Adet oldunuzmjKızlar macunum geldi ama tadı acayip değişik böyle acı bir tat bırakıyor ağızda size de öyle geldi mi? Üzerine su içsem etkisini azaltır mı?
Naptin canim var mi guzel haberKızlar ne yaptınız durumlar nasıl? Benimde bugün yarın adet günüm oldum olucam macunumu sipariş verdim adet olur olmaz başlamak istiyorum.
eğer adet olmaz da hamile olduğumu öğrenirsem ki ( pek sanmıyorum hiç umudum yok ) macunu ihtiyacı olan birine hediye edicem.
Hayır olmadım dahaAdet oldunuzmj
Yok canım ya adette olmadım bekliyorum bakalımNaptin canim var mi guzel haber
Masalah sorun var miydiBen varım kullandığım ay hamile kaldım
Test yapmadinizmiHayır olmadım daha
Yaptım negatifTest yapmadinizmi
Sizin sorun nedir?Aynı herşey . 3 ay kullandım tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum tekrar
Sizin sorun nedir?
[/QUOTE
Sebepsiz
Nasip diyelim bazen ne yaparsanız yapın olmuyor ya bu da öyle bir durum. Allah büyükBu macunun gereksiz reklamı yapılıyor sanırım. Aylarca kullanıp gebelik elde edemeyen çok kadın duydum. Ki sizde bilinen bir sebep yokmuş. Gebe kalmanız çok daha kolay olmalıydı.
Ben de 3 ay kullandım gebelık olusmadı bu ay ara verdim.. Geçtiğimiz cumartesi rahım fılmı çekildi tüpler açıkmış.. Ve bugun ovulasyon günüm inşallah bu ay gebe kalmayı nasıp eder RabbımBu macunun gereksiz reklamı yapılıyor sanırım. Aylarca kullanıp gebelik elde edemeyen çok kadın duydum. Ki sizde bilinen bir sebep yokmuş. Gebe kalmanız çok daha kolay olmalıydı.
Slm canim sorun var miydi. Bide ovu testi ile yumurtlama takibi yaptin mi. Gozun aydinselam kızlar,
ben 10 gun kullandım çok şükür dun idrar testlerinde pozitifi gordum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bu bizin 2. ay denememiz ve ilk ayda olmamisti bu ay 10 gun falan kullandım, çok şükür güzel haberi aldık