kendimizi korumak zorundayız
bu arada sizinde başınıza taciz durumumu geldi geçmiş olsun-hiç kimse erkek kadın vs.haketmez böyle bir muameleyi kim olduğunun bir önemi yok