- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kizlar siz yumurtladiginizda adet agrisi gibi mi hissetiniz belirtileri. Ben 26 gun takip yaptim macunu da hemen kullandim adetle 26 gun boyunca yumurtlama olmadi. Suan 36. Gundeyim adet olacak misim gibi agrilarim var ve gogus cok agriyor. Akintim basladi. Aksam biliyorum ama gebelik testi yaptim negatif di. Kafam karisti adet mi olacam yoksa pcoluyum yumurta mi yeni catliyor
Bi arkadasa onerdim c life ile klomen kullandi. Yumurtasi 19.5 mm olmus doktor catlayacak gun asiri iliski demisCanim c life kullanan bur arkadasta gec regliolmustu. Bence regliolunca hirminlarina bur baktir.reglinin 3.günunde hormin testi yapiliyor. Bende 3 gündur kullaniyorum 2 gun gunde 2 kere yedim c life .bugun klomenede basladim o yuzden c life gunde 1 tane kullanicam. Bilmiyorum kullanarak iyimi yapiyoruz yada daha cok bur seyleri bozuyormuyuz bilmiyorum. Cuma gunu kontrolum var bakalim ne diyecek doktor
Bi arkadasa onerdim c life ile klomen kullandi. Yumurtasi 19.5 mm olmus doktor catlayacak gun asiri iliski demis
Allah sesini duysunInsallah benimde gelisir 1 taneyede raziyim
Galiba benim yumurta catladi. I belirti ondandiInsallah benimde gelisir 1 taneyede raziyim
Galiba benim yumurta catladi. I belirti ondandi
Bende kullandım bu ay ovülasyon takibi de yaptım, test henüz tam olarak silikleşmedi o yüzden günaşırı ilişkiye devam ediyoruz. Hayırlısı Allah'tan. Eğer bu ay hamile kalmazsam hem c life hemde femera ile devam edicem.Ben hic anlamiyorum canim oyuzden mecbur ovulasyon testi aliyorum .
Bende kullandım bu ay ovülasyon takibi de yaptım, test henüz tam olarak silikleşmedi o yüzden günaşırı ilişkiye devam ediyoruz. Hayırlısı Allah'tan. Eğer bu ay hamile kalmazsam hem c life hemde femera ile devam edicem.
Bende kullandım bu ay ovülasyon takibi de yaptım, test henüz tam olarak silikleşmedi o yüzden günaşırı ilişkiye devam ediyoruz. Hayırlısı Allah'tan. Eğer bu ay hamile kalmazsam hem c life hemde femera ile devam edicem.
29 Ekim'de reglim bitti. 1 Kasımda başladık bakalım. Benim heralde ahm değerim çok yüksek olmadığı için yani çok fazla yumurtam olmadığı için ovülasyon testim koyu çıkmıyor, hep bir tane yumurtam gelişiyor çünkü. Yani çıkıyor da kopkoyu çıkmıyor canım. Ama 12.günde pik oldu sanki sonra silikleşmeye başladı. O günü de sonrasını da değerlendirdik. Bakalım ne olacak. Doktorum 3 ay Femera kullan dedi, bu ay kullanmadım regl olursam c life ile ona da başlıcam. 3 ay daha hamile kalmazsam başka yollara başvuracağız bakalım.Aslinda canim en sagliklisi regliden sonra gunaşırı degerlendirmek. Benimde hep 20.gunden sonra bur anda pik oluyor sen takibi birakma.
29 Ekim'de reglim bitti. 1 Kasımda başladık bakalım. Benim heralde ahm değerim çok yüksek olmadığı için yani çok fazla yumurtam olmadığı için ovülasyon testim koyu çıkmıyor, hep bir tane yumurtam gelişiyor çünkü. Yani çıkıyor da kopkoyu çıkmıyor canım. Ama 12.günde pik oldu sanki sonra silikleşmeye başladı. O günü de sonrasını da değerlendirdik. Bakalım ne olacak. Doktorum 3 ay Femera kullan dedi, bu ay kullanmadım regl olursam c life ile ona da başlıcam. 3 ay daha hamile kalmazsam başka yollara başvuracağız bakalım.
Ne zaman ve ne kadar kullandınız acaba?kullandım bir işe yaramadı ben de.
Hayırlı olsun hamilesiniz.gecen yıl 2 kutu kullandım. benım amh düşüktü sanırım ona bi fayda etmiyor. daha çok polikistik overa falan yarıyor gibi geldi bana.
Bej talibim.Kızlar ne yaptınız durumlar nasıl? Benimde bugün yarın adet günüm oldum olucam macunumu sipariş verdim adet olur olmaz başlamak istiyorum.
eğer adet olmaz da hamile olduğumu öğrenirsem ki ( pek sanmıyorum hiç umudum yok ) macunu ihtiyacı olan birine hediye edicem.
Insallah olur ben alirimKızlar ne yaptınız durumlar nasıl? Benimde bugün yarın adet günüm oldum olucam macunumu sipariş verdim adet olur olmaz başlamak istiyorum.
eğer adet olmaz da hamile olduğumu öğrenirsem ki ( pek sanmıyorum hiç umudum yok ) macunu ihtiyacı olan birine hediye edicem.
Bende aldım adet günümğ bekliyorum kullanmak için inşallah faydasını görürüz çikolata kistim var yok edip gebeliğe hazırlıyor şimdi paylaşacağım bilgi c life tarafından atıldı.Slm kizlar benim bat 24 ekim bende siparis vericem ne zaman kullanmaya baslaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?