Sorun yoktu canim , regli döngümde normaldi. evet ovu testi yaptım bu aySlm canim sorun var miydi. Bide ovu testi ile yumurtlama takibi yaptin mi. Gozun aydin
Hangi testi kullandin. Yumurtlamayi yakalayabildin miSorun yoktu canim , regli döngümde normaldi. evet ovu testi yaptım bu ay
iProven ve easy@home iki ayni marka kullandım garanti olsun diye cifter cifter yaptım yaniHangi testi kullandin. Yumurtlamayi yakalayabildin mi
Iproven nerden satin aldin. Bunlar cubuk muiProven ve easy@home iki ayni marka kullandım garanti olsun diye cifter cifter yaptım yani
Canım ben Amerika’da yaşıyorum. Burda Amazon’dan sipariş verdim. Evet her ikisi de çubuk. Kutularda 50 ovu ve 20 hcg gebelik testi var doğru hatırlıyorsam 13-14 dolardıIproven nerden satin aldin. Bunlar cubuk mu
Canım ben Amerika’da yaşıyorum. Burda Amazon’dan sipariş verdim. Evet her ikisi de çubuk. Kutularda 50 ovu ve 20 hcg gebelik testi var doğru hatırlıyorsam 13-14 dolardı
Bilmiyorum orda hangi markalar var ama, iyi ürünler var diye biliyorum kuzum. Bi eczanelere sor bakalım onlar tavsiyede bulunur sanabaktim satin alamadim
Canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki .5 kez klomenn kullandım . Defalarca yumurta takibi yapıp çatlama iğneleri kullandım . Yetmedi 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptım. Benim de sebepsiz infertilite. Olmayınca olmuyor işte. Allah büyük deyip vakti saati vardır deyip bekliyoruz.Merhaba kızlar. Ne güzel faydasını görenler olmuş. Bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza alın inşallah. Bende bu ay kullandım ama sadece 6 kaşık içebildim. Bugün adet günüm. Sancılarım başladı. Bu ay fayda göremedim sanırım. Üretimle birlikte hemen yeniden başlıcam. Ben biraz umutsuz vakayım. Doktorlar problem yok desede 2 aşılama , 3 tüp bebekten sıfır çektim
Belli olmaz bu isler ben ilacsiz adet olmazdim oldum macunla bakalim hepimiz icin hayirlisi.Merhaba kızlar. Ne güzel faydasını görenler olmuş. Bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza alın inşallah. Bende bu ay kullandım ama sadece 6 kaşık içebildim. Bugün adet günüm. Sancılarım başladı. Bu ay fayda göremedim sanırım. Üretimle birlikte hemen yeniden başlıcam. Ben biraz umutsuz vakay8ım. Doktorlar problem yok desede 2 aşılama , 3 tüp bebekten sıfır çektim
Canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki .5 kez klomenn kullandım . Defalarca yumurta takibi yapıp çatlama iğneleri kullandım . Yetmedi 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptım. Benim de sebepsiz infertilite. Olmayınca olmuyor işte. Allah büyük deyip vakti saati vardır deyip bekliyoruz.
Ben 3 ay kullandım çok düzenli olamasa da . Ama faydasını görmedim değil .Adet ağrılarım olmuyor en azından .Umarım vesile olur hepimize
Belli olmaz bu isler ben ilacsiz adet olmazdim oldum macunla bakalim hepimiz icin hayirlisi.
Sabah aksam yemeklerden 10 dk once bolsu ve yuruyus ile daha etkiliSelam kızlar. Ben hergün 1 tane şeklinde kullaniyorum sizce faydası olur mu
Hiç bilmiyorum canım bende dün başladım etkilerini daha bilmiyorumKızlar ya bu macun kanamayı azaltıyor mu?
adet olduğum gün başladım bayağı azaldı normale göre kanamam
Ben daha 6 gündür kullanıyorum canım, sen gördün mü faydasını?Kizlar kullanipta sonuc alan var mi
Ya ben duzenli adet olmuyordum ilacla adet oluyordum. Gecen ay kullandim 36. Gunde yumurtlama oldu ama biz degrrlendirmedik. Bu ay 24. Gundeyim hala yumurtlama gormedim. Bakalim 36. Gune ne kaldiBen daha 6 gündür kullanıyorum canım, sen gördün mü faydasını?