Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorun yoktu şükür ama sebepsiz 13-14 ay olmadı. 24. Ay kullandım yani geçtiğimiz Mayıs ayında Ramazan’da . Çok şükür hamileyim . Rabbim isteyen tüm hanımlara sağlıkla nasip etsin

Bu macunun gereksiz reklamı yapılıyor sanırım. Aylarca kullanıp gebelik elde edemeyen çok kadın duydum. Ki sizde bilinen bir sebep yokmuş. Gebe kalmanız çok daha kolay olmalıydı.

Bu macunun gereksiz reklamı yapılıyor sanırım. Aylarca kullanıp gebelik elde edemeyen çok kadın duydum. Ki sizde bilinen bir sebep yokmuş. Gebe kalmanız çok daha kolay olmalıydı.
Ben de 3 ay kullandım gebelık olusmadı bu ay ara verdim.. Geçtiğimiz cumartesi rahım fılmı çekildi tüpler açıkmış.. Ve bugun ovulasyon günüm inşallah bu ay gebe kalmayı nasıp eder Rabbım 🙏🏻

selam kızlar,
ben 10 gun kullandım çok şükür dun idrar testlerinde pozitifi gordum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bu bizin 2. ay denememiz ve ilk ayda olmamisti bu ay 10 gun falan kullandım, çok şükür güzel haberi aldık

selam kızlar,
ben 10 gun kullandım çok şükür dun idrar testlerinde pozitifi gordum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bu bizin 2. ay denememiz ve ilk ayda olmamisti bu ay 10 gun falan kullandım, çok şükür güzel haberi aldık
Slm canim sorun var miydi. Bide ovu testi ile yumurtlama takibi yaptin mi. Gozun aydin 🙏

X