- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
C vitamini
- Konu Sahibi gucci
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim .Ben bir süredir Gratisten C vitamini alıyorum lıfe ın markası nette çok araştırdım ama hiç bişey bulamadım güvenilirmidir ? Ya da işe yarıyormudur emin değilim bilgisi olan var mı ?
Düzenli uzun süreli kullanmak istiyorum C vitaminini solgar kullanmıştım daha önce ama uzun süreli kulanım için fazla pahalıHic duymadim bazen boyle haplar toksik etki yaratabiliyor, B 12 ihtiyacim olmustu solgar digerlerine nazaran kaliteli diye solgar tercih ediyorum. Naturesupreme de guzel. C vitaminini de yeşil biber ve kusburnu cayiyla karsiliyorum daha cok :)
İçerik resmini atıyorum sizesanmıyorum.
Venatura alıyorum ben yerli üretim vefa ilacın güvenilir bir marka.
C vitamini formu önemli. En iyi emilen formu lipozomal şu an. Ama biraz pahalı.
Ben ester c alıyorum. O da iyidir.
Sizin kullandığınız içindekiler kısmında ne yazıyor?
O bilindik sitede bazen guzel indirimler oluyor indirim oldukca stoklayabilirsiniz surekli kullaniyosaniz hem son kullanma tarihi de gecmezDüzenli uzun süreli kullanmak istiyorum C vitaminini solgar kullanmıştım daha önce ama uzun süreli kulanım için fazla pahalı
İçerik resmini atıyorum size
Venatura bu markaya baktım da şimdi c vitamin çeşitleri var ve uygun fiyatları indirim oluyormudur onu bilmiyorum tabiO bilindik sitede bazen guzel indirimler oluyor indirim oldukca stoklayabilirsiniz surekli kullaniyosaniz hem son kullanma tarihi de gecmez
Venatura markasına bakıyorum da onun fiyatlar da uygun aslındaaskorbik asit az emilen bir form. Ester c bakın bence.