Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende almayı düşünüyorum tevrübe edip bizimle paylaşırsan çok sevinirim cnm. Çok araştırdım çok olumlu sonuçlar alanlar var. İnşallah sende alırsın Allah'ın izniyle.

Benim 12. Gunum macunda suanda oluvasyon testi ile takip ediyorum yumurtlama var mi diye. Henuz bise yok. Sadece kasikda batma hissi ve gögus ucunda hassasiyet var. Bakalim. Yumurta catlama sorunum var napacam bilmiyorum0

2 ekim adet bitti. Macuna 27 eylulde basladim. Simdilik sonuc bu. Catlamiyordu

Eklentiler

• 20191009_191840.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 361
Bi sitede gördüm c life diye bi macun var kullanıp hamile kalan var. bende aldım ama kızlar sizde alıp hamile kalan oldu mu ??
Ben bu ay başladım canım bata 10 gün var bakalım sonuç ne olucak ama şunu söyliyim bende adet düzensizliği vardı yumurtlama günlerimide hissediyorum az çok bu ay tam zamanında yumurtladım sanırım macunun etkisi olduğunu düşünüyorum

Benim yumurtlama iki gun kaldi adet baz alirsam. Ama cok yogun suanda gogus agrisi ve kasik agrisi var. Bakalim yumurtladigimi gorecek miyim. Gecen ay yasminle adet oldum. Adet ilk gunden beri macun kullaniyorum. Dua edelim bize de sifa olsun.

Ben hic dikkat etmedim bu gune kadar yumurtlama var mi fiyr bide akinti falan hic bilmiyordum. Insallah yakalrim bende

Ben hic dikkat etmedim bu gune kadar yumurtlama var mi fiyr bide akinti falan hic bilmiyordum. Insallah yakalrim bende
Dikkat et canım tahmini yum gğnlerinde vücudunu dinle belirtiler olur illaki kasık ağrısı akıntı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…