Ben demiştimKızlar ben bugün test yaptııım ve sonuÇ haber ver demiştiniz :))
Teşekkür ederim canım amiin :)Ben demiştim ❤çok tebrik ederim canım.. Darısı bize inşallah
Clife kac ay kullandın cnm ben 3.aydayım.. Kan testine pazartesi gidiyorsun o zamnTeşekkür ederim canım amiin :)
KuzuuuuuuumKızlar ben bugün test yaptııım ve sonuÇ haber ver demiştiniz :))
Kuzum ben macunu 14 gün kullandım sadece ilk ayda kaldım :)Clife kac ay kullandın cnm ben 3.aydayım.. Kan testine pazartesi gidiyorsun o zamn ☺
Ya seni yeriiim uzun uzun yazmışsın bide kuzum sizleredr dua edicem en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah gğzel haberlerinizi bekliyoruıum :)Kuzuuuuuuum
Zamanım yeni oldu meşgulüm sırf seni merak ettiğime girdim İnan acaba rüyamdaki gibi güzel haber veriyormuşum diye
Nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam sana canim. Allahım çok şükür sana nasip etti rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim.
Bana da çok çok dua et olur mu kuzuminshallah hayirlara vesile olursun ovu Testi ve macunu siparişlerim gelmelerinibekliyorum insallah önümüzdeki ay senin gibi yüzümü güldürür rabbim. ya nasıl sevindim İnan anlatamam Allah’ım sağ salim bebesine kavuşturur insallah
Kan testine bugün gidicem canım hastane acilineClife kac ay kullandın cnm ben 3.aydayım.. Kan testine pazartesi gidiyorsun o zamn ☺
Wuhuuu super gozun aydin canim. Macunumu isterimKızlar ben bugün test yaptııım ve sonuÇ haber ver demiştiniz :))
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahKızlar ben bugün test yaptııım ve sonuÇ haber ver demiştiniz :))
Canim bak demistim sanaBence guzel haber alcaksin.canim bak gebe cikarsan bi tane macununa talibim. Bana da ugur getirdin diye .
Sonuçları bekliyoruz yineKan testine bugün gidicem canım hastane aciline
Kuzum özele gel :)Wuhuuu super gozun aydin canim. Macunumu isterimbanada gecsin sansin
Benim aslında problemim yoktu sadece stres yapıyodum ve bu hormonlarıma vuruyodu yani bi hormonum düşüyodu diğeri çıkıyoduTebrik ederim canım sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah ❤ sakıncası yoksa şeyi merak ediyorum sizin bir problem mi vardı yoksa öylesine mi kullandınız macunu
Timaaam :)Sonuçları bekliyoruz yine
Tekrar gozun aydin canim saglikla kucagina da alKızlar kan da pozitif çıktı çok şükür hcg 220 umarım iyi bi sonuçtur :)
Timam demeniz bana bir arkadası hatırlattıTimaaam :)
Anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallahBenim aslında problemim yoktu sadece stres yapıyodum ve bu hormonlarıma vuruyodu yani bi hormonum düşüyodu diğeri çıkıyodu